eh arkadaş ne tavuk dönermiş ya.. herkes çatır çatır tavuk döner yiyor her yerde.. ama lafını yapa yapa bitiremediniz. beğenmeyen b. k yesin.. sonra kadınlar para ve lüks manyağı deyince kızıyor kadınlar.. ama bakıyorum hemen her gün aynı karşılaştırmayı içeren sorular.. adam sizin karnınızı doyuruyor diye şükretmiyorsunuz, dizilerde gördüğünüz lüks restoranları istiyorsunuz öyle mi.. bir erkek sadece "o" kadını öyle lüks restorana götürür.. o restoranı haketmeniz için kırk fırın ekmek yemeniz lazım.. artık erkekler de enayi değil.. hanfendinin gözünü boyayacağım diye kimse bir restorana 500 lira bırakıp çıkacak kadar enayi değil.. ha şu da var zaten.. bu karşılaştırmayı yapan bir kadın , asla bir erkek için "o" kadın olamaz.. yiyicidir.. kısa ve net.. tüm tecrübelerim de aynı şeyi göstermiştir bana.. kızan kızsın.. yanımdaki kadın benim için mi benim yanımda , yoksa lüks restorana götüreyim diye mi benim yanımda? tavuk dönerciye götürünce yüzünü buruşturacak kadını ben ne yapayım sorarım size a dostlar?
Lüks restorantlar beni geriyor, rahat edemiyorum. Tavuk dönerci daha tercih edilesidir. Fakat benim tercihim daha çok simit, ayran eşliğinde sahilde dolaşmak olur... Temiz hava ve mavi'nin verdiği huzuru/rahatlığı başka hiçbir yer veremez.
Arkadaşlar niye insanları mekanlara ve yemeklere göre betimliyoruz. Belki adamın durumu kötü veya belki durumu iyi ama samimi ortamlardan zevk alıyor. Ne dangalaklıktır yani. Burnu kaf dağını geçiyor herkesin. Çulla çaputla adam sanarsanız öyle adamlar da insanı yarı yolda bırakır. Size gülerken gözleri gülüyormu size bakarken içi titriyormu bana ondan haber verin. Aç karnınızı bir ekmekte doyurur ama aç kalbi doyurmak öyle her baba yiğidin harcı değil.
Bravo tebrik ederim nerdeyse bütün yorumları okudum ama aralarında senin gibisi çıkmadı dürüstlüğün için ADAM olan erkekler adına teşekkür ederim. Keşke herkes senin gibi düşünse👍🏻🙂
Atakan ozyurtun hikayesi geldi aklıma (youtuber) memleketlim.😇 Bundan uzun zaman önce İstanbul'a ilk defa geldiğinde. Sirf sinemaya götüremedigi için kendisinden ayrılan eski kız arkadaşının okuduğu okula söyleşiye gidiyor.
" gözlerim onu aramadı desem yalan olur şöyle bir baktin etrafa oradaydi. Köşede arkadaşlarıyla beni izliyordu. Bu yazıyı okuduğunu biliyorum. Yanindaki kizin numarasini dm den bana gönderir misin hadi eyvallah."
Yani demek istediğinm ilk veya bir sonraki fark etmez. Mekanin lüks ya da normal bir yer olmasıni değil sevdiginle gittigin düşüncesini akıldan çıkarmamak gerek. Yoksa böyle bir olayın izleyen seyircisi olabilirsiniz. .
Bana sorarsanız önemli olan nerde neyin yenildiği önemli değil önemli olan iki gönülün gerçekten bir olup saf ve temiz bir sevgi beslemesidir bir birini gerçekten seven iki insan soğan ekmekle de mutlu olur tavuk döner lede mutlu olur aç ve ta durur ama sevgisi onu besler ha eğer aralarında gerçek sevgi yoksa dünyaları da dersen ayaklarına yine mutlu olunmaz burdan tanıdığım bir saygıdeğer matematik öğretmeni vardı bayan. Ona demiştim eğer maddi durumu yoksa seni nasıl mutlu edebilir sana nasıl bakabilir diye oda bana şunu dedi ben dedi onunla evleneyim de soğan ekmekle bile mutlu olurum dediğim gibi herşeyden önce saygı sevgi ve aşk olmalı saf ve temiz kalpli olunmalı
bence bu maddi durumla alakalı olmasının yanında çeşitli çıkarımlar yapmakta mümkün. mesela erkek neden restorana götürmüyor, cimri olduğu için mi yoksa sınamak için mi? parası yoksa zaten götürme şansı yoktur bu durumda kadının restorana götürülmeyi beklemesi gayet saçma olur adamda zaten para yok aç mı kalsın yani, sonuçta asgari ücretli ve kirada birinin geçim şartları bellidir. bence asıl sorun, bu ikilinin birbirini anlamaması, alt düzey anlayış düzeyinde olmaları, çünkü manevi olarak birbirine yakınlık hisseden ve tamamlayan kişilerde böyle birşeyin sonuca ulaşması 5 saniye bile almayacaktır fakat çıkar amaçlı gösteriş amaçlı ilişkilerde elbette bu başlı başına bir sorun.
İlk buluşmamızda tavuk dönerciye gitmiştk ozaman diş hekimliği fakultesine yeni yerleşmişti sayılır. Şimdi mezun dt oldu çalışıyo. ama hala tavuk döner yemek büyük keyif bizim için. Böyle şeylerle ölçülmesi gereksiz. elimden geldiğinde ona kendim bişeyler yapıp götürmeye çalışıyorum hazır a alışmayalım diye. Bu cimrilik değil. Bence çok saçma. Bunu mevzu eden çok kız gördüm. Onlar evde kurumaya layık. Ama erkeğin şunu sorması lazım karnın aç mı. Bu nezaketen sorulur vazifesi olduğu için değil
Tavuk dönerci denilince hemen kızların aklına " ayy bula bula burayı mı buldun, menüde ki yarım+ayran fiyatı bana verdiğin değerden daha pahalı " gibi laflar gelir ama bence çok yanlış. Birlikteliklerde dibi görmek de vardır tavanı görmek de. Sonuçta sevgi herşeyin üzerinde ise ilk buluşmada maddi durumu el verdiği kadar kız arkadaşını tavuk dönerciye götüren birisinin daha sonraki zamanlarda lüks restorana götürebileceği de unutulmamalıdır.
Ne lüks müş bee. Herkes lüks restorana gitse ya parası yetmez ya da diğer restorantlar boş kalır. Ha Tavuk olur, ha İskender/ Döner vs vs. Bana standard restorant yeter. Abartmaya gerek yok. Yeter ki sevdiğim kişiyle mutlu olayım ve keyfimize bakalım.
Sevdiğin birinin yanında olduktan sonra nerede olduğunun bir önemi olmamalı bence. Seven erkek durumu olsa zaten lüks bir yere götürmek ister. Durumu yoksa da bu yüzden yargılanmamalı. Başta lüks bir yere götürüp sonrasında kılını kıpırdatmayanlar da var. Bence bu çok daha samimiyetsiz.
Farketmez bence çünkü asla erkeğe yediklerimin hesabını ödetmem en son sevgilimden bana zümrüt yüzük aldı diye ayrılmıştım hiç saçma gelmesin evli değiliz nişanlı değiliz iki yıldır beni tanımış olsa o kadar pahalı hediye almazdı ki bir erkek çıkarsız o kadar pahalı bir hediye almaz terkettim
Ben direkt sahil kenarına götürüp simit ısmarlıyorum. Çayımıda evde hazırlayıp termosa koyup getiriyorum. Hem deniz manzaralı güzel bir yemek yemiş oluyoruz hemde.. tamam lan fakirim şlkjhg
Ben kızı hiçbir yere götürmem. Birlikte gideriz, yani birlikte yaptığımız bir aktivite olur. Hesabın hepsini ödemeyen kızla da bir yere gitmem zaten. Kadınlara fazla maaş, fazla iş verildiği anaerkil bir toplumda yaşıyoruz. Hesabı bir de ben mi ödeyeceğim.
maddiyatımıza göre değişir. kendi yemeğimin ücretini kendim öderim ben başkasının yemeğimin parasını ödemesinden rahatsız olurum. benim maddiyatımda dönerciye yeter. oyüzden dönercide yerdik ve herkes kendi dönerini öderdi.
İlk buluşmamızda burger yemeye gitmiştik hesabı da o o kadar yol parası verdiği için ben ödemiştim sizde ki bu pahalı yere götürsün o ısmarlasın kafasını şaşkınlıkla izliyorum. Alın cebinize paranızı en lüks restorantlara kendiniz gidin
Ay kardeşim yemek yemeye gitmiyoruzki ya ilk buluşmada yemeğe gitmeyi doğru bulmuyorum beraber oturulucak bireylerin birbirini tanıyacak mekanları doğru buluyorum
İlk buluşmada ne yapılır nereye gidilir hiçbir fikrim yok. Ben benim adamı sakin bir kafeteryaya götürmüş, orada söylemiştim. Bütçe o kadarına yetmişti 😆
İlk buluşma sonrakilerden daha önemlidir aslında. Birbirinizi daha tanımadığınız için ilk izlenimini iyi bırakmak isteyen erkek daha lüks bir yere götürmelidir. Bu onun ilk izlenimini iyi bırakmaya çalıştuğı anlamına gelir. Tavuk dönerci için bence daha samimi olmanız gerekir. İlişkinin daha ilk buluşmasında bu kadar rahat olmak sonrası için sorun yaratır diye düşünüyorum.
tavuk doner yemeden once karsinda kim var ona bak adam sen tavugu yerken iyi niyetlimi kotu niyetlimi ne kurguluyor onemli konulari kacirip hep yapay ve yuzeysel takiliyorsunuz
Asagıdaki yorumların hicbiri samimi degil meyerse turk kizlari hep tavuk dönerciye gidermis neden hic birisi restoran ssevmiyo ne kadar mutevazi kızlarmz var
Nereye götürdüğüne değil? Nasıl davrandığına, kalitesine ve adamlığına bakmak gerek. Ama Götürülen kişi para zaafı veya lüks tutkusu olan biri ise karşı taraf bunu anlar ve bunu kullanır.
Ben ilk görüşmede gezmeyi severim sonra kendi ellerimle yemek yaparım 😂 gezmeyi seveni kendi elleriyle yemek yapani tercih eden yok mu 😂😂 restoran dönerci kaçmıyor
Benim bir arkadaşım var. Dul oğlu var oğlu beni çok sever babasından fazla sever. Annemle yemek yiycektik. Ben annemi de aldım tavuk dürümcuye gittik. Sorun yok yani
Ne döneri. Alırım fırından sıcak bir ekmek, kırarım ortadan ikiye yarısını ona veririm, diğer yarısını ben yerim. Doymazsak 1 ekmek daha alırım. Maksat karın doyurmaksa neden milleti zengin edeyim ki.
Dönerci ilişkinin ileri seviyesi için iyidir, yani artik aramizda bir samimiyet var demektir. Lüks restoranlarda erkeğin maddi durumuna bağlıdır daha normal bir yere de gidilebilir.
Şu kizlarin sanal alem de atip tutmalarına bayılıyorum ya beni iyi guldüruyorlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ne çok lüks bir yer nede tavuk dönerci orta hallice dizaynı atmosferi güzel bir kafe rastorant olmalı bence. kızlar salak olmayın tavuk dönere simit ayrana alıştırmayın şu adamları ilk buluşmadan
1
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
ben o kadar hazırlanıcam özenicem üstüm başım döner kokucak elim yağ olacak sesin gürültünün içinde. ha eşofman giyip makyajsız saçlar toplu gidersem dönerci olabilir
Valla ilk buluşmam da buluşacağım şahıs önemli mekandan çok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Neden soruda ilk buluşmada gidilen yere erkek götürüyor ibaresi var? Beraber gideceğimiz oturacağımız ayrı ayrı hesaplarımızı ödeyeceğimiz her yer olur.
En İyi Cevaplar