Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni reddeden birinden intikam alamazsın reddettiğine göre ne yaparsan yap vız gelip tırıs gidecektir ancak komik olur yaptığın bence. Umursayacsk olsa reddetmezdi değil mi?
012 Yorumla
Soran+1 yılAlamazsın? 😂😒
Bu kadar kesin konuşuyorsun ama çok güzel cevap veren arkadaşlar var.
Cevap sahibi+1 yılFikir sormussun fikrimi söyledim diğer arkadaşların görüşlerine bakmadım. Soru farklı fikirleri almak için soruldu değil mi?
Soran+1 yılBen sadece fikrinizin zayifligini gösterdim başka bir şey yapmadım :) 😂
Cevap sahibi+1 yıl😂 valla bence intikam almayı isteyen karakter çok daha zayıftır ama neyse ;) hadi iyi geceler
Soran+1 yılBenim neler çektiğimi bilmediğin için bana zayıf diyemezsin 😡 ben sizin karakterinize laf atmadım ama siz attınız sadece fikrinizin zayif olduğunu söyledim. Tutarsız bir insansiniz
Soran+1 yılIntikam almak istemem gücümun asıl göstergesi zayifligimin değil.
Cevap sahibi+1 yılBen senin karakterine bisey demedim ki genel görüşüm bu ;) fikrimin zayıf olduğunu düşünmek ise senin fikrin saygı duyarım ben arkasındayım görüşümün.
Soran+1 yılBenimle dalga geçiyorsun sanırım. Neyse boş ver kapat konuyu
Cevap sahibi+1 yıl😊 kesinlikle sistem seçti bunu en iyi görüş
Soran+1 yılHayır sen tekrar okuyup utan diye ben seçtim 😄
Cevap sahibi+1 yılAhahaha dalga ile gerçeği dahi ayırt edemeyecek birinden gerçekten çok çok utandım, sen daha sana söyleneni idrak edemiyor bunun yanında da ne söylediğini, neyi savunduğunu, neyi beklediğini bile bilmiyorsun evet çok utandım ama senin anlayamayacağını bilemeyip sana yanıt verdigim için utandım
Soran+1 yılPeh peh pehh 😂
Miss Einstein
En İyi Cevaplar
Hayır seni red edenden niye intikam alacaksın ki, kabul etmek zorunda mı? Kimseye zorla kendini sevdiremezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBende onu affetmek zorunda mıyım beni kirdigindan ötürü
- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim sen seviyorsun diye o da seni sevmek zorunda değil biraz empati kur. Bu durumu normal karşılaman senin için en iyi moral olacaktır.
12 Yorumla- +1 yıl
Daha önce reddedildim:)
Soran+1 yılOturup bir seyirci gibi hayata bakmayacam daha fazla.
Acıları çeken taraf olamaktan bıktım. İçimde zerre merhamet kalmadı. Bir şeyler yapacağım. Öylece susmayacagim
+1 yılReddedildiğin için intikam almak özgürlük değil gaddarlıktır.
03 Yorumla
Soran+1 yılKarşı kişinin hislerini hiçe saymak onu hiç önemsememek daha büyük bir gaddarlik.
- +1 yıl
Senin hislerini karşılamak için kendi özgürlüğünden ödün verip mutsuzluğu yaşamaya mahkum da edilemez.
Soran+1 yılBilmeden konuşma kardes
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılhukuki suç sayılmayı aynı zaman da etik olan bir hareket öneriyim.. başka insanlarta tanış ondan çok daha güzel ve başarılı olsunlar zaten haberini alınca delirir
10 Yorumlaİntikamin nesi iyi bir şey ya (!) Bencilce dusunmeyi, affetmeyi, vicdanlı olmayı, kabullenmeyi öğrendiğimiz bir gün gelirse o zaman bizlerden adam olur anca
14 Yorumla
Soran+1 yılİçimde yıkılanlarin bende yaktığı ateşi bilemezsin
Soran+1 yılSavaşta yakışan yakışmayan diye bir durum yok. Ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez. Beni ben ilgilendirir bundan sonra.
Yok saymak daha mutlu olacağın birini bulmak. Terk edenin morali bozulduğunda ilk döneceği eski sevgilisidir kızlarda durum bu.
10 Yorumla
+1 yılOnu görmemek umursamamak güzel bir intikam olablr
10 Yorumlaintikam özgürlük değildir. eğer öyle düşünüyorsanız psikopatlık var hafiften. kimseyi sizi sevmediği için cezalandırmaya hakkınız yok yani.
110 Yorumla
Soran+1 yılOnu sevdiğim için benim çektiğim acı ne olacak. Ve evet onu cezalandırmaya hakkım var dişe diş olacak bu ceza
Soran+1 yılIntikam derken sence ben cinayet işlemekten veya onu kaçırmaktan mi bahsediyorum? Ne saçma bir muhabbet. Sadece bana yaptığınin benzeri bir acıdan bahsediyorum. Ve senin dediğine göre bu benim suçum olmayacak. Tamamen kendisiyle alakali olacak sadece bunu tetikleyen ben olacağım.
- +1 yıl
ben öyle bir şey demedim zaten. nerden çıktı?
bunu yapınca eline hiçbir şey geçmeyecek. zamanını harcadığınla kalacaksın.
yaklaşık 4 sene boyunca birinin peşinden koştum, her sene denedim ve her sene reddetti. hatta üzerinden baya bir zaman geçtikten sonra da denedim ama sevmiyordu işte. bütün bu olanlar, benim yaşadıklarım, gözyaşlarım vs. onunla ilgisi yok ki. o doğru olanı yaptı. beni kullanabilirdi çünkü hazırdım ben, bir lafına bakardı.
her ne olursa olsun, isterse hayatını bile etkilemeyecek kadar ufak bir durum olsun, intikam almaya çalışmak (hem de zerre umrunda olmayan bir insandan) bir insanın kendine yapabileceği en küçük düşürücü şeydir.
otur bir neden reddedildiğini düşün. zor olmayacak.
Soran+1 yılElime bir şeyler geçecek yanılıyorsun. Umrunda değilsin diyorsun her şeyime nasılda kendi pencereden kolayca karar verebiliyorsun. Onun umrunda olacam elbette. Küçük düşmekse zaten reddelince yeterince küçük düştük biraz daha düşsek ne farkeder. Bana yaptığınin benzerini yapacam ona işte o zaman beni daha iyi anlayacak.
Soran+1 yılAsıl Allâh senin gibilerin eline düşürmesin kimseyi. İkimizden daha kötü olanı Allâh bilir
Soran+1 yılEğer benden daha iyi biriysen kendimi öldürürdüm. Ama insanların yaşadıklarını bilmeden böyle yargılaman kolay tabi. Red edilmem umrunda olmadığıma bir delil değil.
Soran+1 yılKi kimseden intikam alacağım yok. Sadece burda böyle davranarak içimi sogutuyorum. Gerçekten beni ofkelendiriyorsun. Hakkımı yiyorsun beni tanimadan üstüne üstlük bide iyi insan rolü yapıyorsun😡
Soran+1 yılTek ve son zirhimda kırıldı. Böyle aciz ve zayıf bir şekilde beni karşında görmekten mutlu musun? Haaa. Bide tek iyi insan senmissin gibi rol yap.
+1 yılİntikam zayıf insanların işidir red mi edildin bir daha o insanla muhattap olma kendini bilerek ne göster nede hatırlat en iyisimi boşver
11 Yorumla
Soran+1 yılBeni anlamıyorsunuz
Anlayamayacaksınız
En güzeli muhattap olmamak. İntikam alayım derken kendini daha fazla yakma.
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha fazla kayıtsız kalamam. Ya kendimi öldürecem ya bir şeyler yapacam
Neden böyle birşey yapasın ki red edilmek intikam alacak kadar mı koydu sana?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok koydu
Soran+1 yılOnun yanına kar mi kalacak
- +1 yıl
Red eden bir insana intikam almayı kalkışırsan büyük ihtimalle götü kalkar bu kadar azcık cool görün boşver takma intikam soğuk yenilen bir yemektir. Ayrıca aceleye gelmez ve onun hala düşündüğünü sanacak buna izin verme o elbet yaşattığınu yaşar. Senden önce Allah var ona bırak işi en iyisi intikamı o veriyor zaten.
+1 yılBu yaşıma kadar 2 kere red edildim, ama içimden bir kötülük geçmedi şimdi aklıma gelebilecek en fesat kötülüğü yapardım ama yine susuyorum..
00 YorumlaHer reddedilen intikam alsaydi dunya savasina dönerdi bura
14 Yorumla
Soran+1 yılBeni herkes ilgilendirmiyor.
Soran+1 yılHayatın kendisi zaten acımasız
+1 yılKarşı kişinin embesil, egolu, hayvansı zekasıdır red her insan şansı hak eder tabi seni çevresinde tanıyorsa
05 Yorumla- +1 yıl
sana hislerini açan kişiye karşı içinde en ufak bir şey yoksa ve ona evet dersen, ilişki ilerledikçe o kişinin hisleri daha da yoğunlaşır ve en sonunda yaşayacağı yıkım katlanır. bunun egoyla falan alakası yok, sevmiyorsan sevmiyorsundur. kimse kimseyi sevmek zorunda değil. sevmediğin halde evet dersen, asıl bu o insana hakarettir.
- +1 yıl
Bal gibi de egoludur, sevmek zamanla olur zaten. Aşk anidendir. Sanki yüz kişi teklif ediyor, karşı kişiye şans vermeli çevresinden biriyse.
- +1 yıl
Şimdikiler yakışıklılığa, paraya değer verdiği için doğaldır red etmek yoksa insan olan bir şans verir.
- +1 yıl
insan bazen karşıdaki kişi ne kadar yakışıklı vs. olursa olsun hiçbir şey hissetmeyebilir.
ben o dediğini yapmış, denemiş biri olarak söylüyorum, boşu boşuna kalp kırmaya gerek yok. 1 ay falan birlikteydik ve her gün daha kötü oldu hem benim için hem onun için. sabah-akşam mide ağrıları çektim nasıl bitirebilirim üzmeden, kırmadan diye.
gerçekten istemeyerek kabul ettiğin zaman, karşı taraf bunu görmezden geliyor, duygularını frenlemiyor. o işler öyle dediğin kadar kolay değil.
sonra beni neden kimse sevmiyor diye sormaya başlıyorlar.
e çok basit! çünkü doğru kişinin peşinden koşmuyorsunuz ki. - +1 yıl
Ben daha çok kabul etmediğini söylemeyip naz yapanlardan bahsediyorum. Mesela hiçbir mesaja cevap yazmaz ama engelde atmaz. Sen şans verdiğini belirtip sevmeye çalışmışsın bunda kötü olcak bir durum yok. Her evlenen sırılsıklam aşık değil birbirine hatta yarısı para için evlenir kızların bu hayatta senden şans isteyip seni önemsemiş birine şans verilir vermezse hayvani birisidir zaten
+1 yılİntikam ilgimi çekmedi hiç bir zaman... su akar yolunu bulur...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı. Onu Unutarak. Günler Aylar sonra onu gördüğünde görmezden gelerek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İntikam yanlış cümle kim se kimseyi kabul etmek zorunda değil herkes kendi yoluna bakma gerekir
01 Yorumla
Soran+1 yılIntikam cümle değil.
Ve benim için en doğru karar
başarı en büyük intikamdır hayatını güzel gösterişli bir konuma getir o kudursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİntikam falan hikaye yakışıklı değilsen ya da paran yoksa pişman olmaz karşıdaki
02 Yorumla
Soran+1 yılIkiside olacak
Cevap sahibi+1 yılİnşallah olur
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk değilim ne intikam alacağım susar çeker giderim
00 Yorumla Kendi hayatına baska birini alıp onunla mutlu olarak..
00 Yorumla
+1 yılMutlaka geri dönecektir geri döndüğü an sende onu reddet
03 Yorumla- +1 yıl
@bilalKing dönüyor erkekler döner
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılDolar gibi yükselmek
10 Yorumla
+1 yılİntikam soğuk yenilince lezzetli aştır derler... Soğutup ye...
00 YorumlaBen aldım, mutluyum.
21 Yorumla
Soran+1 yılNasıl aldın?
Umursamam en yakin arkadasiyla cikarim😄
10 Yorumla
+1 yılEn büyük intikam onu görmezden gelmek tabi başarılabilinirse
00 Yorumla
+1 yılNeyin intikamı ya qqalskerjajdes
18 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu tejrar oku
- +1 yıl
Okumayacam sana ne
Soran+1 yılBananeyse sorumda ne işin var? Beyinsiz misin?
- +1 yıl
Keeees mal
- +1 yıl
Korkudan gizli soru açmasaydın slak midir nedir jcned
Soran+1 yılHayır neden korkayim? Açık olsa profilim beni ordan dövecek misin? Gerçekten beyinsizsin
- +1 yıl
Ne dövmesi kenar mahalle serserisi misin 1s8k2jskwjs
Soran+1 yılO değilde bence sen köprüalti kızısin
Gizli Üye(30-35)+1 yılIntıkam alırım ama sevıpte ıhanet yersem red edersem
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl alırsınız sizi görmezden gelen ama geçmişiniz olan umursamaz bir adamdan ortada büyük bir fedakarlık var ise
Cevap sahibi+1 yılTamam fedarlık olabılır neden bütün seyı kendı ustune alıyo bırı benden vazgectı geçmek zorunda kaldı boyle dahamı ıyı oldu bedelını ağır odedı
+1 yılPeki özgürlükten niye intikam almak istiyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇünki canım yandı
Bunlar saçma şeyler boşveeeer ne uğraşcan
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçma olan insanların bu kadar bencil ve düşüncesizce davranması
+1 yılOna hayal kurdurt ve o hayalleri sen kır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük intikam umursamamak
10 Yorumla Bence intikama gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBence var
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılnıye ugrasıyorsun ki. bırak ne halı varsa gorsun
00 Yorumla
+1 yılİntikam filan bos seyler
00 YorumlaOzendigi hayati kiskandigi hayati yasamak herhalde
00 Yorumla
+1 yılUmursamamak en büyük intikamdır
00 Yorumla
+1 yılGerek yok bence intikam almaya
00 Yorumla
+1 yılhiç bir şeye gerek yok DEĞMEZ
01 Yorumla
Soran+1 yılBuna sen karar veremezsin
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben bilmem eşim bilir
00 Yorumla
+1 yıldaha iyisi ile olmak..
00 Yorumlaintikam güzel bişey
değil
yoluna bakmayı öğren00 Yorumla
+1 yılbaşka birini bulmak
10 Yorumla
+1 yılBiriyle çıkıp gözüne gözüne sokarak
04 Yorumla- +1 yıl
@pembeli24 nasıl bee ben denedim kız kahroluyodu kızlar nazldır vede bişeyin kıymetini ellinden kaçırdığı nda anlar
- +1 yıl
@pembeli24 yle diyonda ben bunu bir çok defa yaşadım
- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılVacgecmektir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılGelişmek ilerlemek
00 Yorumla Onu unutmak.
00 Yorumla
+1 yılbaşka birini bulmak
00 Yorumla
+1 yıl"Red"ini akıt
00 YorumlaAllah a haval etmek
00 Yorumla
+1 yılasik etmek
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!