anlayamayacağız.
Sevgili yapınca kısmetimiz açılıyor mu?
anlayamayacağız.
Aynen öyle biriyle cikmaya basladim bütün sosyal aglara resim koydum bir dönem uc eski sevgilimde ayni anda döndü, unide erkekler sevgilim olduğu halde tatlim güzelim vss yavsak yavsak benzeri konuşmalar cocukla anlasamayip ayrıldıktan sonra yine teklif aldim gerci ama sevgilim olduğu donemde daha cok bir değere biniyosun :)
teşbihlerinden yola çıkarak hidrolojik klimatolojik jeomorfolojik karakterli ekstrem olayları. nedenleri şurada.okları takip et
Kanıtlanmış bir gerçektir. Hele ki sevgiline yaptığın sürprizler, ona olan sevgin, onun tatlıığından vs bahsetmenle beraber kız buna imrenmektedir. Çünkü o iltifatları o sözleri kendisi için duymak ister, bir yerde egoist amaç haline geliyorsun kızda.
cut.
açıkçası bir kız bir erkeğin sevgilisi varsa ona bir farklı bakar onaylanmış mal gibi bakar yani bir başka kız onaylamış sevgili olmuş demekki iyi gözüyle bakar kızlar aksini idda etsede olay bundan ibaret
Cevap
15Cevap
Bende şöyle oluyor.
belli bir süre kimse olmuyor hayatımda.
olursa da 2-3 kişi birden girmeye çalışıyor.
yada sorunu olan sevgilisinden ayrılmış kızlar cok geliyor.
yada depresyonda olan
şansımı s2m mk.
işte ben öyle yetişmedim :/ bu saaten sonra bozulamıyorum denedim :D
ben de hayatımdaki ilk defa sevgilisi olduğunu söyleyen birine platonik aşığım. normalde sevgilisi varsa tüm hislerim biterdi. fakat bu seferki farklıydı. bana ümit verdi ben bana sevgililik teklif etmesini beklerken başkası ile sevgili oldu :( tüm hayallerim yıkıldı. vazgeçmek istiyorum ama kolay kolay silinmiyor duygular malesef :(((
elde etme hırsı artıo ben bunu sevgilisinden kaparım die heralde :D bazı erkeklerde sevgilisi varken yokmuş gibi davranıolar kızlar böyle değil ama buda bir neden .çoğu erkek facede falan ilişkisi var yapma taraftarı da değil
facebook vb sosyal paylaşım siteleri yani oldu mu :D
Belkide bunun sebebi sevgiliniz olunca mutlu olmanız etrafınıza neşe saçmanız
pozitif enerjı meselesi bu yüzden olabilir mi .Çünkü gercekten dediginiz gibi oluyor.Bence bu bir tesaduf olamaz =)
bunun sebebı bence kızların birbirini cekememezliginden kaynaklı. kıskanclık, merak vb.
1 tane istiyorsun, 3 tane geliyor bende anlamiyorum ..
Sonra basla hepsini bir bir kiyaslamaya, 1 aya kalmadan; yine tek kaldin aa :O
öyle hakkaten bu gibi durumlarda şu the secret olayına inanasım geliyor. insanın başı bağlanınca seksepalitesi artıyor galiba
sizde sevgiliniz olduğunu belli edin kimse hallenmesin .Alnınıza yazın tshırt basın kupa bardağa resminizi yapıştırın :p
bende bu olayın tam tersini yaşıyorum sevgilimden ayrılınca kısmetim kapandı akan sular kurudu resmen :)
yanındaki kız sana yüz vermeyen kızdan güzel ve gösterişli ise sana ulaşmak isteyecektri
yokya sevgılısı olana bakmıyorum ben ya mıllette bı tuhaf ha
Yok :s alakası yokk
senin kısmetin bol olurr ben genede söliiyim de :P
sahipli olanlar daha ilgi çeker boşuna mı evli adamlara/kadınlara bakıyor kadınlar/erkekler :) imkansıza ulaşmak ayrı bir haz :)
yahu sahipli/sahipsiz nedir petshoptan köpek mi ediniyosun?
sevgilim yok bu gidişle de olmayacak gibi yani kimse bana yavşayamayacak :D
he aga hiç sorma kıza yazardım cevap vermezdi sevgilim oldu kız deli gibi mesaj atıyor.
çok güzel bir tespit,
mk daha önce nerdeydiniz lan diyesi geliyor insanın.
kadınların çoğu yanında kız olan erkekleri kıskanır
çünkü eğer bir kız bir erkekle sevgiliyse bilirki
onda birşey vardır
Kesinlikle açılıyor diyebilirim öncelikle erkeğin kendine güveni geliyor hareketleri tavırları daha rahat ve güvenilir oluyor
O değilde bazen beklersin mesaj gelmez, bazende bir yazışırsın 4-5 tane bayan üst üste mesaj atar .s
Evet başıma geldi ama sevgili yapamadan daha tanışma aşamasındayken... hiç tahmin etmeyeceğim tipler çıktı karşıma :D
Hedef varsa yarışta oluyor zavallı erkek hedef olmuş
Sevgili yapınca özgüven kazanıyosun enerjin yükseliyor insanları kendine çekiyorsun budur :D
Of aynen ya ne zaman biriyle ilişkiye başlasam kismetim aciliyo
o kısmetin bir kere açılması yeter :))
ulaşılamayanı elde etme psikolojisi.
bu tipinle sana gelen kızların ben..
inancınıza göre değişir.
dayı oglu katılıyorum :D sana:D
Çıt.
Çıt.
Çıt.
evet oluyordu :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar