Sevgilim askere gidecek oldukça stresi davranişlari kirici sizce sadece askerlik stresinden midir

Benim sorum özellikle erkeklere.. Beyler sevgilim subatta askere gidicek sayili gün kaldı. Psikolojisi baya bozuldu yeride belli oldu amasya cikti ustelik bura kendi memleketi askerlikte düştü malumunuz... 28 gun acemilik yapicak. Ama o belli etmemeye calissada hala endiseli, davranislari degisti acemilik bitince doguya dusucem deyip duruyo kişilik meselesi yani surekli bir kaygi var.. Kimi erkek cok hashas oluyomus ölüm korkusu falan var ondada belki cevrenizde vardır bu tarz karşılaştığınız biri. Gecen gün askerlik şubesinden aldigi kagida üzgün ve düşünceli bakarken yakaladim onu jandarma olarak yapicak. Amasya piyade çıkmış tahmin edersinizki ben pek anlamam. Asil sorum bir aydır bana karşı çok soğuk. 8 aydır sevgiliyiz hicbi sekilde güven problemimiz yok o konuda rahatim zaten ayni yerde calistigimizdan hergün beraberdik gectigimiz pazarteside birlikte çıkışımızı verip ayrıldık işten.. Aksam eve donerken sarilip vedalastik hersey normaldi Ama ben o günden beri kendisinden haber alamiyorum Yanyanayken iyi ama ayrilinca sorunlu yani mesaj atmıyor haberleşmek istemiyor sürekli atmasin da zaten bende cok sevmem mesajlasmayi ilgi manyagi biride degilim ama bunun ki farkli bisey hic yazmiyo önemli bisey sorsam bile.. Mesela geçengün bir iş görüşmesine gidecektim fikrini sordum cevap yazmadi sanki kendi kendime konuşuyorum aradim bugün açmadı. Ustelik onu düzeltmek için mücedele de ettim karşıma aldim konuştum olmadi duygusal takıldım üzüntümü ifade ettim olmadi ilgilenmedim olmadi naptiysam düzelmiyo soguk ilgisiz soruyorum seninle bir alakasi yok ayrilmak istesem derim diyo ayrilmak isteyen zaten karsisindakini gözden çıkartmıştır der diyo.. Ama bilmiyorum acaba aldatiyor mu diye düşünüyorum psikolojisini düşününce komik geliyo o Şu an kendinden başkasını görmüyo ki zaten.. Suanki durumu cok farkli telefonu bir köşeye attığını söylüyo ve şahit oldum kim ararsa arasin gerekmedikce acmiyo telefonu. Buna bende dahilim bu beni cok uzuyo hani insan ozel bir yani olsun istiyo bana herkesmisim gibi davranmasi beni kiriyo. Ayrılmak mı istiyosun diye ciddi ciddi sordugumda hayir sacmalama deyip kızdı bana bu konuda çok tartıştık. Ama ben gerçekten üzülüyorum mesaj atıyorum hicbirine cevap vermiyo öldüm desem sanki umrunda değil. Son günlerimizde böyle geçiyo oysa yanyana olabilirdik değerlendirebilirdik. Buluşacaktık resmen ekti beni insan son sivil gunlerinde sevdigiyle vakit gecirmek istemez mi? bunada kırıldım ama surda sayili gün kalmış diye susuyorum. Sizce nasıl davranmalıyım bu sadece askerlik stresi midir yoksa beni gözden çıkarmış da, diyemiyo olabilir mi? Hicbir sozunde durmuyo mesajlasmayi sevmez zaten ama bu mesajlasmanin otesinde bisey habersizlik baska adi yok. Mesaj atmıyo deyince yanlış anlamayin gerçekten hic atmıyo ben yazsamda o yazmiyo

Gidince ararım seni demişti ama aramaz herhalde.. Ben çok üzülüyorum bu konuda düşüncelerinizi bekliyorum.
Sevgilim askere gidecek oldukça stresi davranişlari kirici sizce sadece askerlik stresinden midir