Kendisiyle aynı yaşta biriyle evlenmek kadın için dezavantaj mıdır ?
İleride ne gibi sıkıntılar olabilir?
İleride ne gibi sıkıntılar olabilir?
Bence kadınla erkek arasında en fazla 2 ya da 3 yaş fark olabilir fazlası çok abes kaçıyor. Hiç bir sorun olabileceğini sanmıyorum anlaştıktan sonra zaten bir sorun olmaz oluşan sorunlara birini sen alttan alırsın diğerini o alttan alır hiç bir sorun çıkmaz. Biri cinsellik hakkında yazmış ama bence öyle değil kadınlar zaten zamanla kendilerini ve vücutlarını tanırlar buda kadınlar için avantajdır ki 30 35 yaşından sonra daha istekli olduğunu duydum. Birde en önemlisi nette okumuştum düzenli bir cinsel ilişkide ilerleyen yaşlarda da cinselliğin devam edebileceği yazıyordu.
Hiç bir sıkıntısı yok .
Sadece kadin evlılıkde daha cabuk yıpranma gosterdıgı ıcın bızım kulturmuze yerlesmis bir anene.
benim teyzem kendinden 4 yaşküçük bir adamla evlendi görsen bir mutlu sürekli elele kol kola hava nispet evleneli 2 yıl olmak üzere hala cicim ayları devam ediyor ama teyzem minyon zayıf boyu kısa biri bide büyük oldugunu herkese söylemiyor bu minyon halini kendine avantaj yapmış
bence bu kendinden büyük küçük ilişkisi kişiye göre degişiyor kadın erkekten büyük oldugu halde bunlar güllük gülistanlık bir görsen eskiden kız küşük olsun erkekten derlerdi şimdi o durum aşıldı
Senden kücük olmadıgı sürece sorun yok bence. belkı 1-2 yas olabılır.
Cevap
2Cevap
sıkıntı olmaz bunlar eskidendi
sex açısından sikinti olur bebeğim ;)
Ciddi bir yorumsa bu ne gibi sıkıntı olur ?
sen 40 da sönersin o hala ister sen vermezsin ve hoppa nataşaaa :D
Mantıklı
yani aynı yaş yine neyse de senden küçük kesinlikle olmasın
hayir degildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar