Herşey çok güzel başlamış ve güzelce devam ediyor. Taaa ki, yara bandı olduğunuzu hissettiğiniz o zamana dek.. Nasıl bir tepki verirdiniz? Onca zamanın hesabınımı sorardınız, yoksa yara bandıda olsam seviyorum diyerek belli etmeden devam mı ederdiniz?
Sevgilinizin sizi yara bandı olarak kullandığını farkettiğiniz an, tepkiniz ne olurdu?
Ne devam etmesi? O çaktırmadan kendi o küçük beyini ile iş çevirmişse ben haylisini yapar. Önce ilişkiye devam edip, o ilişki sırasında burnundan getirir sonra b. k gibi bırakırım. Kimse kusura bakmasın. O kendini düzelticek diye ben yara bandı olamam. Anca Öyley-Miş gibi yaparım 😈
Aklindabaska bir erkek varken benimle sevgili olarak ona saygisizlik etmiş bna değil aslinda yasamadim ama yaşayan için harcanan zaman cok deilse toparlamasida cok surmez ama toplar kendini bana yasattiklarini yasamasini dilerim ve ayrilirim sonucunda
aynısı basıma geldi. hep inkar etti hayır onu unuttum falan. sen beni daha mutlu ediyosun ondan fasa fisosu. sonu hüsran. ona da dönmedi ama benle de yapamadı. baska asklara yelken actı rahmetli😂ben üzülmeyi hak etmiyomusum. beklentisine göre kızlara yöneldi. sabah patates olanlara😂
Böyle bir ilişki er ya da geç bitmeye mahkumdur. Kendini altın tepside sunan da ne yaparsa yapsın kaybetmeye mahkumdur. Yara bandı olduğunu anladığı an ilişkiyi bitirmesi kendi ruh sağlığı açısından en doğdusu olur, akabinde süreç daha da sancılı olacaktır çünkü.
Yara Bandından Ağda Bandına dönüşürüm :P şaka, o menfatçıya ne hesap sorar ne devam eder.. üzülürüm, zorlanırım.. ama ait olmadığım bir kalpte daha fazla durmadan sanırım sesizce Kapıyı çeker giderim..
Bir süre uzak kalıp düşünürdüm. Bu arada onun tepkilerine dikkat ederdim. Beni kaybetmemek için çabalıyosa değer verdiğini hissediyosam dönerdim. Yoksa bitirirdim.
En İyi Cevaplar