Azarda bir kızla tanıştım. onunla her gün konuşuyoruz. kız fakir olduğu için sadece tebleti var. telefonu yok instagramı yok facede yok. sadece azar. onunla konuşuyoruz. ikimizinde sevgilisi var. onun sevgilisi yanında değil imiş. Onunla çok iyi kanka olmuştuk. Sadece sevgilisi ile azarda görüşebiliyor. bana sevgilisinin telefon numarasını verdi. sevgilisi ona internetim yok demiş. Bende interneti var midır diye wattsapp dan mesaj attım. bana kimsiniz dedi. bende aldatıyor mu diye instagramdan fake hesap açtım ve kız resmi koydum. ona instagram ismini verdim ve hemen ekledi. sevgilin var mi dedim ve bana yok dedi. bende ss alıp attım arkadaşıma. arkadaşım ben kötü felan oldum dedi. sonra wattsapp dan o çocuğa sude senin sevgilin değil mi dedim. o da evet dedi. ben ona sevgilim yok dedin ya dedim. O da hata yaptım affedin dedi. Sonra bu azara girdi ve arkadaşıma annemin internetiyle giriyorum özür dilerim dedi. Arkadaşım onu engelledi ve bana:artik ben dayanamıyorum jilet felan çekecem dedi. O bodrumda ben amasyadayım. Kıza yapma felan dedim. Hiç birini görmedi msjlarımın. O kız geçmişte bir sürü iftira yuzünden hiç arkadaşı yok. 2 kisi tarafından tecevüze bile uğramış ama kurtulmuş.1 tane sevgilisi ise bodrumsporda oynuyormuş araba çarpmış ölmüş. Kızdan hala haber alamıyorum kendine bir şsy mi yaptı😢😭 sizce ne oldu?
Güncellemeler
+1 yıl
İntihat etmis olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar