Sevdiğim çocuk beni sebeb yokken yüzüme dediki düşmanımsın nedeni ise onun eski sevgilisini takip ettiğim için sizce aşıkmı diye böyle yapmıştır?
Evet aşıktır
Hayır aşık değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Adam açık açık söylemiş hala acaba ne demek istiyor diyorsun.
Ay bu kızlar beni öldürecek ya.
Bir erkek sana daha nasıl açık olsun?
Ama sebebi çok saçma
Valla kardes, sen simdi bundan nasil sana asik olabilecegini cikardiysan aklim ermedi
görmem be bazen kızıyomda sonra yumuşuyorum kız o diyip vucudun güzel yerlerin aklıma geliyo canım cekiyor
Ne sarmalıyorsunuz?
Saçmalıyorsunuz
Aşık olmasını düşündüren ne :D bildiğin düşman sana
Hayır biz eskiden arkadaştık ondan sonra onun eski sevgilisi benim kuzenimin arkadaşı ben bilmiyordum eski sevgilisi diye oda bana dediki artık benim düşmanımsın ama bilmiyordum onun eski sevgilisi olduğunu
Cevap
2Cevap
Her insan öldürür sevdiğini.
Ne alaka ya nerden kurdun bu mantığı😂
Bak kardeşim biz arkadaşız tamm ondan sonra onun eski sevgilisi benim kuzenimin arkadaşı bende bilmiyorum onun eski sevgilisi diye ondan sonra bana yazdı dediki benim düşmanımsın çünkü onun eski sevgilisinı takip etmişim diye anlamdım bende
Delirdin mi sen? Ne aski bildigin nefret kusmus
Takip etmek derken nsl?
Onun eski sevgilisi benim kuzenimin arkadaşı ama ben bilmiyordum onun eski sevgilisi diye işte takip ettim sonra bana yazde dediki düşmanımsın benim çunkü eski sevgilimi takip ettin anlamdım bende
Evet bilmiyordum onun eski sevgilisi olduğunu
Beni kişisel olarak tanımıyorsan boş boş konuşma burda bir soru sordun cevabını verdim ne uzatıyorsun
Sevgilim değildi kankamdı benden 600km uzakta oturyor ben almanyada o fransada
Çok değişik şeyler ile karşılaşıyorum bu sitede :D
Hayır aşık değildir kız ayool
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar