Her yönümüzle birbirimizle uyumlu olduğumuzu düşündüğüm birisi vardı açıkçası savundukları olsun tarzıyla olsun aynı gibiydik ayrıca oldukça samimiydik ben ona her konuda güvenirdim o da bana güvenirdi ben acaip etkilenmiştim hatta aşık oldum diyebilirim. tabi ilerleyen zamanlara doğru ben sanki ona daha çok arkadaş gibi davrandığımı farkettim çünkü bazı zamanlar eski sevgilisini filan anlatmaya başlamıştı ayrıca yakından tanıdıkça başta savunduğu görüşlerin dışında şeyler savunmaya başladığını gördüm hatta bana çok zıt davranıyordu açıkçası hoşuma gitmiyordu bunlar ama başta ona öylesine alışmışım öylesine tutulmuşumki mantığım vazgeç desede gönlüm vazgeçemiyor bir türlü en sonunda dayanamadım tüm duygularımı söyledim ona söyledikten sonra bana klasik kız cevabını verdi arkadaş olarak kalalım ben ilk onaylamasamda hepten kopamadığımı farkedip en azından iki uzak arkadaş kalalım dedim sonradan arkadaşlarından duyduğuma göre kızın ret nedeni birbirimize çok zıt olmamızmış neyse bunları geçtim aradan zaman geçtikten sonra kız beni telefondan numarımı filan silmiş whatsappta resimleri filan gözükmeyince ilk engelledi sanıp deneme amaçlı mesaj attım mesaj iletildi ilk konuşurken beni sürekli tersler mesajlar yazdı son olarak bana dediği beni arkadaş olarak gördüğünü, ona açıldıktan sonra benden soğuduğunu daha da konuşmak istemediğini yazmış şimdi benim merak ettiği benim onu sevmem suçmuydu ben ona hakaret veya küfür mü ettim yoksa beni kabul etmediğinde diğerleri gibi arkasından bu kız zaten şöyleydi böyleymi dedimde bana bunları yapıyor ben sadece sevdim ve bunları ona anlattım neydi benim günahım bunu kendisinme sordum mesajıma geri dahi dönmedi açıkçası kafayı yemek üzereyim yorumlarınıza ihtiyacım var...
Güncellemeler
+1 yıl
bir de artık bu kızla kızın istediği gibi tüm ilişiğimi bitirmelimiyim yoksa ısrarcı mı olmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer