Bugün markette anne oğul konuşurken duydum, kadın oğluna evlenince beni unuttun, karı daha tatlı geldi gibi bir laf söyledi. Ben şok tabi 😂😂 Sizce de evlendikten sonra erkekler annesini unutuyor mu? #Huzur
Erkekler, eşini bulunca annesini unutur mu? Eş daha mı tatlıdır?
Unutulmaz... Sadece eskisi kadar annesine vakit ayıramaz. Kadının "Karı tatlı geldi demek ki" sözü bayağı komik. Ben olsam kendimi tutamazdım ve direk kahkaha atardım :))
Ben annemin hakkını ödeyemem ben psikolojisi bozuk biriyim ve annem bu sebeple bana hiç kız arayışına girmedi sebebini biliyorum ve çok enteresandır başörtülü olmasına rağmen annem başörtülü gelin istemiyor yani yakıştırmiyor bana ve zaten görücü usulü evlenenlere bak çoğu başörtülü
Genellikle olabileceğini söylüyorlar ama ben böyle bir şeyi çok inanmıyorum Neticede Bir Erkek Bir Kadın ne kadar kanka olabilir ki ya da ne kadar Arkadaş kalabilir Muhakkak bir şekilde alıcı gözüyle bakar hoşlanır ya da başka şeyler düşünebilir Sonuçta Ateşle Barut Yanyana Durmaz
Basit bir kıskançlık esintisi 😊 Elvette annenin yeri ayrı eşin yeri ayrı kimse annesini unutmaz ama sonuçta annesiyle evlenmiyor evlenen ikisinin yeri ayrıdır biraz zorda olsa idare etmek erkeğin işi annesiyle eşini idare edebilmeli ne anneyi küstürecek nede eşini ihmal edecek
Evlenmek gibi bir düşüncem asla yok. Umarım ileride fikrim değişmez. Öyle bir şey olursa da anne ve eşin yeri her zaman ayrıdır. Kıyas yapmak doğru değil. Bu arada kaldırılması gereken 3 soru var, buraya link koymam doğru olmaz zannımca. moderatörlerin hanGi soru veya görüşde moderasyon yaptığını ifşalamaması gerekir, yönetim öyle söylemişti. Gizlerim dersen linkleri atayım
Annesini unutmaz ama annesi ile yaşayacağı ömür tamamlamış diye düşünür yeni bir aile kuruluyor çünkü yeni biri ile aynı evde yatıyorsun kalkıyorsun kendi aileni baştan kuruyorsun
Anneler hep kskanctr. Kardesim gecenlerde sevgili yaptı anneme diyor kız seninle bayramlasmak istiyor annem diyor o kimki onla bayramlascam 😂😂😂😂. Daha sevgilisi diye boyle yapio
Ya kızı gorsen sirinlik abidesi annem diyo ıyyybune kısack japon gibi bide diyom anne cok abartiyon diyo hic sevmedm 😂😂😂. Gulmekten baska bisey yapamadm
En İyi Cevaplar