7 yıllık sevgilimi aldattım, ne yapmalıyım?

26 yasindayim 7 yillik bir iliskim var erkek arkadasim 30 yasinda evlenmeyi dusunuyoruz artik yani beni istemeye gelecekler bayram sonrasi ama soyle bir sorunum var
Gecen hafta arkadasimla tatile gittik ikimiz ve orada biriyle tanisti arkadasim (onun sevgilisi yok) aksamina bulasacklardi cocuk yaninda biriyle gelmis bende onlarla ciktim disari cocugun getirdigi kiside taninmis biri eminim ki okuyanlarin bir cogu taniyordur ama isim veremiyorum malesef neyse biz oturduk konustuk gece 3 te donduk onlarin yazligina gittik bana hayatimda biri olup olmadigini sordu bende utanarak soyluyorum ki Şu an bir ara verdik bizim iliskimiz olmuyor zaten bak ben burdayim o orada dedim bitti dedim oda sevindim dedi iste 36 yasindaymis isinden bahsetti falan biz bahcede sabaha kadar oturduk konustuk sonra icerden pike getirdi onu orttu uzerimize orada uyuduk ikimiz.
Ve ben o adama deli gibi asik oldum gordugum. ilk gunden beri aklimda sabahtan aksama kadar fotograflarina bakiyorum o kadar iyi pozitif bir insanki ama yaptigim ihanet yuzunden icim icimi yiyor cok uzgunum ama halada ayrilmadik arada aileler de var ayni zamanda ayni yerde calisiyoruz yani benim patronum:(sabaha kadar telefondayiz hep onu dusunuyorum tek saniye aklimdan cikmiyor ne yapayim bir yardim
Güncellemeler
+1 yıl
Bugun ayrilmak istedigimi evlenmek istemedigimi bu is uzadigi icin eski heyecanimin kalmadigini soyledim tekrar soruyorum istemiyormusun dedi istemiyorum dedim bana yapacak soyleyecek birsey birakmiyosun dedi , vedalasalim dedim istersen kafani toplayana kadar bir sure gorusmeyelim dedi hayir hic gorusmeyelim dusunecek birseyim. yok istemiyorum dedim cok uzulduk cok agladik bitti iste Şu an cok mutsuzum ama artık özgürüm.
Güncellemeler
+1 yıl
2 gundur birlikteyiz saatlerce konuştuk, evlenmeye karar verdik annemlede konustum cok sinirlendi cok kizdi ama ayrildigim kisiyle olmadigini uzadikca daha kotu bir hal aldigini bir 6 7 yil daha biriyle sevgili olamayacagimi soyledim agladim sizladim cok erken buda dedi ama boyle mutlu olacagini dusunuyosan ben seni desteklerim dedi Şu an mutluyum arkadaslar cok zor bir tercih yaptim ama kararimin dogru oldugunu dusunuyorum. Şu an issizim mesela bu sebepten ama pisman degilim.
Güncellemeler
+1 yıl
EVLENDİK... :)
7 yıllık sevgilimi aldattım, ne yapmalıyım?