- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılTüylerim ürperdi ya böyle şeyler görünce korkuyorum ciddi ilişkiye girip bir kadına baglanmaktan. Ben 1 yılda aldatıldım hadi normal dedim lise kafası tam oturmamisti çocukluk hevesi felan yaptı dedim atlattım bir şekilde. Şimdi heryerde böyle şeyler görüyorum. Çocuk değil koca insanlarsiniz ve 7 koca yıl... o adam gibi adam sana dokunmamis bile ve sen ona bunu yapıyorsun yazık gerçekten. 7 yıl ne demek biliyor musun adamın hayatını mahvettin bir daha kime guvenebilir o şimdi? Allah hesabını sorar ben burda boş hakaret edecek biri değilim. Umarım hakettiğini yaşarsın sen de bir gün
43 Yorumla
Soran+1 yılBende boyle olsun istemezdim onunla tanistigimda cok genctim kucuktum, beklentilerim hayata bakis acim degisti ona baktikca icim aciyor yaptigimdan igreniyorum ama digerinide seviyorum cok seviyorum elbette bitirecegim bir sekilde suanki iliskimi ama nasil yapacagim bunu bilmiyorum.
- +1 yıl
Eski sevgilini unuttunmu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç bir şey yapmamışsın gibi o adamıda avuttun mu? Bu kadar insandan beklediğin yardım ne? Yaptığının doğruluğunu onaylamamız mı? Sevgilin seninle mutlu hayaller kurarken sen başkasını düşünüyorsan bu sorunun ne önemi var. Cevabı sen bulmuşsunda sadece ayrılacak ve aşık olduğunu düşündüğün kişiye gidecek desteğin yok belli. Doğru şeyi yaptığına inanmak istiyorsun. Bunuda bulamazsın yazık.
33 Yorumla
Soran+1 yılDogru yaptigimi dusunmuyorum, evet yanlisti ama olan oldu. benim onu terk etme cesaretim yok cunku ona o kadar alisigim ki her isimi cozer her aradigimda telefonun diger ucunda hep yanimda boslugu cok olur ama yeni tanistigim adamida unutamiyorum.
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen diyorsun ki beni 7 yıllık sevgilim desteklesin ama onu aldattığım adamla beraber olayım. İllaki bir karşılığını alacaksın yaptığının. 7 senedir sevgilin olan adam 27 senelik sevgilin olsa bunu öğrendiği an hoş karşılamaz ayrılır senden. Öbür tarafta ise 7 yıldır sevgilisi olan kızla konuşmak ve evlenmek ciddi gelir mi? 7 yıldır bir başkasıyla herşeyini paylaşan evlenme noktasına gelmiş birisi ile evlenmeyi hayal eder mi? Kusura bakma ama bu işte en büyük pişmanlık iki seçenektede senin olur. İşte buda senin yaptığının karşılığı. Bir şey yapmışsın artık arkasında durmayı bil
Soran+1 yılBirde bu adam benden 10 yas buyuk 36 yasinda aramizda cinsel anlamda hicbirsey gecmedi sadece o benim sevgilim yok saniyordu yani basit birsey varmis ve bitmis saniyordu oda ona gore davrandi adam dondugum gunden beri hergun ariyor hergun goruntulu gorusme yapiyoruz ama zaten dedigin gibi en basindan yalan var yalan soyledim bana hic evlenmeyi dusundun mu dedi hayir dedim oyle biri olmadi dedim cok tuhafti yalan soylerken icim acidi ama yinede soyledim yaptim ikisinede yalan soyluyorum Şu an
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha ne yapacağını soruyor musun yapmışsın bir hata git tövbe et sonra sevgilinden ayrıl adamı iyi boynuzladın helal olsun sonra napıyosan yap ayıp be iki zengin iki yakışıklı gördünüz diye salyalarınız aktı seninle ilişkisi olan adama üzülüyorum yazık keşke azcık düşünseydin. Birde aşık olmuş anlatsana yazlığına mı, üstüne örttüğü 300 liralık pikeye mi?
61 Yorumla
Soran+1 yılYok parayla isim yok olsa zaten evlenecegim kiside zengin bunu yapmam benim duygularima karsi koyamamam.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki diğer adam seni bırakacak bence diğer adamdan emin değilsen 7 yıllık ilişkini bırakma yani diğeri sana tatlı gelmiş biraz kaçamak gibi gözünü de boyamış şimdi açıkçası sana Şu an cok ilginç ve zevkli geliyor o adamla hiç görüştünüz mü tatilden sonra?
14 Yorumla
Soran+1 yılBelki bitecek yeni tanistigim kisiylede bunu bilemem evet ama raziyim sonunda bitecek bile olsa yasamak istiyorum. Zaten arada aileler olmasa , ayni yerde calismasak evlenecek olmasak gelir artik onu sevmedigi soyleyip ayrilirdim ama ayrilsam birakmaz biliyorum ailesini yollar annemi arar ayrilmaz ki ayni yerde calisiyoruz hersey o kadar karisik ki.
Digeriyle ise sadece telefonda gorustuk bayramin 4. Gunu yanina gidecegim orada gorusecegiz.
Cevap sahibi+1 yılBence bunu ne kendine nede o iki adama yap birini seç ve karar ver böyle olmaz bir öğrenseler ikisinden de olursun sonra
Soran+1 yılEvet haklisin , ikisinide kandirmak cok aci ozellikle ayrilsam onunla olsam bile daha en bastan onada yalan soylemis olacagim icim hic rahat degil.
Cevap sahibi+1 yılBiri için karar ver o zaman en kısa zamanda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Tanıştığın kişiye aşıl olduysan sevgiline gerçeği söyleyip ayrılmalısın onun duygularıyla oynama , senide kınamıyorum ama şu başka birine aşıkken aşıkken sevgilinin gözlerine bakman zor olmuyor mu.
15 Yorumla
Soran+1 yılEn zoru bu zaten hep aklimda kalbimde o ama yanimda bir baskasi var ve ayni isyerinde bu 9 unluk tatil var diye seviniyorum ki hastayim dedim onada bayramin 4. gunu gidecegim yanina.
Soran+1 yılHaklisin kalbimde o olsaydi boyle bisey yasamazdim ben gercekten aklimda kalbimde bitirmisim
Soran+1 yılAma iste ;ailelerin arada olmasi , ayni is yerinde olmamiz, ayrilmak istesem reddecek biliyorum cok fazla etken var birden bitti diyip kestirip atip digerine gidemiyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. Evlenme. bundan kurtuluşun yok er ya da gec ortaya cıkar saklayamazsın. Bir ömür bu yükle geçmez. Ha evlenecegin kiisye dersinki ben seni aldattım o da affeder o zaman sorun yok. Ama dersenki ben evlenecegim kisiyi aldattım bir ömrü bunu saklamaya calısarak geciririm o da senin bilcegin is. Aynı seyi o sana yapms olsa inanki sen direk tekmeyi basardn. Utana skıla da olsa buraya yazmıssn insann kendine bile itiraf edemiycegi seyi buraya nasl yazmssn ona hayret ediyorum ama ayrı tabi. Benim gorüsüm evliligi itirafınla baslatman ihanetinle degil. Itiraf edemicem diyorsan da bence evlenme yazık ilerde coluk cocuk yaparsanz nasl bakacaksn onun suratna daha temelinde ihanet etmissin bu gun ihanet eden yarın niye etmesin? bir kere yaptın umarm olmaz da. Bidaha yapmaman icin ne sebep var o cizgiyi bir kere astın. O yuzden ya itiraf et evlen. ya da hic evlenme kendine leke surmemis olursun evlenmeyerek
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten evlenmek istemiyorum artik evlenmeyecegim ama Şu an ailelerimiz oldugu icin arada sadece ikimiz yokuz ve 7 yil hemen ben ayrildim bitsin diyemiyorum cunku desem ailesi gelecek evimize baristirmaya calisacaklr neden diye beni sikıştıracak sevmiyorum desen seviyorsun sana oyle geliyor 7 yillik iliski durduk yerde bitmez diyecek kolay degil yoksa bende bunu yapmam kimseye anlatamiyorum sadece yanimdaki arkadasim biliyor inanin benimde moralim alt ust icimde olanlari geldim burada paylasiyorum.
Soran+1 yılDiyemem soyleyemem baska bir sekilde bitirmeliyim , farkindayim uzadikca dahada icinden cikilmaz, bir hal alacak ne olacak nasil bitecek hic bilmiyorum. Evet iyi bir insan ama benim icin hicbirsey ifade etmiyor artik.
Soran+1 yılBitecek sonunda bu net bisey ben ailesini ikna edecegini hic sanmiyorum aksine diyecek ki sen dusun tasin bir 10 15 gun gormeyelim. Birbirmizi sonra karar verelim diyecek ki ayni yerde calisiyoruz cocuk oyuncagimi bu isi gucu birakip gideceksin diyecek ekmek parasi bu diyecek ben olacaklari biliyorum.
+1 yılsana bişey söyleyeyim mi?
Allah seni hakkettiğin gibi yaşatsın. Hani sen o 7 yılık sevgilinden habersiz bir adamla sabahlıyorsun ya. evlendiğin eşin de bunu yapsın. hem de senin hiç haberin olmasın
azıcık saygın varsa arar söylersin.
bir kukunuz var diye dünyayı yöneteceğim sanacak kadınlar yalnızlığın denizinde boğularak ölsün inşallah.35 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılÖncelikle allah kolaylık versin eğer bu gönderi doğruysa gerçekten basın çok büyük bir dara sıkıştı demektir. Ne yapıp et içinden geleni yap derim ben, sonunda mutlu olması gereken sensin çünkü ali, veli değil.
Ha eğer trollse şunu demek istiyorum ablacığım buradan çok fena bir senaryo çıkabilir var ya reytingleri inletiriz bu nedir bu 😂😂😍😍13 Yorumla
Soran+1 yılKimseye anlatamiyorum sirf bunun icin burdayim gercekten cok mutsuzum ailem duysa kiyamet kopar ki bana asiri guvenirler erkek arkadasimda asiri guvenir 7 yilda tek hata yapmadim ama iste bilmiyorum Şu an olan oldu
- +1 yıl
Ailen için önemli olan senin mutluluğun olmalı. 7 yıllık erkek arkadaşının ne düşüneceği, ne diyeceği veya nasıl tepki vereceği değil. Sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen o yoldan gitmelisin.
Soran+1 yılOgrendigi an beni oldurur heralde ya da onu bilmiyorum annem benimle kuser bir aylarca herlde ki birde bizim iliskimizi hep giptayla bakardi taniyanlar suanki haline bak ve ben sevgilime hic onemsememeye hic kiskanmamaya umursamamayi basladim belki biseylerin farkindadir ama bu aklina gelmez
Nihayetınde evlenmemişsin dönülmez akşamın ufkunda değilsin Adam için acı bır durum lakin Adama haber vermelisin seni ve onu ömür boyu rahatsız edecek mutsuz edecek yanlısa düşmeden önce. Hayat bu sürprizlerle dolu o yüzden sana karsı tavır alacak degılım benzer bırsey herkesın basına gelebılır nıhayetınde duygular tamamen ınsanın kontrolunde degıl onu ya da kendini kandırmaya devam etmemelisin ve kendini gercekten mutlu edecek kararı bıran önce vermelisin tercihini sana kısa süreli yasanacak mutsuzluk ve acıdan kaçacak sekılde kullan bir ömür boyu sürecek mutsuzluğa ve acıya mahkum edecek sekılde değil umarım en dogru kararı verirsin hakkınızda hayırlısı olsun
07 Yorumla
Soran+1 yılKararimi verdim zaten , en kisa surede dusundugumu yapacagim bu hayatimda köklü degisikliklere sebep olacak ama bir omur artik sevmedigim bir adamla gecirmektense dediginiz gibi kisa sureli mutsuzlugu ve aciyi tercih edecegim.
- +1 yıl
Bu sitede yazan biri değilim yorumda yanlış bır yazımı yeniden düzenleyecek özellik yok galiba varsada göremedim herneyse yukarıdaki yorumumda yanlıs yzımımı düzeltmek istedigim cümle " tercihini sana kısa süreli yasanacak mutsuzluk ve acıdan kaçmayacak sekılde kullan " olacak
- +1 yıl
@Esat48 olum 7 yıl lan? 7 yıl ne demek biliyor musun sen? erkek tarafını tutup yanlı düşünme bu tarz konularda.. eğer o adam ciddi olsa zaten bu ilişkiyi 7 yıl sürdürmezdi..7 yıl ne demek ya ya? bı kızın yerinde olsam 2 yıl ardından sktiri çekerdim.. haketmiş bence, sen 7 yıl uzatırsan bir ilişkiyi böyle kıcına tekmeyi basarlar
- +1 yıl
@Esat48 Yani size gore normal birinin koynuna girip koynundan cikip yaniniza gelmesi o adamin yerine koyun kendinizi bir demişsin. Ben bu konuda hiç bir görüş dile getirmedim. Böyle bir mevzu hıc olmadı ve bende bunun normal birsey oldugunu hıc soylemedım. Bayanın yazdıklarına göre onun açısından olaya yorum yaptım. Eğer dediğin turden bırsey söz konusuysa bu benım için hıcte normal bırsey degıl kabul edecegım bırseyde degıl. Soz konusu bu olayda bunu dert edecek kişide ben degılım
Yaptigin cok ayip ve gunah karsindaki insan 7 yilini sana vermis seninle evlenmek isteyen biri sen gidip gece 3 lerde adamin yazligina gidip ayni yatakta yatip uyuyosun nasil hemen yeni tanistigin adamla gidiyosun belki yapmadi ama sana kotu seylerde yapabilrdi belki uygunsuz fotgraflrini cekerdi öldürebilirdi bile etrafta sapık cok sonra asik oldum diyosun ve senden 10 yas buyuk oda ayri bir serefsiz yine gorusecekmisin onunla? yazık sevgilne senin ya unut butun bunlari Allahtan af dile devam et iliskine ya da o herife git bir tercih yap
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. 7 yıllık ilişkine azıcık saygın varsa erkek arkadaşını aptal yerine koymaktansa ona dürüst davranmak zorundasın en azından bu kadarını haketsin. Diğer yandan yaşadığın durumda bir yanlış yok demek ki yanlış kişiyle evlenmek üzereymişsin demek ki hayatını adayacağın insan o değilmiş dolayısıyla bu ilişkiye çok geç olmadan bir nokta koymak zorundasın ve bunu dürüstçe yapmak zorundasın bu şartlar altında evlenirsen aşdatmaya devam edecek ve daha içinde çıkılmaz bir konumda bulacaksın kendini
04 Yorumla
Soran+1 yılSaygim var cok uzuluyorum ama soyleyemem birden de ayrilamiyorum bir sebep sunmam gerek ve biz ayni yerde calisiyoruz erkek arkadasim isyerinin sahibi ve islerin yuzde 90 ı sozlesmeli belli teslim tarihleri var ben gidersem hepsine en bastan baslanacak ve yuklu miktarda tazminat odenmesi gerekecek ve annem onun ailesi sıkıştıracak ne oldu neden baristirmaya calisacaklar ve biz bu 7 yillik surede hic ayrilmadik
Soran+1 yılDusundum de zaten bizden iyi bir is arkadasi olmus.
Artik baskasini seviyorum onunla olur ya da olmaz bu umrumda degil benim icin onemli olan gonlumun baskasinna kayabilmesi her zaman kınadıgım seyi Şu an kendim yapiyorum birini kandiriyorum aslinda ikisinide kandiriyorum oda bilmiyor boyle ciddi bir beraberligim oldugunu kendimi taniyamiyorum bir cikmazin icindeyim.- +1 yıl
Dediğim gibi söyleyeceksim bunda utanılacak bişey yok gönül bu elinde olan bişey değil dolayısıyla kimseden çekinmek zorunda değilsin bu senin hayatın ve kendin için en doğru olanı yapmak zorundasın önemli olan senin mutluluğun senin huzurun sadece 7 yılın hatrına gerçeği bilmeli bu kadar saygın olmalı o da bunu anlamak zorunda öyle ya da böyle. Bahane falan olunca hem daha kırıcı oluyor hem de inandırıcı olmuyor
- +1 yıl
seni aldattım diyecek kadar saygı duyacak bir dürüstlüğünde mi yok.
7yil yazık be adama utanmalısın bence böyle kadınlar yüzünden erkekler de haklı şu konuda hangi kadına güvencez diye düşünüyorlar madem sevmiyordun 7yil niye oldun
56 Yorumla
Soran+1 yılSeviyordum tabiki sevmesem 7 yil gecirmezdim ama sogudum belki 3 4 ay oldu onu sevmiyorum artik ve karsima baskasi cikti onu unutamiyorum her planimda o var bir baskasina asik oldum
- +1 yıl
Ne olursa olsun yapmayabilirdin sana insaniyet gösterip onyargiyla bakmakta istemiyorum ama bunun normal bir tarafla bakılacak bir durumuda yok ne diyim ki çocuğa yazık bizi adam gibisi bulmaz hep şerefsizi denk gelir sizin gibilerede adam gibileri denk geliyor kıymet bilmiyorsunuz yazık çocuğa cidden 👏🏻
Soran+1 yılNormal olmadiginin farkindayim dogrulanacak bir tarafida yok ama buyuk bir cikmazdayim , artik olamam onunla 7 yil birlikte olup (18 19 yasindan beri onunlaydim ilk ve tek sevgilimdi) evlilik arifesinde bunu yasamak istemezdim ama oldu degistiremem duzeltemem aklimda kalbimde baskasi varken onunla olamam.
+1 yıl6 yıllık ilişkim var kendimi yerine koymaya calisiyorum ama ben baskasini sevmek gibi bisey geciremiyorum aklimdan. sen o cumleyi kuruyosan kendine bunu kabul ettirmissen gecen zamanin bir onemi kalmiyo ayrilcaksin aklnda baskasi yaninda baskasi kalbinde baskasi olmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl bir maymun iştahlının tekisin senin yerinde olmak düzenli bir
İlişkiye sahip olmak isteyen o kadar insan var ki ve sen evlilik yolundayken sırf zayıf nefsine yenilip 7 yıldır yanında olan ve şimdi seni tamamen ömrüne almaya çalışan adamı bırakıp başkası var diyorsun o yeni hoşlanmaya başladığın adam zaten insan iletişiminin profudur o tarz insalar birikimli yıllarını buna vermiş senle de biraz zaman geçirmiş hepsi bu kendi kendini rezik etmişsin21 Yorumla- +1 yıl
Yazan ellerini öpim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazık cidden yazık başka ne denebilir ki bir yanda 7 yıldır birlikte olduğun tüm hayalleri kurduğun evlenmek üzere olduğun ve ne zaman arasan derdine derman olan güvendiğin seni bırakmıcağını bildiğin bir adam varken sen sonu ne olacağı belli olmayan yarın öbür gün ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu bir hevese kaptırmışsın kendini umarım bu yüzden pişman olmazsın da yeni hevesinle mutlu olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl7 yıl neden bu kadar beklediniz ki? Bu kadar yıl beklerseniz belli bir süre sonra aranizda heyecan biter sonra bunun gibi sorunlar ortaya çıkar. Bence sen o adama aşık değilsin sevgilinle aran monotonlaştığı için gözün dışarı bakmaya başlamış ve başka heyecanlar arıyorsun ve diğerine olan duygularını aşk sanıyorsun. Sevgilimi kaybettigin zaman durumun farkına varacaksın ama iş işten gelmiş olacak.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 950 cevap paylaştı.
+1 yılYazık günah o adamın 7 yıllık emeklerine şöyle söyleyeyim aldatan kişi aldatılmadan ölmüyor eski sevgililerimden 2 si aldatmıştı sonrasında öğrendim kendileri beni aldattıkları kişiler tarafından aldatılmış
02 Yorumla
Soran+1 yıl7 yil boyunca benimde cok emegim oldu evet onunda oldu ama bitti iste bazi seylerin sonuna geldik.
- +1 yıl
Emehi hiç eden sensin farkındasındır umarım demekki 7 senelik emeğinin hiçbiri umrunda değilmiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptigina ne denir biliyosun demi o tanindik kisi sence seni napar hic dusundunmu oynayip birakir ne bekliyosun seninle evlenmesinimj kendinde diyosun tanindik biri diye senin gibi bir suru vardir onun etrafinda akkini basina alda 7 yillik o kadar emek verdigin iliskini bitirme sevgilinin ahı tutar gorursun ozaman aldatmak nedir suanki yaptigin sey fazlasiyla yanlis kendine gelmelisin
00 Yorumla7 yılınızı vermissiniz nasil bu kadar pisliklesiyorsunuz hâla aileden bahsediyorsun kizim milletin ne dusuncegini umursama cocuga yedigin boku anlat senden kurtulsun bari
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. Karaktersizsin. Ayrıl o adamdan. Onun adına üzüldüm. Marifet gibi ne yapacağını soruyorsun aldatılan sen olsaydın ne yapardın? Dur ben söyleyeyim adamın canına okurdun.
30 Yorumlakaraktereizsin işte diyecek başka bişey yok utanmadan bide yüzüne bakabiliyormusun erkek arkadaşının sizin gibiler yüzünden aşka sevgiye inancımız kalmadı
31 Yorumla- +1 yıl
33 yaşındayım. Kimse yok hayatımda. Arkadaşlarımın hepsi evli çocuklu. Ben nasıl guveneyim? Neye dayanıp gelecek planı yapayım? Bir an gelip herşeyin biteceğinin korkusu varken... Neden hayatımda 2 kişilik plan yapayım? Kadın duygusal ve yaşamsal destek olmaktan çok uzak bir kavram ise hak ettiği yer sadece yatak olmaz mı?
Ya sana, soylemek için bütün hayatım boyunca öğrendiğim kelimelerin içinden kelime bulmaya çalıştım bulamadım ya.
Senin hayatın 4 tekerde gitmez bundan sonra. Benden sana tavsiye o çocuktan helallik al.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aşık olacak kadar yüreğin varsa aşık olduğunu söyleyecek kadar da yüreğin olmali hem ayranim dökülmesin hem..
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen o bahsettigin ayran durumundaym onu soylemeye hic cesaretim yok Şu an yuzune zor bakiyorum
bence iyice düşün seni mutlu ve uzurlu edicek insanı cünkü evlenince bu insanla bir ömür boyu beraber olacaksın yani ölene kadar cok iyi düşünüp öyle karar ver şimdiden sana mutlu ve uzurlu bir yuva kurmanı diliyorum
00 Yorumla
+1 yılSana söylenecek söz yok ki bireyler kendilerinden başlasalar sadık kalma derslerine işte o zaman kırılmayan bir kalp kalmayacak şimdi ben sana soruyorum 7 senesini sana vermiş çocuğun suçu ne?
01 Yorumla
Soran+1 yılBir sucu yok sadece onu artik sevmiyorum bir baskasini seviyorum.
+1 yılGeçmiş olsun. Ve inan bu senin suçun değil, doğadan gelen birşey aşık olmak. Lütfen dikkat et şuanki kişi bunları duyarsa senin intikam alabilir..
2149 Yorumla
Soran+1 yılKendimi onun yerine koyuyorum cok aci cok kotu birsey farkindayim ama tatile gitmeden oncede sorguladim bir kaç kez aklimda sevgimi sonra hemen kendime. kizip silip attim o dusunceleri ki kendisi asiri sert bir adamdir yani bu olanlari ogrense olacaklari dusunemiyorum. Onunla tanitigim ilk andan beri ona karsi koyamadim onu seviyorum aşık oldum her animda aklima kalbimde. beynimde o var engel olamiyorum.
- +1 yıl
Istersen ekle konusalim
- +1 yıl
Asık olmak suc degil. Ama sevdigin sevgilin veya nisanlın varken biriyle olmak suc yanlıs ve dogru degil. Bu senin sucun degil dogadan gelen bjsey deyip normallestirmek ne kadar dogru. Kendini tutabilirdi yaomayabilirdi onunla yatmayabilirdi. Sonucta iradesi var kendine hakim olamams bunun nesi normal tabikide onun sucu
Soran+1 yıl@GencBi evet sorunumda bu ne kadar yanlis oldugunu bilsemde engel olamadim kendime onu seviyorum silip atamiyorum ve sadece yatip uyuduk aramizda farkli bisey gecmedi.
- +1 yıl
Ayrilmayi dusunuyomusun peki
Soran+1 yılTabi ki dusunuyorum nereye kadar devam edebilirim ki bu sekilde onunla evlenmek Şu an benim icin ölümden beter.
- +1 yıl
Okadar mi sevgin gitti
- +1 yıl
Ben sevginin o adamı tanıdktan sonra bittifini sanmiyorum. Onceden bitmisti ki o adamla tansmak seni heyecanlandrdı ve ondan kurtulma istegi uyandrdı. Yoksa insan bir anda 7 yldan vazgecmez. Bence sen bosluktaydn bu seni bosluktan ckartan sey oldu. simdiyse hersey karman corman
- +1 yıl
Bence sevgin bitmedi hevesti ayrica belki suanki hoslandigim adamla olmicak sonra yapayalniz kalirsin
- +1 yıl
Ani gelen asklardan pek hayir gelmez
- +1 yıl
Cok degisik valla adam duyunca soka girecek birden hayati bitti resmen gitti 7 yil bosuna...
- +1 yıl
Allah kimsenin basina vermesin boyle bisey
- +1 yıl
Tam evlenmek uzereyken yoldan dönecek sanirim
- +1 yıl
Soran kisi burcunuzu ogrenebilir miyim
- +1 yıl
Kanli Ay Tutulmasi yuzunden olabilir
- +1 yıl
Allah kimsenin basina boyle bisey vermesin
Soran+1 yıl@GencBi Alenen bu oldu boyle biri var diye tabiki soyleyemem cok kotu sonuclar dogurur bu bunun farkindayim farkli bir sekilde bitirmeye calisacagim arada onun annesi kardesi benim annem ve isimiz olmasa daha kolay bitirebilirdim ama sadece ikimizi baglamiyor bu durum. Hayir evlenmeyi asla goze alamam evlenemem onunla artik ben yaninda durmak bile istemiyorum onun bakin bugun bayram normalde onlarda olurdum ama bugun hastayim dedim aradim annesini yine mecbur bayram icin sabahtan beri 100 kere aradilar nasil oldun diye anneme kadar aradi annesi o kadar moralim bozuldu ki vicdanim beni hic rahat birakmiyor boyle bisey yaptim ama hicte mutlu degilim.
Soran+1 yılAslan burcuyum.
- +1 yıl
Şu an ‘evlenmek uzere’ oldugun kisinin yuzunu bile gormek istemiyorsan ozaman o iş bitmiştir...
- +1 yıl
Bu tutulma zaten aslan ve kova burcunu etkiliyecekti en cok
- +1 yıl
Hayirlisi ya. Iyiki evlendikten sonra olmamis
- +1 yıl
Cok mu asik oldun
Soran+1 yılTabiki çok cok hic hissetmedigim seyler.
- +1 yıl
Bende tam evlenmek uzereyken terk edildim. Birden baskasina asik oldu ve direk evlendiler... kiza okadar asik oldu ki, benden ayrildiktan iki ay sonra dugunleri oldu..
Soran+1 yılCok uzgunum ne zaman oldu
- +1 yıl
3 sene önce. Uzgun olmana gerek yok. Evlilikleri 2 ay surdu ve kiz bebekle ortada kaldi adam kizi bosadi. Sonradan pisman oldu ama ben af edemedim byle bir hatayi. O yuzden temkinli ol lutfen
- +1 yıl
Dikkatli ol ama hemende evlenme. Iliskine ara ver
Soran+1 yılAnladim peki unuttun mu onu ya da hayatinda biri var mi Şu an mutlu musun
Soran+1 yıl@GencBi kim?
- +1 yıl
Ben onu unutamadim. Hicte mutlu degilim. Ama onu af etmedim.. o cok acilar cekti bosandiktan sonra, eylul ayindada ikinci evliligi yapicak baska biriyle
- +1 yıl
😂😂😂
Soran+1 yıl@GencBi bilmiyorum hic evlenmemis oda evlenip bir cocugu olsun istiyormus oda yani gelecekten konusrken bahsetmisti benden 10 yas bilmiyorum fazla mi sence
- +1 yıl
Bence yasi gayet uygun
- +1 yıl
Neyine asik oldun birden mi oldu
Soran+1 yılAaa kac yasindaki affetme tabi bu affedilcek bisey degil kendim icinde aynisini soyluyorum
- +1 yıl
O 28 yasinda simdi 32 yasinda bir kizla evlenicek
Soran+1 yılBirden oldu tabi tesaduf ya arkadasim biriyle gorusuyordu yani ilk kez ogun yuzyuze geleceklerdi yaninda gelmis oda okadar guzel vakit gecirdik ki sohbet muhabbet gunlerce bakisi durusu konusmasi herseyi beni etkiledi ve her konuda konusabiliyorz o kadar kafam uyustuki onunla donerken agladim
- +1 yıl
Benim ahimi aldi ve ilk karisininda ahini aldi
- +1 yıl
Sevgili soran, sana kizmiyorum, kalpleri evirip ceviren Allah’tir..
Soran+1 yılNe kadar olumlu bir insansiniz boyle bisey yasamis olmaniza ragmen gercekten bravo.
- +1 yıl
Bende senin yerinde olabilirdim bence bu anlayisla alakali birsey... burda onemli olan o 7 senelik iliskini nasil bitireceksin
Soran+1 yılOrasi muamma hala iste.
Soran+1 yıl@GencBi bugun telefonda konusurken cuma gununden bahsetti aramizdaki mesafelerden ne olacagindan sonra sakayla karisik biz evlenelim ya ne bu boyle falan dedi bisey diyemedim durumu mu bilmiyor.
- +1 yıl
Demekki oda sana bayagi asik..
- +1 yıl
Arkadaslar simdi benim ex askim ikimci defa evlenicek ama benden ne helallik aldi nede benden ozur diledi. Ayrica instagramina bile ‘ben guzel olan herseyi hemen alirim’ diye bir not yazmis. Suanki (32yasindaki) benden cirkin. Ama beni uzdugu icin yine Allahindan bulacak.
Arkadaslar nolursa olsun, durust olun, kalp kirmamaya calisin. Yaptigniz hersey size geri donuyor cunku.
Soran+1 yıl@GencBi yok arayan kisi yeni tanistigim.
- +1 yıl
Ya komik degilmi? Adam severek evleniyo iki ay evli kaliyo sadece o iki aydada kadin hamile kaliyo. Bebek babasiz buyuyor. Yani yeterince ah degilmi? Ama olan kiza oldu, o dul ve cocuklu kaldi...
- +1 yıl
Adam bilmiyo sevgilisini bile bilmiyo
Soran+1 yılEvet o kizada yazik belkide bilmiyordu seninle birlikte oldugunu o zamanlar ama sen peki dusunuyor musun evlilik falan 28 yasindaymis nasil surekli evlenmeye karat veriyor meslegi ne
Soran+1 yıl@GencBi evet haberi yok o daha basit biseu oldugunu ve bitti diye biliyor sevgilim oldugindan bile haberi yok soyledigi gibi, zaten bilse konusmaz benimle asla
- +1 yıl
Is adami bayagii bayagii durumu iyi ama hemen evlenmesi beni sasirtti bosananali 1,5 sene oldu hemen evleniyor yine... bayagi cabuk bence. Ben daha ilk evliligimi yapmadim.
Yok kiz biliyordu dugunde benimle olan fotograflarini yolladim ama kiza buna inat instagrama catir catir resimlerini paylasti
Soran+1 yıl@GencBi onu kaybetmemek icin herseyi yaparim zaten haberi olmaz olan bitenden. Iliskimi bitirdikten sonra gidecegim zaten onun yasadigi yere yerlesecegim. daha fazla duramam burda.
Soran+1 yılBosver senin icin dogru insan degilmis zaten , cok daha iyileri ve kalbinin isinacagi insanlar cikar karsina belkide cikti evet bencede cok erken ilk. esinden bosandiktan hemen sonra evlenmesi ustelik bir cocuguda varmis neden evlenmeye karar verdiki ve kendinden yasca buyukmus yok yasa takilmam normalde de ikimci evliligi oldugu icin diyorum.
Soran+1 yıl@GencBi adama yerlesmeyecegim tabiki kendim yasayacagim belki annem gelir bir sure muhendisim ben ustelik deneyimliyim kimseye muhtac degilim cesaretim. buradan geliyor.
Soran+1 yıl@GencBi valla cok oldu.
Soran+1 yıl@GencBi once anneme anlatmaya karar verdim en azindan annem bilirse annemi falan aradiginda oda soyler istemedigimi. Biliyorum. cok kizacak ama bana destek olabilecek tek kisi annem birde ailemden gizlice borc para vermistim ona hepsini anlaticam sonra sogudugumu soyleyip ayrilicam su bayram gecsin
Soran+1 yılBayramin son gunu zaten annemle tatile gidicez ikimiz. aksamina onunla gorusucem ( yeni tanistigimla) sirf o yuzden onun oldugu yere yaptim programi. acik acik ne istedigini konusacagim dondugunde de bitiricem suanki sevgilimle iliskimi.
Soran+1 yılBiz devam etsekte etmesekte onunla bitirecegim cunku istemiyorum sevmiyorum artik
Soran+1 yıl@GencBi karisiklik olmasin anlatim hatasi olmasin diye yazdim.
Soran+1 yıl@GencBi anneme onu sevmedigimi bitirmek istedigimi bir baskasindan hoslandim diye anlaticam zaten benden borc aldigini duyunca ister istemez sogur annemde ondan.
Soran+1 yıl@GencBi asigim inan asigim yoksa neden bu kadar kurulu duzenimi bozayim ki
Soran+1 yıl@GencBi zamani degildi belki ama oldu iste 😶
- +1 yıl
şimdiye kadar yazılan bütün yorumları okudum da söylemek istediğim birşey var madem ki bu 7 yıllık arkadaşı sevmiyorsun herkesin dediği gibi ayrılman en doğrusu olur benimde 4 yıllık bir birlikteliğim var kavga dövüş idare ediyoruz ayrılma noktasına geldik kaçkere ama birbirmizi sevdiğimiz için hiçbir şekilde ayrılmadık sen ayrılmayı kafana koymuşsun sevmiyorsun o arkadaşı (şuanki sevgilini yani) en kısa zamanda ayrıl derim ama şöyle de birşey var yeni tanıştığın adamı sevdiğini söylüyorsun aşık olmuşsun denemen için bir seçenek var önünde yeni tanıştığın adamla konuşma bir süre onunla ilgili hiçbir şeyi düşünme şuanki sevgilinle konuşmaya devam et bir zaman sonra yeni tanıştığına karşı birşeyler hissetmemeye başlarsan o adamın da sana doğru kişi olmadığını göreceğini düşünüyorum yinede karar senin hayat senin hayatın mutluluk senin mutluluğun olacak Allah herşeyi gönlüne göre versin
- +1 yıl
Günaydin arkadaslar uyuya kalmisim dün. Neye karar verildi
- +1 yıl
Cok hizli olacak hersey sanki gibime geldi
- +1 yıl
Daha adami iyi tanimiyosun cok cesaretlisin
- +1 yıl
Bende cok asik oldum, adam aileni birak benimle gel evlen dedi. Ben kabul etmedim. Iyikide etmemissim beni bu lafi dedikten bir hafta sonra terk edip iki ay sonra baskasiyla dugun yapti.
- +1 yıl
7 senelik iliskiyi bosver kiz cocugu sevmiyo artik sogudum diyo baksana onunla evlenmek ölüm gibi diyo duymadinmi
- +1 yıl
duydum ama belki o yeni tanıştığı adamla geçirdiği 1 günlük konuşmadan duyduğu hislerle öyle söylüyordur ama tabi 26 27 yaşına geldikten sonra da böyle saçma bir şeyle de karar vermez yani 1 günlük konuşmayla diğer adamda birşey görmüştür 7 yıllık sevgilisinde görmediği birşey görmüştür hissetmiştir o yüzden böyle düşünüyordur
- +1 yıl
Adam unlu ve parasi oldugu icin onlar cekici gelmistir bu bir gercek
- +1 yıl
Amiin. Benimde saygim var. Insallah eski sevgilisi cok aci yasamaz
Soran+1 yıl@canisina Evet kimsede gormedigim seyleri duydum gordum yasadim bu yasima dek hic hissetmedigm seyleri yasadim 1 gun degil butun tatil boyunca sabah aksam onunlaydim hic donmek istemedim, belki ayrildiktan sonra onunla iliskim devam etsede olmayacak belki devam etmeyecegiz bunu bilemem ama yinede vazgecemem ondan artik herseyi goze aldim. Yasadigim yerden gitmeyi bile cunku biliyorum ki zaten ayrildiktan sonra burada tekrar bir yere ise baslamam zor olacak cunku Şu an birlikte oldugum kisi bunu yapar engeller beni hicbir sirkete baslayamam
- +1 yıl
Eski sevgiline sakin soyleme intikam alip hayatini maf eder benden soylemesi
Soran+1 yılParasi oldugundan degil her ikiside hemen hemen ayni ekonomik duruma sahip.
- +1 yıl
Bu ara sizdemi izmirde yasiyosunuz
Soran+1 yılBen Eskisehir de yasiyorum.
- +1 yıl
Zenginsiniz sanirim
Soran+1 yılYok cok zengin degiliz.
- +1 yıl
Niyeki
- +1 yıl
Hemen birak 7 yıllıgı falan diyosun siz kadinlar hepiniz boyle misiniz ya kiz adamla sabahlamis yatmis sarilmis heryerine dokunmus aralarinda bisey gecmese ne yazar belkide gecti kim bilecek en kotu opusmuslerdir sevgilisi varken baskasinin koynunda hala alttan aliyosun bunu sizde de meyil var demekki @hanimefendii_ @canisina
- +1 yıl
Allah korusun tabii.
- +1 yıl
Napsin gitsin barissinmi
Soran+1 yıl2 gundur birlikteyiz saatlerce konuştuk, evlenmeye karar verdik annemlede konustum cok sinirlendi cok kizdi0 ama ayrildigim kisiyle olmadigini uzadikca daha kotu bir hal aldigini bir 6 7 yil daha biriyle sevgili olamayacagimi soyledim agladim sizladim cok erken buda dedi ama boyle mutlu olacagini dusunuyosan ben seni desteklerim dedi Şu an mutluyum arkadaslar cok zor bir tercih yaptim ama kararimin dogru oldugunu dusunuyorum.
- +1 yıl
Gercekten evlenicek misiniz?
- +1 yıl
Resmen yildirim aşkı
- +1 yıl
Bana özelden o kisinin kim oldugunu soylermisiniz cokkk merak ettim
- +1 yıl
Ya yanlis anlamada icimde kotu bir his var bu olayla dolayi
- +1 yıl
Mesaj atamoyorum
Soran+1 yılArkadaslarr oradamisiniz birden gece gece tekrar burasi aklima geldi nasilsiniz ne cok konusmustuk.
- +1 yıl
Durumlar nasil suan? Hala berabermisiniz
Soran+1 yılEvet tabiki beraberiz.
- +1 yıl
Vay be :) ya beni eklesene?
+1 yılYazık sana. İnsan 7 yıllık sevgilisine böyle birşeyi nasıl yapar? Hiç mi üzülmedin? Hiç mi utanmadın? Hiç mi yüzün kızarmadı? Diğer adama sevgilim yok diye yalan atarken hiç mi utanmadın? Bence kaşarlık senin içine işlemiş. Evlenmişsin ama bu yaptığın şeyi eminim ki sen birdaha yapacaksın. Alışmış kudurmuştan beterdir. Sen yine birini bulursun ve gönlün ona kayar. Senin gibileri çok iyi tanıyorum. Bu arada uzun vadede iki yakan biraraya gelmez onuda söyleyeyim...
10 Yorumla27 yaşında bir erkek olarak bu yazılanları okuduğumda kanım dondu ! içim bir kötü oldu içim yandı laan :( birde bu sayfada çok sık rastlıyorum, böyle aldatma işlerine karışan insanları hiç mi vicdanınız Sızlamıyor anlamıyorum.. o senin için belki cok güzel hayaller kurarken... eğer biraz vicdanın varsa ayrıl...
10 YorumlaYüzün şurada olsa, tükürürdüm ama buna bile değmezsin
61 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyril ayril sonra öteki seni s. kip atsin bir köseye sen de boyle mal gibi ortada kal temennim bu sekild
61 Yorumla
+1 yılCefa çekiyorsun ya içim rahatlıyor. İnsan sormaya utanır bunu. Az utan az haya sahibi ol
41 Yorumla
+1 yılDaha iyisi cikinca onuda birakirsin. Gecici seninki yani
50 YorumlaYürümüyorsa aldatmadan önce ayrılmalıydın. Onca senenin hiç mi hatrı olmaz ya. "Üzüldük, ağladık... Mutlu değilim ama özgürüm" diyorsun ama yine ucuz yırtmışsın, kız fazla sesini çıkarmamış. Valla ben olsam önce ağzına ş*çar, ondan sonra yol verirdim. Sadece üzülmekle kalmazdı, hastaneyle uğraşırdı bir de...
00 YorumlaKarakter şeref namus yoksunlugu buna denir 7 yıllık ilişkini bir çırpıda silip ilk kez gördügüne degişiyorsan sen evlenilcek kadın degil eglenilip ertesi gününe bırakılcak kişisindir. KADINLARA GÜVEN OLMAZ BİRKEZ DAHA GÖRDÜK.
52 Yorumlaayril gitsin hakszlik etme onadq ikinizde emek vermmsnz daha fazla durma yaninda vicdanin daha fazla sızlar bırak o da sen gbi mutlu olsun olucak diye bisey yok
00 Yorumla
+1 yılŞimdi sen böyle yap abicim , önce bir ip bul ama sıkı bir ip olsun sonra bir sandalye kap , çık sandalyenin üstüne dola ipi boynuna sonrasını anladın zaten
00 Yorumla7 yıllık sevgili aldatilir mi be. O 7 yilin icindeki tum gunlerde gecen saatlerin icindeki akrepler g*tüne girsin
51 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayat suprizlerle dolu dedikleri bu olsa gerek ne diyelim Allahim once bana hidayet versin sonra tum kardeslerime.
00 Yorumla
+1 yılYazıklar olsun diyor başka da bir şey demiyorum. 7 yıllık sevgiline itiraf et ve ayrıl.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil itiraf edebilirm Allah askina bu nasil soylenir ben tatilde bir adamla tanistim gonlum ona kaydi 1 hafta boyunca onunlaydim mi diyecegim. O zaman o sinirle bana ya da kendine zarar verebilir.
Eger ayni yerde calismasak ailelerimiz olmasa arada gelir sana olan sevgim bitti der ayrilirdim ama hem isyerimiz ayni isler yarim kalacak ki bircogu sozlesmeli teslim edilmediginde yuklu para cezalari odenecek hem annem sikıstıracak hem onun ailesi sadece ikimiz olsak ayrilmak kolay
+1 yılBari itiraf et çocuğa yazık ya kendimi onun yerine koyuyorum da yazık ya ne kadar karaktersiz bir insansın pardon insan demişim
01 Yorumla
+1 yılyaptığın ihaneti itiraf et ki o zavallı adamda boşuna seni sevmeye devam etmesin
011 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama nasil soylerim gururu kirilir incinir zaten bir sekilde kendimden nefret ettirip ayrilma noktasina getirecegim
- +1 yıl
bazen dürüst olmak en iyisidir ama bu korkaklara göre değildir
Soran+1 yılEvet korkagim yalanciyim
- +1 yıl
o adamı aldatırken hiçte korkak değildin anlaşılan yaptığın şeyin sorumluluğunu al bir zahmet
Soran+1 yılSon zamanlarda ondan nefret etmyee basladim
- +1 yıl
bunlar ucuz bahaneler farkındasın değil mi
Soran+1 yılBilmem belkide o eskisi gibi davraniyor ama. bana batiyor hareketleri bilemiyorum.
- +1 yıl
sen şu an kendini onu artık sevmediğine ikna etmeye çalışıyorsun
- +1 yıl
o tanıştığın adamın buna değmeyeceğini anladığın an çok üzüleceksin
Soran+1 yılÇok üzgünüm zaten , ama bunu yapmak zorundaydim.
- +1 yıl
tamam anladım ama yaptığın hatanın farkına varman çok sürmez diyorum sadece
+1 yılİşin zor ama sen bugün birini arkanda bırakırsan yarın da seni bırakırlar emin ol
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende oyle dusunuyorum hep bu mantiktaydim her zaman ama bilmiyorum seviyorum sadece
- +1 yıl
Geçici bir heves olmasın
Soran+1 yılHayir degil buna eminim cok dusundum.
+1 yılBu yaptığına çok güzel bir şey diyorlar da neyse ailen bilmesin bari onlara yazık kaç yaşına kadar evlat bilmişler.
00 Yorumla
+1 yılİğrenç , sevgilinden ayrıl ve itiraf et. Boşuna beklemesin bari.
20 YorumlaDerhal 7 yıllık ilişkini sil at. Ve kendinden utan olur mu?
10 Yorumlayazıklar olsun ne diyeyim ar haya edep kalmamış kızım iyisi ikisinide bırak 7 yıllık sevgilisine bunu yapan yarın bir gün 36 lığada yapar yalan mı
52 Yorumla
+1 yılYattınız mı? Artı ayrıl böyle kızları da hiç anlamıyorum arkadaş 7 yıl lan dile kolay 1 günde silip attin işte bukadar siniz anladın mı yatsan zevkini alıp gitsen daha iyiydi aşık olmuşsun bide mk asil o koyar adama
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir birlikte olmadık.
- +1 yıl
Aşık olmak da nedir yaa 😒işte bu yüzden kimseye güven olmuyo evlenicem diyosun bide milletin derdi ne senin derdine bak
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir de para mutluluk getirmez derler. Evet getirmiyor ama insanı anında değiştirebiliyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılParayla ne ilgisi var onu anlayamadim?
- +1 yıl
Anlamış olacağını düşünerek yazdım.
Soran+1 yılParayla ilgisi yok her ikiside hemen hemen ayni ekonomik duruma sahip.
Ayrıl çocuğun hayatını zikme. O giden 7 yılı nasıl ödersin ona bilmem. Ve o kardeşime çok üzüldüm
00 YorumlaGidip açıkça söyle benim anlamadığım sevseydin 7 yıl geçirmezdin sevseydin başkasını düşünmezdin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet seviyordum tabiki severek basladik bu iliskiye ama bitti icimde kalbimde bitirdim tatile gitmeden oncede bir kac kez aklimdan gecirmistim sevgimi sorgulamistim kendi kendime sonra kendime kizip yok etmistim o dusunceleri. Onu bir insan. olarak huyunu suyunu cok seviyorum birde tabi aliskanlik 7 yil oldu ama fazlasi degil , evlendigimizi dusundukce ölesim geliyor yapamam artik olmaz, diger kisi icin ise inanin her saniyemde aklimda o var her animda keske oda olsa diyorum :( yaptigim cok kotu birsey hayatim boyunca hep empati yapardim kendime yapilmasini istemedigim seyi baskasina yapmazdim bende kendimi taniyamiyorum ama yaptim devamina da engel olamiyorum.
Baskasina asiksan erkek arkadasini oyalama derim. Sende asik oldugunla ol
00 Yorumla7 yil ne la 7 yil once varlığından haberim yoktu benim birtanemin
00 Yorumla
+1 yılSonuna kadar okudum, ne desem bilemedim. Allah bilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuları şeytana vermişsin ne yapayım diyorsun. Hem bu güzel hoşuma gidiyor diyorsun hemde diğer tarafa kalleşlik yaptığını biliyorsun. Kendi cezanı kendin ver derim ben.
00 Yorumla
+1 yılGünümüz kızlarının çoğu şeytanın gizli askerleridir derken pek de yanılmıyorum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl7 yıllık ilişki heyecanını kaybetmişsin bence aşıkta değilsin oyüzden sevginin bittipini söyle ve ayrıl.!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatilde ki kişiyle görüşmüyorsan aldatmak sayılmaz sonuçta aranızda bir şey geçmemiş. Bence senin ki bir an heyecandı sonuçta 7 yıl aynı kişi
04 Yorumla- +1 yıl
Uyuduk diyor aşık oldum diyor?
Soran+1 yılBende bir anlik biseydi diye dusunmustum ama gorusuyoruz hemde hergun telefondayiz😑
Cevap sahibi+1 yılSen sıvamışsın kızım bari sevgilinden ayrıl da çocukta kendine göre birini bulsun yolunu kapama evlenmeden yapan evlendikten sonra da aldatır nikah masasında bırakmıcan sonuçta
Soran+1 yılEvet malesef 1 hafta gece gunduz onunla gecirdim arkadasim cok uzgun Şu an sebep oldum diye ama bilmiyorum.. kendimi sogutmak icin herseyi yaptim ama yinede bayramdan sonra gelecekler:(
İkisini de idare etme ayrıl çocuktan yeni manitana bak biraz.
00 Yorumla
+1 yılHey yarabbi! 21 yıldır şöyle âşık olamadım ! Üstelik sevgilim varken.
00 Yorumla
+1 yılbence 7 yıllık ilişkini bitir.. ki zaten 7 yıllık ilişki çok uzamış, eğer ciddi olsaydı çoktan evlenirdiniz zaten.. bu aşık olduğun adamla devam et derim ben.. aşk insanın karşına her zaman çıkmaz..
10 Yorumla
+1 yılGeçici o arkadaş 7 yıllık ilişkini bırakma sadık ol
00 Yorumla
+1 yılSonra guvenilir adam istiyoruz deriniz biz size nasil guvenecgiz
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi bir şey yapmış gibi birde anlatıyor. Değişik model.
00 Yorumla
+1 yılBence arada aile olsa da senin aklın başkasına kaymış. Daha çok dallanıp budaklanmadan bitir. (Nişan, söz, evlilik )
00 Yorumla- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat