5 yıllık sevgilimin beni aldattığını öğrendim ne yapacağım;( ?

5 yıldır birlikteyiz 8 yıldır da tanışıyoruz gözümden sakinip güvendiğim adamdı. 15 gün sonrasına nişan tarihi alındı. Sehir dışında işi olduğu için devamlı gidip gelen birisi. İnşaatçı. Dun akşam yanima gelmişti telefonunu unutmuş burda yalan yok bakmak istedim bakarken wpde kız ismi görünce girdim konuşmaları okuyum dedim o saatten beri kendime gelemedim. Bunu ona sorduğumda inkar etti kuzeniyle beraber calisiyor onun ayarladigi kızlardan birisi benim resimlerimi videolarımı filan atmış ama benimle alakası yok dedi yeminler etti. İspatla istersen kızı da ara dedi sonra bugün sabah kahvaltiya gittik o sırada kızı aradım dedi ki güvenme yalla diye bi uygulama var orda tanıştık sonra biraz tartıştık güvenmiyor musun dedi telefonumdan kızı engellemiş. Eve geldim engeli kaldırdım kızla tekrar konuşayım diye kıza bugün napiyon yazmış kızda ekran görüntüsünü atmış goz göre göre inkar ediyor. Benim evleneceğim adam nasıl yapar böyle bisdyi kavga edip ayrılmaya da içim el vermiyor napacagim
Güncellemeler
+1 yıl
Ben onu çok seviyorum konduramiyorum hala da inkar ediyor kalbim sıkışıyor.. daha iki gün önce beraber koye gittik ailemle gezdik onun akrabalarını gezdik yani böyle güzel şeyler vardı ben inanamiyorum
5 yıllık sevgilimin beni aldattığını öğrendim ne yapacağım;( ?