Sevip Sevilmemen Dileğiyle!

Sevmeyi bilmeyen insanlar yaşamaması gereken insanlardır. Hayatta yaşam amaçları tamamen maddeye ve maddiyata bağlı insandır. Beceriksiz ruhsuz bir o kadarda çağresiz zavallı insanlardır. Bu tür sevgisiz insanlar her şeyi yapsın'da seviyormuş gibi yapmasın..

Kendinizi sevmeyi nasıl öğrendiniz?
Sevip Sevilmemen Dileğiyle!

Annelerimiz bizi dünyaya gelmeden seviyor. Sevildiğini hisseden bir bebek daha sağlıklı olur anne ne kadar iyiyse bebek ondan on kat daha iyi olur. Eğer anne üzgün, kırgın, mutsuz, korku dolu olursa hamileleğinde bu duyguların etkisiyle dünyaya sevgisiz bir şekilde getirir bebeğini.

Dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanırlar
Sevip Sevilmemen Dileğiyle!

Bence onlar daha önce hiç bu kadar sevilmemiş insanlar. Hep kendisini düşünen bencil insanlar. Önemsenmek nasıl bir duygudur onun için? Birine içten sarılmak nasıl bir şeydir bilememiştir yaşamamıştır çünkü gamsızlardır.

Sevmeyi bilmeyen insanlar nedense hep en güzel sevenlere denk geliyorlar.
Sevip Sevilmemen Dileğiyle!

Kendinizi sevmeden bir başkasını sevemezsiniz bayım. Kalp kalp gezerek insanların duygularıyla oynayarak sen birisine aşık mı olacağını zannediyorsun? " Sevme yetisini çocukluk döneminde sevilerek kazanırsın. Seni severek sevmeyi öğretirler. Sevilerek sevmeyi öğrenmek sadece çocukluk dönemine özgüdür. Yetişkinlik döneminde ne kadar sevilirsen sevil sevmeyi öğrenemezsin. Yetişkinlik döneminde sevme yetisini yeniden kazanmanın ilk basamağı kendini sevmeyi öğrenmekten geçiyor.."Önce sevmeyi öğretin o sevgisiz kalbinize, seviyorum diyerek insanları kandırmayın.

Her yüreğin harcı değildir dokunmadan SEVMEK.. Ve her yüreğin harcı değildir dokunduğun uğruna ÖLMEK..

Gördüğünü herkes sever, Sen onda kimsenin görmediğini bulacaksın. Eğer gerçek aşk istiyorsan; ten'e değil, kalbe dokunacaksın.
Sevip Sevilmemen Dileğiyle!

Herkes farklı sever sevdiğini. Kimisi tuz gibi sever kimisi aşı gibi sever o olmayınca ne yediğinin ne içtiğinin nede hayatın tadı olur. Kimiside özellikle suyu gibi sever onsuzluğa en fazla üç gün dayanabilir. Dilini damağını kurutur yokluğu hayatını kuruturcasına.. Hayattaki bütün renkleri unutur onun gözünde solar o renkler. Hiç bir şey onun yerini ne tutar nede doldurur. Ve sonra boş bir bardaktan daha çok boş bir hayatı olur. Kimi insanlarda severse gül gibi sever sevdiğini bakmaya kıyama, kırmaya kıyamaz, koparmaya dayanamaz.. Gül dikenlidir önemli olan gülü dikenleriyle katlanarak sevmektir. İnatla sevmektir. Güle uzaktan bakıp alamamak sevip dikenine katlanmakmış meğer. Dedim ya herkes farklı sever bam başka sever önemli olan zorluğu ile engeliyle sevmektir sevebilmektir her şeye rağmen pes etmeden sevmektir.. SEVMEK.!


Bu dünyadaki başka insanları koy bir kenara, Sen bile benim seni sevdiğim kadar kendini sevemezsin Bayım..!

Sevip Sevilmemen Dileğiyle!

Sevip Sevilmemen Dileğiyle!
Cevapla