Ben artık birine değer vermek istiyorum. Mesela onu aradığımda efendim aşkım sesiyle karşılaşmak istiyorum. O odasında oyun oynarken beni bir müddet unutsun ben ona trip atınca yanaklarımdan öpsün istiyorum.
"Arkadaşlarımla dışarı çıkıcam" dediğinde kalbim sıkışsın...
Dakika başı mesaj atmaktan kendimi vazgeçireyim kafamda onun da arkadaşlarıyla vakit geçirmek hakkı savunması yankılansın istiyorum.

Sonra o eve döndüğünde beni arasın bugün seninle ilgilenemedim yarın sana kocaman bir sürprizim var desin istiyorum.
En ufak bir şey olduğunda, çıt kırıldım hallerime ses çıkarmadan beni teselli etsin istiyorum.
Sokağa çıktığımızda bana bakan yakışıklı erkeklere ters ters bakmasını sonra gülümseyerek beni belimden tutup kendine çekmesini istiyorum. Arkadaş ortamlarında bizim ne kadar çok yakıştığımızı bize ezberletmelerini istiyorum.
Tamamen saf duygularla evleniceğimiz günün hayalini kurmak istiyorum. Umarım bunları yaşayabileceğimiz bir prens çıkar karşımıza. Sizinle paylaşmak istedim ;)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar