Bence Aşk Nedir?

Bir türlü cevabı bulunamayan aşk aslında nedir?


Kendime göre yorumladım keyifli okumalar...


Denize dalmaya karar verdiniz ve dalmaya başladınız epey bir derine indiniz olağanüstü bir ortam galiba görüp görebileceğiniz en iyi manzara, sonra biraz daha derine inince orda bir balık gördünüz olağanüstü bir güzelliği var ve sanki karanlık denizi tek başına aydınlatıyor.


Bence aşk nedir ?


Çok az yanına yaklaştınız öyle güzeldi ki dokunmak istiyor ama dokunamıyodunuz, çünkü dokunsanızkaçardı. Orada durup onu seyretmeye devam ettiniz ama bir süre sonra nefesiniz azalmaya başladı, yavaş yavaş nefessiz kalmaya başladınız ve oksijene ihtiyacınız vardı ama eğer yükselseydiniz belki onu bir daha göremiyecektiniz orda onu seyretmeye devam ettiniz, ciğerlerinize su dolmaya başladı ve ciğerleriniz yırtılıyor gibi hissetmeye başladınız ardından yanma hissi sonra soğumaya ve sakinleşmeye başladınız tabi artık ölmüştünüz bilinciniz yavaş yavaş kapanıyordu.


Sonra o balık ordan gitti siz onun için ölmeyi göze aldığınız halde o ordan gitti umursamadan bilinciniz kapandı ve öldünüz.


Aşkı tarif etmeye çalıştım ilginç bir benzetme oldu farkındayım :) Hata yapmış olabilirim bu ilk bencem yorumlarınızı bekliyorum.

Bence Aşk Nedir?
Cevapla