Kendimce size aşkı anlatmaya çalışacağım arkadaşlar.
Aşk; Bence karşındaki insanı her şeyiyle mutluluğu acısı kusurları ile bütün kalbinle sevmektir. Onu bütün benliğinle ruhunla bambaşka bir gözle görüp onu ruhundan gelen duygularla sevmektir.

Bazen kelimeler yetmiyor anlatmaya bazen dilin tutuluyor anlamsız kalıyorsun. Her baktığımda ilk kez görüyormuşum gibi ilk heycanlandığım duygular gibi onu ne zaman görsem onda tutuklu kalan duygularım kalbimin heyecanı gibi etrafıma kör sadece onu gören gözlerim gibi hep taptaze her geçen gün alevlenen büyüyen aşk ile bakabilmektir.

Aşk bazen yüreğinde kalbinde olan dilsizliğindir konuşamazssın sanki bir dilsiz insan gibi kalbin cesaret edemez konuşmaya. İçin içini kavurur içinde değişik bir duygu belirir ruhun sanki senden şikayetçi olur neden o karşındaki kişiden bana aşkı mutluluğu o güzel duyguları getirmiyorsun diye ama kalbin hüzünlü şekilde güler ver derki benim için aşk onu görüp mutlu olabilmektir. Onun yaşadığı yerde nefes alıp mutlu olabilmektir. Onu uzaktan severek mutlu olabilmektir. Bazen ruh kalbe söz geçiremez o aşkı tadamaz sadece kendi içinde ateşinde kavrulur acı çeker durur.

Aşk o kadar kolay değildir aşkın çok zorlukları vardır.
- Aşk sahiplenmek ister.
- Aşk ilgi ister.
- Aşk zaman ister.
- Aşk zorluk acı çektirmek ister.
- Aşk zor zamanda beraberlik ister.
- Aşk birbirinin varlığını tek ruhda ister.
- Aşk mutluluk ve acıyı bir arada ister.
- Aşk bazen zaman bazen yara ister.
- Aşk duyguların en dorukta ve en dipten yaşatmak ister.
- Aşk herşeyi bütün engelleri yaşatmak ve birbirine olan bağlılığı verilen değeri desteği görmek ister.
- Aşk senden her zorlukta birbirine sımsıkı sarılmanı ister.

Aşk gerçekten çok kutsal bir duygudur. O duyguya başka duyguları asla karıştırmamak lazım o gönül bahçesinde tek bir gül vardır. O gülün yanına yabani otlar alıp o gülü kurutmamalı. O güle en güzel duygularla değerlerle bakmalı ve onu hep dipdiri kıpkırmızı tutmak lazım.
Eğer gerçek bir aşk ile seviyorsan o aşkın arasına hiç bir engel ve başka bir duygusal anlamda birşey giremez çünkü senin gözünü köreltir ve o dünyana başka insanı almana asla izin vermezssin. Önemli olan o aşk dolu iki kalbi sonsuza kadar yaşatabilmektir o kalbi öldürmemektir.
O kalpleri yaşatmak bizim elimizdedir birbirimize olan aşkımıza olan sevgiyi saygıyı asla yitirmemeliyiz. Araya 3.kişileri asla sokmamalıyız ve en önemlisi derdin ne kadar büyük olursa olsun her zaman aşkına sımsıkı sarılıp onu dahada büyütmek ve yaşatmaktır.

RigwaL: Özdemir Asaf ne güzel söylemiş değil mi?
imkânsızlıkları yaşamak mıdır sevmek,
Yoksa severken imkânsız mıdır yaşayabilmek?
Zor mudur gözlerine bakarken sevgiyi görmek,
Yoksa sevgi midir gözlerindeki tek gerçek?
Kolay mıdır biranda vazgeçip gitmek,
Yoksa gitmekten vazgeçip, sevmek mi gerek?
RigwarL: Aşk hiç bir zaman terk edip gitmek değildir pes etmek gururuna kapılıp aşkı bitirmek değildir. Yüzsüz olup aşkının peşine gidebilmektir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar