Kadınlar aldatılma sonrası neler yapmalı?

Kadinlar aldatilma sonrasi neler yapmali


Ya haberimiz olur ya da olmaz. Ama ne yazık ki çoğu kadın aldatılır. Kadınlar aldatıldıklarında bir boşluğa düşerler. İçlerinden hiçbirşey yapmak gelmez. Herşeyden geri kaldıklarından bir zaman sonra psikolojik gerileme olur ve aldatılmasının sebebini kendinden görür. Kendi yetersizliğinden kaynaklı aldatıldığını düşünerek daha da boşluğa düşer.




Kendisini iş ortamından, arkadaş ortamından çeker alır. Hiçbir davete katılmaz asosyalleşir. Birşeyler yapmak ister ama hep karşıdan bir ışık bekler.


Yardımcı olmakta fayfa etmez, etki etmez. Arkadaşlarının yanında olması ona destek olarak birşeyler söylemesi umrunda olmaz.


Her kadın aldatılmayı hakketmez. Klişe bir laftır ama doğrudur. Ve ben bu lafı kullanmayı çok severim. Kadınlar bunu bilmeli ve dimdik durmalıdır. Asla kendilerini salmamaları gerekir. Çünkü aldatıldıysanız açızlık sizde değil karşı taraftadır.


Bir daha kimseye güvenmem diye kapınızı kapatmayın. Hiçbir insan aynı değildir.


Bunu yapan erkeğe asla acımamalı. Aldatıp pişman olup geri dönen çok erkek vardır. Eğer affederseniz emin olun tekrar bu durumla karşılaşırsınız.


Kendinizi sevin ve mutlu olun.


Sizden kıymetlisi yok hayatta.


Teşekkürler...

Kadınlar aldatılma sonrası neler yapmalı?
Cevapla