Aşk acısı işlevlerini düzgün uygularsak biz kazanırız unutmayın!

Aşk acısı ne kadar vurgun yapan bir durum olsa da, illaki geçen bir durum. En azından eskisi gibi tutuklu aramıyorsun. Benim yeni ilişkim bitti ve aradan şu andan itibaren 32 gün geçti. Ben artık eskisi kadar sevmediğime eminim. Ama aşk acısı evrelerini kesinlikle iyi geçirmelisiniz. İnsanın bu durumlarda düşünce gücü normal olmayan boyutlara gidiyor. Sağlıklı karar veremiyorsun. Hemen yanlış kollara gitmeye çok müsait oluyor insan. Ama unutmayın! Bir yerimiz yaralansa kabuk bağlar, ee peki bu acı neden geçmesin. Biz kalpten isteyelim yeter ki. Aslında bazen bu aşk acısı değil, alışkanlıktan dolayı insan üzülür. Peki sizce sizinki aşk acısı mı? Cevap evet ve tutkulu seviyorum ise şu anki evreleriniz çok önemli!
Aşk acısı 4 evredir!
Birinci evre; ağlamayın tutun kendinizi!

En önemlisi ağlamak istiyorsanız tekken ağlayın. Bu halde ağlayan ve kendini perişan eden bir kimseye hiçbir türlü eski sevgilisi geri gelmez. Egosunu okşar ve benim için ağlıyor demekten başka hiçbir işe yaramaz, bırakmıyoruz kendimizi.
İkinci evre; aşırı yemek yeme ve aç olmadığın halde yeme isteği duyma

Bu evreye dikkat etmelisiniz. Kendinizi gerçekten aç hissetmediğiniz sürece yemek yemeyin. Severek, isteyerek ve onu düşünmeden yemek yiyin mutlu olun canlarım. Kimse tombul bir insanı hayatında tekrar istemez emin ol.

Karşısına çıkmak istiyorsanız güçlü çıkmalısınız, kilolu ve ya bunalımda değil! Kural şu ki; severek isteyerek yemek yiyin. Kalbim acıyor acımı hafifletecek havasında değil.
Üçüncü evre; yatakta saatlerce ağlama isteği. Bu adım çok önemli!

Kendinizi ağlamak için sıkmayın. Uyurken hatıralarınızı aklınıza getirmeyin ve kurtulun. Hangi insan göz yaşınıza değer ki? En önemlisi yatmadan önce hatırlatacak acılı bir müzik dinlemeyin.

Dördünce evre ise; sakın ama sakın kulağına gidecek cinsten acı çekmeyin, dalga konusu olursunuz!

Ağızlarında benim için ağlıyor dedirtmek yerine, mutlu olun! Hepiniz gülmeyi hak ediyorsunuz unutmayın.

Kendinize yeni uğraşlar bulun. Gezmeyin aklınıza gelince ağlarsınız ilk evreler bu böyledir mesela spor yapıp sinemaya giderek ya da gün geçirebilirsiniz.

Tercihiniz dost ise iyi seçmelisiniz. Bu dört evreye dikkat edin ve hep gülüp mutlu olmaya çalışın. Unutmayın; her şeyin bir sonu vardır. Bu ilişki bittiyse bunda da bir hayır vardır. Acaba hala seviyor mu sorusundan ise vazgeçin. Unutmayın nefret bile bir sevgidir derler kimse kimseyi tutup bir kalemde sevmese bile silemez. Arkasından konuşur ama yinede silemez.
''Bence'mi sadece geçirdiğim evreleri ve ne süreçte atlattığımı anlatmak için yazdım. Umarım beğenirsiniz. Hep gülün ve mutlu olmayı ihmal etmeyin. Kendinize cici bakın çünkü insanın bendi her şeydir.."
''Emek verdim güzel görüşlerinizi ve okuyup beğenmenizi isterim KS dosltlarım :) ''
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar