Onu her gördüğünüzde 32 dişinin 35’ini de göstererek gülüyorsan, “Ver abi oradan bize bir sen aşıksın arkadaş!”

İnsanlara yanlışlıkla onun ismiyle hitap ediyorsan, sende durumlar fennnaaa!

Sana söylediği ufacık bir söz bile seni her şeyden çok mutlu ediyorsa, bence o doğru kişi!

Ondan bahsederken kontrolü kaybedip sayfalarca övmeye başladıysan, ooohoo seni tutabilene aşk olsun!

Yaptığın her yemeği onunla kendi evinizde yaptığını hayal ediyorsan, ateş bacayı çoktan sarmış demektir!

Arkadaş ortamında onu düşünmeye dalmışken, arkadaşının “Oğlum/kızım ne saf saf gülüyorsun?” uyarısıyla kendine geliyorsan sen bildiğin Leyla olmuşsun be kardeşim!

Onun sözlerindeki, hareketlerindeki ufak detayları bile asla unutmuyorsan, senin aklın da kalbin de çoktan bir fethe mazhar olmuş demektir!

Gece uyumadan önce 1 doz onun fotoğrafından alıyorsan, sen abayı yakmamış, kundaklamışsın bildiğin!!

Ortamda biri onun hakkında kötü bir şey dediği zaman kızgın bir kaplana dönüyorsan,”şşşş, sakin ol ve çaldırdığın o kalbi geri al lütfen!”

Yaptığı berbat esprilere bile kahkahalarla gülüyorsan, lütfen... Biraz daha az belli etsen bence daha iyi olur! 😁

Bir yeri incinse ondan daha çok acı hissediyorsan, bence artık bir şeylerin olma vakti gelmiş... 😉

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar