Maksimum 150 bin TL'ye araba almak istiyorum. Sadece görünüş değil, özellik olarak da tavsiye edebilecekleriniz var mı?
Cevabın nedir?
+1 yıl150 bin tl ye araba alcaksan sanırım en 1 milyon tl yani eski parayla diyim bircogu anlamıyo cünkü :) 1 trilyon birikmişi olan biri olmalısın,200 bin tl paran olur 150 bin ine araba alcak kadar mahoni degilsindir cünkü sanırım, gelelim konuya 1 trilyon parası olur ne araba alcagını burada cebinde harclıgı zor cıkan cogu lise öğrencilerinden oluşan siteye sorman bu sorulan sorunun külliyen sahteliğini gösteriyo, olaki gerceksin, ozamanda aptalın tekisin :) o parayla sana araba satmaz hiçbi firma :)))
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeşim lütfen yapacağın israfı , asgari ücret ile geçinmeye çalışan insanların yaşadığı toplumda paylaşma.
43 Yorumla- +1 yıl
Dünyadaki bütün zenginler ya da maddi durumu iyi olan insanlar gösteriş hava ve egolarını tatmin etmek için yaptığı o israfa hep ihtiyaç demeye çalışıyorlar fakat aklını kullanabilen her birey ihtiyaç ile istafı ayırt edebilir. Bu sitede onun için var ama ben rahatsız oldum şu paylaşımından. Bu ülkede milyonlarca insan aç , maddi durumu olmayıp eğitim alamayan mı ararsın , borç batağında olan mı ararsın? Sen 150.000 liralık arabaya binince vicdanın rahat gezebilecek misin? Bu sadece pisklojik boyutu din e hiç girmiyorum çünkü ayetleri inkar edersiniz. Para sizin istediğiniz gibi harcayın ama birde bu yönden düşünün.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
185Cevap
+1 yılİ10 düşünebilirsin 20.000 kilometre altında var sıfırı ne durumda bilmem ama sıfıra yakın bunlar 130 140 bine bulabilirsin. Bir de honda jazz var otomatiği çok sağlam olur 2012 model ama kilometresi düşük. Kullanabilirsen manuel al derim otomatikte arıza çıkma ihtimali daha yüksek alırsan da aldığın arabanın vitesinde dikkat etmen gereken şeyleri araştır forumlarda YouTube'da falan anlatıyorlar dikkatli kullanıp bakımlarını zamanı geçmeden yaptırırsan sorunsuz binersin. Alacağın zaman yardım edebilirim anlarım arabadan.
20 YorumlaÖncelikle şimdiden hayırlı olsun.
Sana önereceğim modeller şunlardır.
-Ww Polo
-Hyundai İ20
-Honda Civic
-Toyota Auris
-Renault Clio
-Honda Jazz
-Opel Corsa
-Ford Fiesta
-Peugeot 208
Bu modellerin otomatikleri sizin için ideal araçlardır.26 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÇok teşekkür ederim siz hangisini önerirsiniz
Gizli Soran+1 yılYere çok yakın ya araçlar o tarz sevmiyorum ama ilk arabam diye de sağlam bir şey olsun istiyorum kesin çarparim çünkü
Gizli Soran+1 yılÇok sağol
Merhabalar.
İlk arabanız olması sebebiyle küçük ve kullanımı rahat olan bir otomatik vites almanızda fayda var..
Buna göre size önereceğim araçlar;- Volkswagen Golf
- Volkswagen Polo
- Toyota Auris
- Honda Jazz
- Renault Clio
- Nissan Micra
10 Yorumla
+1 yılİlk araba için tabiki kullanımı kolay ve konforlu bir araba olmalı.
Benim tavsiyem en dayanıklı olan Alman marka araçlar olur örneğin Volkswagen. Golf ve Passat modellerin 2012 sonrasına bir göz at derim 😊 kilometresi 140 binden fazla olmazsa çok çok daha iyi olur.12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yılBu linkte arkadan itişli araçların listesi mevcut. Yalnız arkadan itişli araçlar daha pahalıdır.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Kategori:Arkadan_iti%25C5%259Fli_ta%25C5%259F%25C4%25B1tlar&ved=2ahUKEwiKheee5LPuAhWFzqQKHX6bAwQQFjABegQIAhAE&usg=AOvVaw29mTQzAdxx0O9ozHm-lmC7&cshid=161146436774000 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi şoförsen sıfır al. Acemiysen 2. el orta halli bir şey al bence. Ben öyle yapmıştım. Arabaya bir şey olduğunda için acımaz o kadar para verdim diye en azından. Gerçi 2. el araçlarda çok pahalı. İnsan 2. ele vereceğime sıfır alırım diyor bu piyasada. Benim ilk arabam ikinci eldi. Fiat markaydı. Piyasadaki en ucuz arabaydı. Acemiliğimi attım onunla. Aldığımda hasarsız, tramersizdi. Sattığımda da öyleydi çok şükür bir sorun yaşamadım. Acemiysen 2. el araba alman daha mantıklı. Yine otomatik olsun. Yine de sen bilirsin. Senin tarafından bakınca da haklısın. 100 bin lira 2. Ele vereceğine 150 ve üstü sıfır alırsın bu da mantıklı su piyasada. Zaten iyi şoförsen sıfır al derim.
31 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAynen öyle ağzına sağlık yani iyi şoför değilim sadece park konusunda:D ama normal sürüş olarak iyiyim tabi de işte 2. el de hani çok zor cidden.. o yüzde 0 araba otomatik. Heleki İstanbul gibi bi sehirde. Düşünüyorum: )
+1 yılBu görseldeki aracın sunroof olmayan modelini kullanıyorum. Kia Rio Concept ya da concept plus modeline bakabilirsin. 2015 - 2016 modeli işini görür. 2017 ve sonrasını tavsiye etmem. Kasası sportif değildir. 130,000 - 150,000 arası manuel vites dizel olanı alabilirsin. Otomatik seçeneği yok dizelde.
22 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÇok teşekkürler
- +1 yıl
Eğer ciddi düşünürseniz detaylar hakkında da bilgi verebilirim. Rica ederim.
VAG grubu (Volkswagen Audi) DSG otomatik şanzımanlarda bazen sıkıntı olabiliyor..
Şahsen ben Toyota ve Honda grubunu tavsiye ederim..
şu an kullandığım araç Toyota Auris 1.6 Otomatik ve oldukça memnunum..10 Yorumla
+1 yılMerhaba ;Öncelikle şimdiden hayırlı olsun size
- Polo
- İ20
- Fiesta
- Passat
- Corsa
- 208
11 Yorumla
Sıfır alacaksanız, Fiat Egea 1.3 Multijet Easy veya Fiat Panda Crossover.
İkinci el bakıyorsanız, 2017 altına düşmeden size hitap eden özelikleri olan bir araç olabilir.
Ben bir ay önce 154 bin liraya 2018 model Dacia Duster 1.2 TCE Prestige aldım. İyi ki almışım şu anda 180-200 bin lira aralığında.12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılFiat üretimi durdurmuş diye duydum
+1 yılotomatik vites seni üzmesin istiyosan
2012 sonrası honda jazz
2012 sonrası toyota yaris, auris
japon marka arabaları tavsiye ederim, suzuki de olabilir. mitsubishi de. ama yine de honda ve toyotaya öncelik ver derim. benim honda jazz ım satılık bu arada. temiz araç gerçekten
2018 öncesi fransız arabalarından kaç. hyundai, ford, opel ama çok yakar.00 Yorumla
+1 yılManuel niye kullanmazsın?
https://otomobil.fiat.com.tr/otomobil-fiyat-listesi
Şu linkteki arabalardan seçebilirsin 150 bin tl civarlarına eğer illa otomatik olacak diye tutturmazsan.00 YorumlaFotorafdaki Mercedes BMW ve Audiyi 150 bine bulduysan kesinlikle alma sanayiden çıkamazsın o fiyata vardır bişeyleri ilk passat sonra honda tercihin olsun
00 Yorumla150 bin tl verıyorsun ve farklı olmayı aklına getiremıyorsun... subaru brz güzel bir araçtır , daha sonrasında mercedes ama cla serisi değil çünkü renault motoru var o araçlarda gene bir E 220 cdı alınabilir bmw düşünürsen ikinci el m3 alınabilir audi düşünürsek A4 tdı quatrro düşünülebilir... araba bunlar yazdıklarımın en eskisi 2015 model ıyı araçlar
00 Yorumla
+1 yılYüksek derken yerden yüksek mi premium mu?
150 bin liraya artık 1.0 Sce motorlu 65 hp Renault Taliant bile alamıyorsun.00 YorumlaMerhaba..
O Rakam çerçevesine alacağınız en sorunsuz ve güzel araç olarak "Nissan Micra ve Toyota Yaris"i öneririm :)00 Yorumla
+1 yılYeni Corsa 1.2 Benzinli MT-5 75 HP
Swift 1.2 GL AT 90 HP
Picanto Live 1.0L Benzin - Otomatik00 YorumlaCanım saçma sapan arabalar önermişler sana. Cabrio böw çok şık ve dikkat çekici paranın hakkını verir ve sanada çok yakışır diye düşünüyorum. Audi Q7 de kullandım yıllarca şiddetle tavsiye ederim tabi yüksek araba düşünürsen. Farklı markalara bakma bmw, mercedes, audı gruplarından al. Mercedes A180 AMG 'ge çok iyi bak
00 Yorumla
+1 yılArkadan itişli o fiyata pek yok, BMW 3 serisi bakabilirsin.
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet 3 istiyorum e 90 da cook artti
- +1 yıl
E92 yok mu?
Gizli Soran+1 yılOnlar zaten uçuuk kaput hasarli bulmustum eylulde 117 bindi 5 bin masraf vardi sadece Şu an fazladir bakmadim ama
Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. 2. el Peugeot 208, Renault Clio 4 HB, Hyundai i20, Kia Rio, Opel Corsa, Fiat Egea HB, Ford Fiesta olabilir. (2013-2019) 2010 modelden eski Audi A3, BMW 1 olur. Sıfır Fiat Egea, Seat Ibiza veya Hyundai i20 olabilir.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılToyota trueno olabilir bulması zor
Nissan silvia s13-14 olabilir (200sx)
Subaru imprezalar var onlar 4x4
Lancerin spor modelleri var ama onlar da 4x4
Birde BMW M3 ler var
Ford probe var bulması bayağı zor
Aklıma gelenler bunlar03 Yorumla- +1 yıl
Birde Toyota ve Subaru ortak üretimi var Subaru brz ismi ile Toyota ise gt86 ismi ile satıyor fakat onun için çıtayı yükseltmek gerekebilir
Gizli Soran+1 yılEyvallah ama m3 demissin 3.20 bulamiyorum bu fiyata brz desen yine oýlel lancer olabilir bakmadim bakarim
- +1 yıl
Lancer bakma. 300den aşağı yok 😁😁
Arabalar konusunda 609 cevap paylaştı. Otomatik viteste sanzumanda arıza olduğunda cok masraflı olur. Bu konuda hondanin otomatikleri sorunsuzlukla bilinir. Genel olarak size Fransiz markalardan uzak durmanızı, japon markalari tercih etmenizi öneririm.
05 Yorumla- +1 yıl
Herkes ayni seyi soyluyor yaziyor cok masrafli olur. Ben katilmiyorum 2 yildir otomatik kullaniyorum fluence icon bana hic sikinti yasatmadi. Cevremdede bir suru otomatik kullanan var ve skkinti yasayan gormadim duymadimda. Bence almaya gucu yetipte manuel kullanmak artik hammalliktan baska bir sey degil.
- +1 yıl
Cevremide kattim iyi okursaniz 100 e yakin otomatik kullanan arkadas esim dostum var.
- +1 yıl
@34mustafa52 Ben de oto sanayi deki ustalara, otomobil dergilerine, uluslararası araştırma sonuçlarına göre bu fikre ulaştım.
www.generali.com.tr/.../
Yerinde olsam ikinci el bandında manyak arabalar var fiyat 500 serisi mesela üüffff sonra sıfır egeya alabilirsin dersen ki birazdaha farklı olsun şu an aşırı sevdiğim Nissan var mesela 😉😉😉 ama yerde olsam fiyattan şaşmazdım
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYa bütün sene çalışıp para biriktirdim yani şu an hayatmda biri yok 24 yasndym neden arabam olmasın ki ama sonra diyorum bütün paran arabaya mi girsin. Kafam karışık
Gizli Soran+1 yılPeki 2. el diyorsun ya sahibinden mi bakcam bütün gün çok ugrastirici
+1 yıl
Honda Civic fb7 al full otomatik al ama güzel arabalar yağına suyuna bak uzun ömürlü araba
02 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim
Piyasa oldukça bozuk, o rakamlara bile artık iyibirşey almak zor. fiat egea serisinden başlangıç paketleri sıfır alabilirsiniz. 2. ele geçerseniz corolla 1.4 d4 ler iyidir, hızlı alıp hızlı satarsınız. Honda civic seriside fena değil ama çok yakar.
00 YorumlaRenault clio112 bin tl diyorlar gerisini sen düşün..12 yıllık Charvolet arabam 85 bin diyorlar senin arabana daha da çok veren çıkar bile diyor benim bakım yapan ustam.
10 Yorumlaopel Astra (Hatchback) Volkswagen Golf. (Hatchback) Volkswagen Polo (Hatchback)) Toyota Auris (Hatchback) Ford Focus (Hatchback) Seat Leon (Hatchback) otomatik de buldun mu taam işte yarın al
10 YorumlaYakın zamanda düşünüyorsan 150 bin liraya sağlam bir sıfır araba alman zor ama diyorsan ki benim devamlı işim var hesap kitap yapıp guzel bir 0 araba alabilirsin. Önerisine gelicek olursak 2. ellerden bmw 1 serisini önerebilirim uzun süre kullandım bir sıkıntı çekmedim opel astralara bakabilirsin aynı şekilde memnun kaldığım arabalardan biridir. Polo golf seat leon da düşünebileceğin seçeneklerdendir.
00 YorumlaSıfır değil ama sıfıra yakın daha iyi araçlar almak daha mantıklı bence. 10.000 kmyi geçmemiş, ilk sahibinden, garantili bir araç alırdım şahsen. Sıfır diyorsan illa daha düşük alırsın tabi.
00 YorumlaO paraya alacagin 0 arabadan daha kalitelisini 2. El olarak bulabilirsin. Mesela model takintin yoksa bmw ve mercedes cogu 0 dan daha konforlu ve daha pratik.
00 YorumlaŞimdi gidiyosun ve kendine güzel bir Audia A6 Quatroo alıyosun ve keyfine bakıyosun. Sürekli 4 çeker ve mükemmel çekiş gücü , ee bir de konforu seni asla yarı yolda bırakmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
+1 yılRenault Clio 5 90 beygirlik 1 motor bir araba sana hiç yakmaz. 100 lira ile 300 kilometre gidiyor. Ben kullandım.
11 YorumlaClio 5 alabilirsin. Park sistemi içinde takılı olanlarından verebilirler çok rahat ve kullanışlı. Karizmatik bir araba.
10 Yorumla- Arabalar konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılSadece Honda Civic alabilirsin bu paraya 150 bin liraya.. Veya Toyota alabilirsin.. Ya da 2. nci el BMW 3 .18 ..
10 Yorumla
+1 yılJetta 2013, passat 2011 dizel, toyota 2010 corolla , airus, subaru 2008, golf 2010, merceees 2005, porshe 2004,
00 Yorumla- Arabalar konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılBenim audi a 4 var satiyorum 140 tl alirsaniz veririm Bende 210 kadariya passat ya da golf ya da audi a 3 model yuksetecem icin aracimi satiyorum
00 Yorumla Orta sınıf arabalar bile 300 bine dayanmış umarım sen büyüyene kadar bir düşüş yaşanır lakin toyota tavsiye ederim bozulmaz etmez sağlam araba
00 YorumlaBende 2015 focus titanyum otomatik dizel var ilgilenirsen 230 bine bırakabilirim. 200 ün üstüne az bişi bi fark eklersin
00 Yorumla
+1 yılTartışmasız Renault Clio sıfırı sanırım olmazda temiz 2. el... piyasanın arabası her an cerez gibi satarsıniz
00 Yorumla
+1 yıl150 ye c kasa alırsın. Yerinde olsam 2013 14 Leon alırım. Ya da Auris bakabilirsin. sıfır almanı tavsiye etmem. Acemisin zaten.
00 Yorumlazevk meselesi aslında ama yakıtı vs diye bakarsan kullanışlı olsun dersen araştır sahibindenden bak özelliklere öyle ne alacağına karar ver derim
00 Yorumlavalla bir sürü seçenek var önünde ikinci el için. markadan önemlisi aracın temiz olması oraya odaklan bence
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSıfır öncelikli tercihim ama 2 . el de olur tabi ki
Gizli Soran+1 yılAynen bütçeyi asabilirim biraz maas da yaticak 8 inde çift maaş birazda karttan avans çekerim 165 civarı yukselebilirim
+1 yılSana göre Hyundai i20 veya 30 olabilir hem bütçene uygun olur hem ekonomik araba hem de Sanayi gibi servis gibi problemleri olmuyor
00 Yorumla150.000TL ye 5 serisi bulduysan kaçırma, ama ağır hasarlı vs birşeyse ondan uzak dur yoksa sanayide amcalarla yakınlık kurarsın :D
02 Yorumla
+1 yıl100 bin tl bütçeyle gel beni al. gel all beni laağğnnn AALL BENİİİİ LAAAĞĞNNNN 😂😂
01 Yorumlahyundai ve honda öneririm hem sıkıntı çıkarmaz hem az yakar
10 Yorumla
+1 yılJapon markalarından şaşma derim mekanik problemi arızası az olur ve sizi kolay kolay üzmez👍
10 YorumlaAdamlar 100 bine Ferrari alıyor biz 150 bine araba arıyoruz halimize bak
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSorma be ülkenin a. koydular
Mercedes S500 2003 Model alabilirsin, günümüz arabalarından daha dolu bir pakete sahip.
00 Yorumla
+1 yılRenault clio bakabilirsin yakisikli ekonomik otomatik
00 YorumlaNe kadar ilerde o zaman pisyssa düşer ne olacağı belli olmaz
00 YorumlaNasıl bir araba istediğine bağlı aile arabasımı hızmı uzun yolmu az masraflımı
00 Yorumla170 bine i20 sıfır veriyorlar git onu al 2. el alma bosuna
00 Yorumla
+1 yılToyota Yaris hibrit 2016 model. Üstelik şehir içi 100 km de 3.6 litre yakarak en ekonomik araba grubunda
01 Yorumla- +1 yıl
Haaa 0 km istiyorsun. 0 km ye otomatik vites araba mı olurmuş?
- Arabalar konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılBoşver sıfır arabayı. İkinci el bitane temiz bul. Şoförlüğünü de geliştirmiş olursun.
00 Yorumla
+1 yılaraba alacağına iş kur ayda 10 bin tl kazan net kar
02 Yorumla- +1 yıl
Ne işi olduğunu söyler misin ayda net 10 Bin TL kazanç Garanti
- +1 yıl
@HYUNDAİKONA rüyada yaşıyor eleman 😂
+1 yılBen yeni kasa renoları çok beğeniyorum. Hem az yakıyor hem de parça sıkıntısı çektirmiyor
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılIsim ne tam olarak model vs
Gizli Soran+1 yılTabi parça olarakta önemli allah korusun bu carpsam yandık yani acemiyim bide
- +1 yıl
Öğrenirsin ya. Direksiyon kursuna gidersin gerekirse sonra için rahat çıkarsın trafiğe. Zaten sen çarpmasan bile çarpan mutlaka çıkıyor.
direk bayiye gidip sor onalr daha detali bilgi verir
00 Yorumla
+1 yılParayi bana ver araban ben olayim bana bin😊 şaka şaka ford fiesta kırmızı.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
- Devamını Gör (146)
Devamını Gör(191)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri