Siz olsanız hangisini tercih edersiniz gerekçeli olarak.
2016 model 80 bin km e200 avantgarde hatasız
2020 model 25 bin km c200 amg hatasız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yeni c eski e den daha üstün. Ben olsam sıfır km den altına binmezdim
Merak ettim mesleğin nedir ve bu parayı nasıl kazandın?
Kardeş ben 29 yaşındayım ve 10 yıldır sigortalı olarak çalışıyorum. Kendi mesleğim var ve arabalar en büyük tutkum ilk arabamı 2013 yılında almıştım o günden beri kredi çekerek para biriktirerek çeşitli arabalar aldım. Ufak tefek al satlar yaptım ve Birkaç yıl önce de bir kooperatife yatırım yapmıştım şimdi hissesini sattım oradan bir kazanç elde ettim. Hayattaki en büyük sevgim ve ilgim arabalara karşı özellikle Mercedes audi gibi markalı arabalar.
neye göre seçcem bunları tanımıyorum bile. görünüşlerini de sevmedim seçemedim
Bu kadar para arabaya verilir mi
Bu kadar para dediğin Ankara'da düşük profilli bir semtte 100 m2 daire ediyor. Onu da al kiracı ile uğraş işin yoksa
Az mi bu para
Az para değil ama bu paraya da alınabilecek şeyler maalesef sınırlı. Sıfır km Honda civic 650 - 700 bin lira 2019 yılında sıfır c200 350 bin liraydı. Geldiğimiz durum ortada ama yaoavak bisey yok fiyatlar bu maalesef
Evet haklısın * bence bir arabaya böyle para vermek gereksiz
İçinde Renault motoru olan markaya 1 milyon mu vereceksin 😀😀😀
Makyajli w205 C200 1.5 benzinli 184 hp artı 16 hp elektrikli hibrit Mercedes benz motoru kullanıyor. Senin dediğin sadece 2014 - 2017 yılları arası 1.6 dizel c200 d bluetechlerde kullanılmış 136 hp lik bir motor artık kullanılmıyor.
İkincisi