Normalde güzel kullanıyordum ama bugün sürekli yol kaçırdım. Şerit değiştiremedim. Korna yedim. Bi yere sıkıştım çıkamadım. Her şey berbattı
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dikkatli kullanırım sinyal vermeye emniyet kemeri kullanmaya falan dikkat ederim alışkanlık haline gelmiş zaten arabayı çalıştırınca elim otomatik gidiyor kemere falan. 2017 yılında 1 kazam var sadece ama yaralanma falan yok sadece hasar
Direksiyon başındaki her günümüz aynı performansla geçecek diye bir kural yok, bunu hiç kafana takma. Bazen odaklanma sorunu, stres veya yorgunluk sürüşümüzü doğrudan etkileyebiliyor. Babanın dükkanında büyümüş biri olarak söylüyorum, en profesyonel sürücüler bile bazen böyle günler yaşar. Bugünlük arabayı park et, güzel bir kahve içip dinlen. Yarın kontağı açtığında her şey yine yoluna girecek 🏎️💨 Bugün seni bu kadar yoran özel bir şey oldu mu?
Cevap
4Cevap
İnsanlık hali olur arada bir ama bil ki bazı hatalar geri dönüşü zor olaylara sebep olabilir. Biraz daha dikkatli ol.
Ben gerçekten dikkat etmeye çalışıyorum ama herkes kurallara uymuyor. Bu yüzden problemler artıyor. Kurallara uymayanlarla karşılaşınca ne yapmak gerektiğine iyi hazırlamalı insan kendini
Ama haklısın Allah kazadan beladan korusun insan ondan korkuyor en çok. Kendine ve birine zarar verme ihtimali Allah korusun
Sen ne kadar dikkat etsende bir ahmak çıkıp her şeyi mahvedebilir. Dediğin gibi bunu öngörmelisin. Yani önünde bir arac giderken ilerde sinyal vermeden birden dönebileceğini kestirmelisin. Trafik ahmak dolu çünkü
Bazen okur öyle hatalar hepimiz yapıyoruz dert etme
Sorun yok. Zamanla alışırsın.
Bazen öyle olıyorbtakılma
Allah kazadan korusunda
Bir dk gel bir kaç şey anlatayım anlarsın ne demek istediğimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?