Arabaya ne zaman binsem bir kere çöyle silerim, sonra anahtarı çeviririm. Siz de arabanızı sık sık siliyor musunuz?

Arabaya ne zaman binsem bir kere çöyle silerim, sonra anahtarı çeviririm. Siz de arabanızı sık sık siliyor musunuz?

Saçma geliyor kulağa ama bende golf 7 vardı. Ön konsol piyano boyası ile dizayn edilmiş olduğundan en ufak bir kiri ve tozu çok fazla belli ediyordu. Her binisim de olmasa da çoğu zaman bende silerdim. Sonra c180 aldım diş budak ağacı kaplaması vardı hiç bir sekilde kır ve tozu belli etmiyordu. O gün bugündür asla piyano boyası diye tabir edilen parlak siyah tasarımlı Ön konsolu olan araç almadım.
Benim de öyle piyano boyası ve o tozlar inanılmaz kötü duruyor.
Kötü durmasının yanında çizilmesi de cabası en ufak bozuk para ya da anahtar temasında çiziliyor. Vites bölmesi ve arkaya kol dayamaya kadar giden alan komple çizilmişti benim. Ufak bir tırnak teması bile çiziyor. Berbat bir şey aslında çizilmese kirlenmese güzel sayılır.
Maalesef öyle. Ben parlak rengi daha çok seviyorum gerçi ama matvrengin toz belli etmeme özelliği var
Cevap
13Cevap
aracım yok maalesef ama olsaydı silerdim
Olur umarım 🙏🙏
Tozlu görürsem silerim
Oldukça bakımlı ❤️
Her defasında uğraşamam öyle şeylerle, göze batan büyük toz, kir olmadıkça elime bez almam
Maximum 1 hafta dayanırsın
Çöpten rahatsız olurum fazlasıyla
Giç uğraşamam benim arabama 2 ejderha biniyor hergün araba değil ejderha mağrası
Deme öyle fıstıklara
Onlar evde fıstık arabada ejderha oluyorlar
Yerim onları :)
Afiyet olsun
En iyi toz tutmayan urunleri alsam da siyah renk de hafif tozlu olur. Silerim..
Ne alıyorsun tavsiye alırım 😇
Aracin yanin da degilim.7 li paket islak mendil gibi parlatiyor. Toz tutmuyor.9 gibi yazaarim.
Tamam teşekkür ederim
Cerakote ceramic trim coat
Senden başka çok kişi mi sürüyor arabayı niye öyle yapıyorsun
Canımcım arabam var ve kendim aldım
Yani arabaya Sadece sen biniyor ve Sen sürüyorsan neden her defasında siliyorsun çok zor mu aldın ilk arabanla hep böyle değer verirsin malını
Senin hiç yok galiba, umarım senin de olur 🙏
Ya anlıyorum Tabii ki ilk defa arabanın olduğu çok değer veriyorsun ama hani Bunlar maddi şeyler ya bunlarla Övünme yani yanlış anlama değil ama seni arabanla beraber satın alabilirim Bilmiyorum anlatabildim mi
Ben varlıklı bir ailenin evladı olarak dünyaya geldim. O yüzden "seni satın alırım" gibi alt kültürden insanların lügatını bilmiyorum be öğrenmek istemiyorum 🥶
Buradaki amaççı seni satın almak değildi yani böyle bir şey söylediğim için de kusura bakma ama ya varlıklı bir aileden gelmediğini sonradan görme olduğunu da çok belli kusura bakma ama
Her daim varlıklı büyük bir aileye varlıklı bir aileye ve kendi işime sahip oldum. Umarım sen de benim gibi olursun 🙏🙏
Umarm senin gibi olmam
Hayır , haftada bir iç dış yıkama onlar hallediyor
İyiymiş
araban ne?
Marka modeli ne fark eder
Passat cam tavan arabası vardir
Nayyn
Neden nayn :)
Silmem
Silsene :)
Arabam yok olsa dikkat ederim.
Silmiyorum