Diğer Araba onerir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor araba onerin ama mumkunse 1tlyi gecmesin Güncellemeler+1 yıl 1 MİLYON TL arkadaslar. bozuk paraya araba alinmayacagini da biliyorum tas devrinde miyim mk Araba onerir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Duzgun yazsaydın o zaman sormayi bilmiyor araba sürecek bak hele 0 0 Yorumla
anonimbiri29 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 1 MİLYON TL DEMEK İSTEMİŞ. 0 4 Yorumla anonimbiri29 +1 yıl Güncelleme yap 1 milyon diye yaz rakamı yanlış anlamış herkes bozuk 1 TL sanmışlar Yorumla Soran +1 yıl ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN Yorumla anonimbiri29 +1 yıl Buradakiker düz kafalı biraz @ptala anlatır gibi anlatman lazım Yorumla Soran +1 yıl farkettim maalesef. adama 10 saattir para birimi acikliyorum. Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öyle araba yok oyuncak bile yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl lan 1tlden asagi araba yok mu cildiracam ekonomiyr nolmus Yorumla Soran +1 yıl ya olmasi lszim 1 milyondan bahsediyoruz sonucta Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. El arabasi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 1 milyon tl. Yorumla muratby +1 yıl Fiat egea, reno clio, hyundai i20 Yorumla
atılgan55 Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 98% +1 yıl Çocuk arabası 0 9 Yorumla Soran +1 yıl olum 1 tlden asagi duzgun bir araba oneremiyo musunuz audi falan da olur Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl O da geviyo abi Yorumla atılgan55 +1 yıl Yokki abla Yorumla Soran +1 yıl lan 1 tlden asagi araba kalmadi mi piyasada Yorumla atılgan55 +1 yıl Bir TL de ben vereyimde süs bence Yorumla Soran +1 yıl ya abi 1 milyondan asagi yok mu nasi yok imdat Yorumla atılgan55 +1 yıl Ha öyle de bende var vereyim Yorumla atılgan55 +1 yıl Mg hs confort 2023 model Yorumla Soran +1 yıl yoh sevmedim Yorumla
Sacmasapankonusmaya Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl BMW al 0 4 Yorumla Soran +1 yıl cok yakiyo ya Yorumla Sacmasapankonusmaya +1 yıl Yoooo Yorumla Soran +1 yıl bilmiyom bence cok yakiyo Yorumla Sacmasapankonusmaya +1 yıl Normal Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Fistan al 0 0 Yorumla
aklımdacoksoru Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Bende i30 var otomatik 2017 gel vereyim sana 900 e 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Duzgun yazsaydın o zaman sormayi bilmiyor araba sürecek bak hele
1 MİLYON TL DEMEK İSTEMİŞ.
Güncelleme yap 1 milyon diye yaz rakamı yanlış anlamış herkes bozuk 1 TL sanmışlar
ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN
Buradakiker düz kafalı biraz @ptala anlatır gibi anlatman lazım
farkettim maalesef. adama 10 saattir para birimi acikliyorum.
Öyle araba yok oyuncak bile yok
lan 1tlden asagi araba yok mu cildiracam ekonomiyr nolmus
ya olmasi lszim 1 milyondan bahsediyoruz sonucta
El arabasi
1 milyon tl.
Fiat egea, reno clio, hyundai i20
Çocuk arabası
olum 1 tlden asagi duzgun bir araba oneremiyo musunuz audi falan da olur
O da geviyo abi
Yokki abla
lan 1 tlden asagi araba kalmadi mi piyasada
Bir TL de ben vereyimde süs bence