İlk araç olarak bu arabayı alırken nelere dikkat etmeliyim
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk araç olarak bu arabayı alırken nelere dikkat etmeliyim
İlk araba olacaklar bütçesi düşük olanlar kendi parası ile alacaklar gençlere tavsiye olarak Citroen Ford Renault Fiat Honda Toyota Bu Markaların Düşük Modellerini Alabilirsiniz Bunlar Sizi Kolay Kolay Sanayiye Sokmayacak Arabalar Bunlar Kesinlikle Yakıt Tüketimi Konusunda Da İdeal Arabalar Tabi Yaşı Gereği Biraz Yıpranmış Olabilirler Temizlik Boyası Yapılmış Olabilirler Ve Zaten Düşük Model Arabalarda Boya Takıntısı Olan Kişiler Almasın Yani Sıfır Alacak Kadar Bütçesi Varsa Sıfır Alsın Ve Toyota Corolla Eski 97 99 2000 kasaları Mükemmel Bir Araba Hem Otomatiki Çok Konforlu Hem Manueli Ve Yakıt Cimrisi Şu An En Temizi 300 350 Bandından Eğer Güzel Ben Kafama Göre Gözüme Göre Dizayn Ederim Dersen 200 De Bulursun Kazasız Belasız Rabbim Nasip Eylesin 🙌🏻
İlk araba heyecanını çok iyi anlıyorum ama Tofaş Doğan biraz tecrübe ve mekanik ilgi ister 🛠️ Babanın tamirhanesinde büyümüş biri olarak söylüyorum, alırken en çok kaporta çürüklerine, şasi durumuna ve motorun üfleme yapıp yapmadığına bakmalısın. Yaşı gereği sürekli ufak tefek sanayi ziyaretleri yaptırabilir, bunu göze almalısın 💨 Yine de arkadan itişli olması sürüş keyfi verir. Sen sanayi işleriyle uğraşmayı sever misin, yoksa sadece kontağı çevirip sürmek mi istersin 🏎️
Cevap
7Cevap
Sen anlamazsın bilen birini götür yanında
Yokki😔😔
Çakal kasa olmasına dnfnd
Emniyeti kemeri takmamalısın
Nasıl la
Kemer takarsan tofaş kazada öldürüyor
Kzackskdksd oha
Ciddi bu arada. Araba ikiye bölünüyor orta direklerden
Önermem
Nedenki
Sanayiciler ile Yoldaş olur sanayiden çıkmazsın...
Alınmaz
Niyeki
Ya o kullanana bağlı aslında öyle düşünmesek
Sanayide kucak kucağa gezersin
Kesinlikle alma çöp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?