Yerli ve milli otomobilimiz TOGG bugün müşterilerine yeni zamlı fiyat bilgilendirmesi yaptı.
Otomobil fiyatlarının yanı sura lansman özel paket ve ilave donanım fiyatları da yenilendi.
Siz gözünüz hangi marka otomobilin hangi modelinde?

Yerli ve milli otomobilimiz TOGG bugün müşterilerine yeni zamlı fiyat bilgilendirmesi yaptı.
Otomobil fiyatlarının yanı sura lansman özel paket ve ilave donanım fiyatları da yenilendi.
Siz gözünüz hangi marka otomobilin hangi modelinde?
Araba ilk çıkışa rağmen çok şık, ben beğeniyorum. Ancak elektrikli araba şu an benim yaşamıma uzak, yarım saat şarj bekleyemem. Togg için kalitesini de görmek lazım.

ve ford explorer intercopter utility suv 2020
Cevap
3Cevap
ben araç almayı düşünmüyorum
Bravo. Doğru tercih.

Fiyatı bi oha dedirtse de şu arkadaştan istiyorum Allahım amin. Mümkünse kırmızı ☺️
Haklısın. Amin. Benim de göçümün olduğu arabalardan biri. İkinci el düşünürsen ve bulabilirsen, Hyundai Kona Elitte Smart Full donanımlısı, 1600 motor dizel otomatik sunroof 18 inç çelik çanta ve 4,5-5 litre ortalama yakıt tüketimi. Yeni üretimi yok. Bende 2019 model elektrik kırmızısı rengi var ve çok memnunum, servis bile nesli tükendi kıymetimi bil satarsan önce bize gel defi. Şimdiki Tuscon hibrit güya daha fazla yakıyor.
Vayyy arabaya bayıldım 😍
Buna da amin 😅
Gözümde otomobil yok sattım scooter en iyisi
Gözüm olsa ne yazar almak imkansız 😬
Alamadığım için sıkıntı yok
kaç lira olmuş
Dolara geldi ya zam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?