Togg. Iyi bir Araba mi, yi aslinda. benzinliyle kiyaslarsak ne avantaji var ya da yok.. Benzinli mi tercih ederseniz. Togg mu? Ve. Neden
? 2- Tesla V. S. Togg. Dersek hangisini daha iyi?
Togg. Iyi bir Araba mi, yi aslinda. benzinliyle kiyaslarsak ne avantaji var ya da yok.. Benzinli mi tercih ederseniz. Togg mu? Ve. Neden
? 2- Tesla V. S. Togg. Dersek hangisini daha iyi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benzinli araba severim. Elektrikli araçların tamamı otomatik vitesli. Tesla güzel; ama çok pahalı araç, bu yüzden TOGG derim.
Elektriklilerde manuel vites yok zaten. Benzin sorusuna gelince ben petrolheadım benim için her zaman içten yanmalı motor>elektrik. Tesla vs Togg gelince de ben teknolojisinden dolayı önce tesla bakardım. Togg ise 4x4 çıkınca ve ısı pompasına sahip olunca alırdım.
Sagol. Manuel vites. Esim icing buyuk bir sorun ve istemiyor guzel haber bu. Elektriklilerin. otomatik vites olmalisiniz..
Rica ederim.
İphone ile vestel veya casper in telefonunu kiyaslayan oldu mu bu gune kadar? Neden tesla. ile togg kiyaslanabiliyor anlamiyorum.
Tesla derim diyorsun. iPhone der gibi.. tamam sagolasin..
Rica ederim.
Togg çok güzel
Goruntu olarak mi? yoksa. herseyiyle mi? Togg yuzden yuzden elektrikli mi?
Elektrikli hem görüntüsü güzel hemde içi
Cherri mi ne böyle yazılıyor galiba o da güzel ama aşırı yakıyo
Sagol... Turkiyeye temelli donecegiz. esim. sadece. otomatik arac kullanabiliyor. Cunku bulundugum ulkede 100/99. Otomatik arac var.. Tesla gordum bulundugum ulkede sadece disindan. gordum. Normal bir. Benzinli goruntusu var... insallah. Togg dusunecegiz. Otomatik vites varsa harika olacak