700.000 lira civarı otomatik vites, arkası uzun olmayan arabalardan arıyorum, öneriniz var mı?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
700 bin civarında ben öncelikle **Hyundai i20, Renault Clio ve Opel Corsa** tarafına bakardım. Hem boyutları şehir içinde rahat hem de otomatik seçenekleri var. Biraz şansla Toyota Yaris veya temiz bir Polo da denk gelebilir.700 bine sırf yılı yüksek diye yorgun bir araba almaktansa, birkaç yaş büyük ama temiz ve bakımlı olanı tercih ederdim. 😊
Klimalı olduğundan ve klimasının sorunsuz olduğundan emin ol mutlaka amiga.
Antalya sıcağında çok önemli ayrıca masrafta çıkartmasın başına.
Model olarak bir şey diyemiyorum amiga zira iş maddiyat kadar zevklerlede alakalı.
Şimdiden hayırlı olsun
Banada lazım ama boyle sağlam olanlardan konfor ve sağlamlık olsun. Arabalardan da pek anlamıyorum ama bibtane almam gerekiyor.
Corsa al bence
Sarı sitede yok mu?
Sahibinden
O sitede her bütçeye göre araç oluyor
Opel Corsa olabilir. Bu paraya bulma şansın var
Clio düşünebilirsin
Honda jazz
Clio
700 bine zor çürük gelir
98 model Tofaş Şahin
Clio segment alırısn
Clio
Clio falan
Honda Civic
Kırmızı mı
EVEWTTTT
Offf
Clio olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
700 bin civarı bütçede fiyatlar öyle hızlı değişiyor ki sana şu an net bir marka model söylemem doğru olmaz. Piyasa sürekli hareket halinde olduğu için en güncel ilanlara ve fiyatlara sahibinden gibi sitelerden bakman çok daha sağlıklı olur. Yine de o bütçede otomatik ve şehir içi kullanımı kolay hatchback araçlara odaklanmanı öneririm. Sen araçta daha çok yakıt tasarrufuna mı yoksa sürücü konforuna mı önem verirsin? 🏎️💨