Merhabalar Babam üniversiteye geçtiğinde sana araba alcam dedi ve o büyülü gün geldi çattı ehliyetimi yeni aldım ve bir araba alacağız ama karar veremiyoruz daha doğrusu benim dediğim olacak konusu var şimdi benim istediğim model araba Bmw 116d ve 2015 model dize babam ise 2014
volvo V40 Cross Country bmw ye binilmeyeceğini iddia ediyor kararsız kaldık siz olsanız hangisini seçerdiniz
Belli zaten bir insanın övündükleri kişiliği hakkında çook fazla bilgi veriyor. 1- şeyin, 2- arabaların, 3-evin. Yani sen totalde 2 taşınmaz, 1 taşınır mala+ 1 adet alete sahip bir varlıksın. Acınası :D :D
Orjinal halide cok sportif fakat ben dahada spor yaptım 18 jantlar, arka spor komple tampon, yan marspiyel ön ek, komple en ön cam dahil cam filmi, led stoplar, spoiler vs 6 7 milyarlık modifiye var. Ama orjinal halide cok sportif kesinlikle bir hyundai bayiisine gidi aracı test et adım gibi eminim asık olucaksın kesinilkle ön yargılar kırılmalı
maşallah ailenin durumu iyiymiş Allah arttırsın. bende artık üniversiteye geçtim bu sene 2. sınıfta stajlara başlayıp para biriktirmeyi düşünüyorum hayırlısı olsun aldıgın araba kaza bela getirmesin inşallah
120 150 değiller 85 bunların fiyatları ben lisede kendi emeğimle çalıştığımda oldu babamın ikramiyesi var annemde babamda çalışıyor öyle alıcaz ikinci el
Volvo sağlam ama piyasası yok bmw daha avantajlı fakat Volvo sağlam olduğu için tercih edebilirsin malum yeni şöförsün kaza bela olursa canın daha az tehlikede olur
Honda ve Toyota al şimdi kanın hızlı olur eski Vtec hondalar sağlamdır kesiciye dayanır yazılım falan da zevkli olur BMW önermiyorum zaten yüksek basınç altında çalışıyor bu da çok kötü bir şey
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
fakirliğin gözü kör olsun. bizde ucuz yurt bakıyoduk.
Ben de 2014 a3 var ama çıkaramiyorum 600luk honda motosiklet var onunla geziyorum. Sen yalanlarini başka yere yaz. kaptan olduğum halde arabaya zor biniyorum. her gidişte 200 benzin aliyosun 45 litre bir litre 15 km gidiyor.600 km hemen oluyor zaten bir de şehir içinde 1.6 motor sürekli küçük vites dur kalk 500 km gidiyor. ortada bir yalan muhabbet olduğu için ben de bunları söyleme gereği duydum