• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
İnternet & Teknoloji

Acemiler için araba önerisi verir misiniz?

volkanyetkin
volkanyetkin Takip Et
Xper 5 Yaş: 42
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
22
Yapay Zekaya Sor
ehliyeti yeni alanlar için otomatik vites araba önerir misiniz?
Acemiler için araba önerisi verir misiniz?
Öneri Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Otomatik istedigine gore ehliyeti otomatik aldin sanirim. Gerci bende ehliyeti manuel alip otomatik alip sürmekti kafamdaki. Ama iyice manuele alismak gerek bence. Oncellikle simdi piyasa cok pahalı. En dandik arabaya bir suru para istiyorlar. Acemiysen sana tavsiyem git fazla para istemeyen bir alıştırma arabasi al. Onda iyice öğren. Carparsan kaza falan olursa icin yanmaz en azından. Onun disinda kursta aldigin egitim ve sana ezberlettikleri ve sinava girdigin guzergahtaki seye benzemiyor gercek trafik. Araba da koskoca egitim araci ya da sinav araci yazıyor. Yanindan gecen arabalar buna gore hareket ediyor. seni bekliyor. Kornoya hemen basmıyor. Az da olsa saygi duyuyor ama kendi arabanla ciktiginda sudan cikmis baliga donebilirsin. Tabi bunu seni daha once hic trafige cikmamis, araba sürmeyi sadece kursta öğrenmiş biri sayarak söylüyorum. Eger onceden tecruben varsa sıkıntı yok. Gercek trafikte hakimiyetin vardir, panik yapmazsın. Şimdi icin gidipte 50 bin ve üzeri araba alıp sürmeni tavsiye etmem. 20 bine falan arabalar var. Bak sitelerden. Al onlardan bir tane hunharca kullan. Diger turlu pahali ve donanimli bir sey alırsan bir yeri cizilir, balatalarını aşındırırsın masraf çıkar. Al oyle bir tane 1 yil kadar kullan. Sonra soyle guzel bir araba alirsin. Istersen otomatik alirsin. Manueli iyice kavramış olursun. Manueli gercekten adam akilli öğrenmiş biri her türlü arabayı kullanır.

0
    9 Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Manuel ehliyet. Fakat dediğin gibi kurs güzergahı basitti ama gel gorki trafik falan gözüm korkuyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bende ehliyeti manuel aldım. Ehliyeti aldim. Surucu kimligimi aldim. Kursa gittigimde sifirdim. Daha once deneyimim yoktu. Surerken aa kolaymış, guzergahta kolaymış dedim. Ehliyeti aldim ama gel gor ki tek basima trafige cikmaya korktum. Cunku kursta hiç yalnız araba surme imkani vermiyorlar. Surekli hoca yaninda oluyor. Bir sey oldu mu hemen ayaginin altindski pedallardan kontrol ediyor seni. Kursiyer kendine degil hocaya güveniyor bir bakıma. E aldin ehliyeti hadi cik cikabilirsen trafiğe. Hadi sen erkeksin. Ben kadin olarak cok zorlandım. Cunku yolda karşılaştığım suruculerin 10 kisiden 9 u erkek zaten. Baktım bende senin gibi korkuyorum. Araştırdım trafik ici egitim veren direksiyon hocalari var. Trafige cikamayanlara yardimci oluyorlar. Eger istersen ileri sürüş tekniklerini de öğretiyorlar. Ucreti saatlik olarak alıyorlar. Biraz tuzlu oluyor ama ehliyeti araba kullanmak icin aldim. Evde cebimde o kimlik öyle duracaksa bir anlami yok. Ben o sekilde destek aldım. Sende iatersen alabilirsin. Iyice araştır. Sor. Daha once kurs egitmenligi yapmis mi, sertifikaları var mı? Eger korkarim cikamam diyorsan biyle bir destek almani öneririm. Sana bir sey sorabilir miyim?

Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Ücretleri ne kadar onların. Tabii sorun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim yasadigim şehirde en düşük saatligi 80 tl idi. 100 tl olanlar da var. Arastirman lazım. Ben 4 gun 4 saat ders almıştım. Onu sen belirlersin. Yani benim calistigim hoca sagolsun sen nasil istersen, butcen ne kadar uygunsa o kadar çalışırız demisti. Ehliyeti ne kadar sürede aldin? Gittigim kurs benim canımı cok sıktı. Gecen sene yani 2018 yazinin temmuz ayinda kursa yazildim. Agustosta teorik derslere gittim. Eylul de yazılı sinava girdim gectim. Beni ekimde direksiyon calismalari icin çağırdılar. 7-8 gun yarim saatlik ders verdi. Sonra bana dedi ki hoca bu haftasonu sinav var diger kursiyerleri calistirmam lazim, onceki sinavlardan kalanlar var, gelme daha derslere ben seni çağırırım dedi. Tamam dedim. Kasim gecti, aralik gecti. 2 ay oldu çağırmıyor. Gittim görüştüm niye almiyorsunuz diye. Ayarlamam lazım yine kursiyerleri calistirmam lazim sinav var su sinavi atlatayim ayarlayacağım, seni baska bir grupla alacagim dedi. Iyi tamam dedim. Kursun müdürü oldugundan gidip sikayet edebilecegim biri de yoktu kursta. Neyse. Ocak geldi 2019 a girdik yine ses soluk yok. Benim de işlerim var. Okuyorum. Sınavlarım var. Cagirsa ben gidemeyecegim bu sefer finallerim var diye. Çağırdı dedim sinavlarim var gelemem. Ara tatile girecegiz o zaman al beni dedim. O ara tatilde almadı. Ocak geçti. Subatin ortasinda çağırdı. Martta da sinava girdim. Yani bu işler bu ladar uzuyor mu anlamadim. Benim yakin arkadasim baska kursa yazılmıştı kiz 2 ay icinde aldi hemen ehliyeti. Benimki uzadikca uzadı. Siz ne kadar surede aldiniz merak ettim o yüzden

Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Bende hemen hemen kurs yazılı direksiyon ve direksiyon sınavıyla beraber taş çatlasın 2.5 3 ayda aldım. Senin ki uzamış. Milli eğitim bakanlığına şikayet et

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamam teşekkür ederim. Aracını aldığında kazasız belasız sekilde kullanırsın insallah. Dedigim gibi korkuyorum trafige cikamam dersen destek alabilirsin. Ben aldiğimda etkili oldu bana. Yine biraz tedirgindim tek başıma ama destek almasaydim hic cikamazdim. O tedirginlikte kullandikca geçiyor. Herkes annesinin karninda öğrenmiyor sonucta kullanmayi ama turkiyede trafik cidden cok zor. Adam yillardir şoför ama levhalari tanımıyor, kavsaklarda geçiş önceliği kimin bilmiyor. Ozellikle kazalar kavsaklarda oluyor zaten. Adam sinyal vermiyor donerken falan. Bunlar biraz trafikte zorluk yaratıyor. Bana sinyal verse ne yapacagini bilirim ona gore davranırım. Cok dikkatli olmak lazım.

Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Öyle tabi 40 yıllık şoför ama kural bilmez. Hangi şehirde yaşıyorsun? Oda var tabi trafik kalabalık falan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nevsehir. Buralar cok kalabalik degil. Rahat araba sürülüyor. Tabi yazın kalabalik oluyor. Turist geliyor ya da bizim milletten gezmeye gelen oluyor. Eig icin teşekkürler

Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Rica ederim. İyi günler

Yorumla

En İyi Cevaplar

• kırgülü_
    kırgülü_ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Ucuz olan mantikli olur haliyle insan acemilikte hata kaza cizdirme va yapabilyior icin yanmaz en azindan
    Yani otomatik kulanmasi kolay olur ama sahsi fikrim manuell kulanmasi daha zevkli araba kulandigini anliyorsun vites atarken falan otomatik bana ne bilim farkli gelyior

2
    3 Yorumla
    • beijing
      beijing
      +1 yıl

Manuel gereksiz

Yorumla
    • kırgülü_
      kırgülü_
      +1 yıl

Sana göre öyle olabilir

Yorumla
    • Raporsuzdeli07
      Raporsuzdeli07
      +1 yıl

Otomatik ariza verince komple masrafi daha çok

Yorumla
  • gokantemur
    gokantemur Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 88%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 573 cevap paylaştı.

hayır tabii ki.. Önce manuel vitesi gayet iyi bir şekilde öğrenmelisin.. Araba kullanmak odur asıl.. Otomatik vites nedir ki? :) 10 yaşındaki çocuk dahi kullanabilir otomatik vitesi. Yokuş yukarı bırakıyorsun pedalları ne aşağı kayıyor araba ne yukarı gidiyor gaza basana kadar öylece kalıyor. Al P den D ye yürü git istediğin yere. sadece yola bakarak.. Normal manuel vitesteki gibi motoru asla hissetmezsin. motorun sesini duymazsın. Arabayı depara kaldıramazsın.. Vites freni ( kompresör ) yapamazsın. Manuel de arabaya sen hakimsin. Otomatik viteste araba sana hakim.. Benzin - mazot çok pahalandı alacağın araba da çok çok az yakan bir araba olmalı ve dizel olmalı.. En çok dikkat edeceğin şey bu bence.. 👍

1
    0 Yorumla
  • Fth37
    Fth37 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 35%
    +1 yıl

Bir kıza tofaş şahin marka arabamı kullandirdim. 4 senelik aktif şoförüm kendi arabamla olsun başka arabayla olsun uçuk kaçık kullanmadim hic. Kız bir kalkış yaptı usta ömrümde görmedim böyle kalkıs 😀 ödüm koptu yemin ederim. Ama değdi gerçekten.

Ha sorunun cevabına gelirsek de eski kasa şahin doğanda alissinlar. Sonra hangi arabayı isterlerse onu alıp kullansinlar. Kendinize guveniyorsaniz hiçbirini yapmayın kizlar. Önce güven 😉

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

23

Cevap

44

Cevap

• karakeddi
    karakeddi Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 75%
    +1 yıl

Ben de yeni aldım. hyundai i20 ile eğitim aldım çok çok rahattı. Ford mondeo kullanıyorum çok basık çok yere yakın araba zor oluyor 😒 yüksek arabalar acemlier için daha rahat bence.

3
    5 Yorumla
    • CetinHerif
      CetinHerif
      +1 yıl

Mondeo buyuk arabadır güzeldir güven verir.

Yorumla
    • karakeddi
      karakeddi
      +1 yıl

Ben de seviyorum da basık olması zorlastiriyor benim açımdan 😂

Yorumla
    • CetinHerif
      CetinHerif
      +1 yıl

Arladasımda var 2015 modeli gayet iyi bende var 2016 cıvıc ama İnan Honda dan aldıgım keyfi alamıyorum... Senin araban bu diyor bana 😁 ilk arabam oldugumdan satamam onu ama ileride Volvo S90 icin niyetim var.

Yorumla
    • karakeddi
      karakeddi
      +1 yıl

Olur inşallah 😍

Yorumla
    • CetinHerif
      CetinHerif
      +1 yıl

Tesekkür ederım, daha iyileri sizin olsun...

Yorumla
  • ВедьмакГеральт
    ВедьмакГеральт Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 86%
    +1 yıl

Yakıt derdi de yok, hem acemiliği de atlatırsınız bununla.

yabadabadu
    yabadabadu
    1
    0 Yorumla
  • Aysenuruyo00
    Aysenuruyo00 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

Asla önermem hyundai polo vs böuke küçük araba al acemeliğini at Manuel vites ile alış sonra baktın iyi ilerlettin otomatik mi alırsın yarı otomatik mi sen bilirsin ama ilk küçük araba al bence vurmak kırmak için değil de acemilik atmak için

0
    2 Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

20 25 bin arası ideal sanırım

Yorumla
    • Aysenuruyo00
      Aysenuruyo00
      +1 yıl

Yaniii

Yorumla
  • davuttkn
    davuttkn Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 56%
    +1 yıl

Ne alaka otomatik sürecekse gitsin otomatik araba ehliyeti alsın. Acemilere tek tavsiyem dikkatli olun kimse sizin yüzünüzden zarar görmek zorunda değil

1
    0 Yorumla
  • mehmet19981
    mehmet19981 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 51%
    +1 yıl

Manuel’de öğrenmek daha mantılı dizel i20 en kolay kalkışı olan araçlardan otomatik ucuz olsun derseniz eski olur şanzıman sıkıntısı verir

0
    1 Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Teşekkürler üstad

Yorumla
  • MatemiDem
    MatemiDem Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl

Araba sürmeyi tofaşta öğrenirsen kamyon bile sürersin ama avrupai bir araba sürüpte daha sonra alçak model sürmeye kalkarsan süremezsin

0
    5 Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Acemiyi yormaz mı tofaş şahin falan

Yorumla
    • MatemiDem
      MatemiDem
      +1 yıl

Zaten o seni yoracak ki diğer arabaların rahatlığında araç sürmek çocuk oyuncağı gelecek ben annem ve ablam 3 ümüzde tofaşla öğrendik şimdi araç atırt etmeksizin sürüyoruz çünkü kafada şu oluşuyo tofaştan kötü olamaz ya 🤣😂

Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

:))) inSan korkuyor trafiğe çıkmaya

Yorumla
    • MatemiDem
      MatemiDem
      +1 yıl

Tofaşla 1 kere trafiğe çık ve sonra avrupai bir arabayla anlicaksın ne demek istediğimi 🤣😂

Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Tofaş i gören kaçar zaten :)))

Yorumla
  • Acil_yardım
    Acil_yardım Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 41%
    +1 yıl

Ehliyetsiz arabalar var jjdjdj aklıma onlar geldi bir sorry

0
    2 Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Kırıcı oluyorsun ama

Yorumla
    • Acil_yardım
      Acil_yardım
      +1 yıl

Yav yok ben ne biliyim otomatik istiyodum zamanında ama ben otomatikçi değilim maalesef otomatikleri bilmem hani hangisi en uygun.

Yorumla
  • sunandsky
    sunandsky Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 51%
    +1 yıl

Nissan mikra, hyundai i20 daha çok paran varsa wolswagen Polo

0
    1 Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Micra biraz kadın arabası gibi değil mi

Yorumla
  • Alikose01
    Alikose01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 62%
    +1 yıl

manuel araba öneririm otomatik arabayı herkes kullanır ama manuel'e alışırsan daha zevkli oldugunuda görürsün hemde daha iyi sürüşün gelişir

0
    0 Yorumla
  • Baymini34
    Baymini34 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 91%
    +1 yıl

selam kardeşim bütcen ne bilmiyorum ama. toyata 16 yumurta kaza lar mantıklı ve güzel aractır tercih olarak..

0
    0 Yorumla
  • oGiBeY35
    oGiBeY35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 33%
    +1 yıl

Öncelikle otomatik arabanın masrafsızıda tercih edilmelidir sedan olarak honda civic diyebilirim sedan istemezsen mazda 3 ler kullanışlı

0
    0 Yorumla
  • canseltasdelen
    canseltasdelen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 33%
    +1 yıl

Valla acemiler için midir bilmem ama bence mini cooperrr 💜

0
    15 Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Acemi için iddialı bir seçim olur

Yorumla
    • canseltasdelen
      canseltasdelen
      +1 yıl

Aa neden ya ben direkt onu almak istiyorum ehliyetimi alınca

Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Yazık edersin arabaya

Yorumla
    • canseltasdelen
      canseltasdelen
      +1 yıl

Görende beni hiç bilmiyo sancak 😄 evet hiç bilmiyorum ama yani bence yazık da etmem be 😂

Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

:))) i20 dene

Yorumla
    • canseltasdelen
      canseltasdelen
      +1 yıl

Yoook ben mini cooper istiyorum 🙏

Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Ne zaman alıyorsun?

Yorumla
    • canseltasdelen
      canseltasdelen
      +1 yıl

Ehliyeti Haziran dan sonra arabayı bilemiyorum 😄

Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

İşte o sorun :))) arabayı hemen al yoksa alınmıyor :)))

Yorumla
    • canseltasdelen
      canseltasdelen
      +1 yıl

Niye ya

Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Soğuyorsun

Yorumla
    • canseltasdelen
      canseltasdelen
      +1 yıl

Aa yok ben soğumam 😄 6 yıldır istiyorum soğursam yuh yani bana 😂

Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Gezdircen mi beni de. Gerçi sakata geliriz :))))

Yorumla
    • canseltasdelen
      canseltasdelen
      +1 yıl

Kalbimi kırıyosun 😄

Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

:))) trafiğe kapalı alanda olabilir

Yorumla
  • emiiinnn
    emiiinnn Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Acemi sürücüye otomatik önermem. Manuel kullanarak reflekslerini iyice geliştirmelisin. Daha sonra otomatiğe geçmek çok daha mantıklı bence

0
    0 Yorumla
  • YoğurtluÇikolata
    YoğurtluÇikolata Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Acemilere özel araba mı oluyor bir de 😀
    benim ki poloydu 🤔

1
    0 Yorumla
  • FreeZone__Genc
    FreeZone__Genc Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 67%
    +1 yıl

Hyundai i20, Hyundai Getz, Ford Escort, Şahin, Doğan.. :)

0
    0 Yorumla
  • İzzetAşkar
    İzzetAşkar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Opel Insignia ergonomik koltukları rahat sürüşü on numara bende var çok memnunum

1
    0 Yorumla
  • belkirap
    belkirap Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Yok kanka ama ilk bı kötü araba al sağa sola vura vura öğren

0
    0 Yorumla
  • aykırıinsan33
    aykırıinsan33 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Şimdi şöyle bir şey var. Orta halli bir acemi arabası istiyorsanız otomatik tavsiye etmem

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Şimdi çok gezen benzinli.. Az gezen dizel alsın derler
    Hundai era otomatik versiyon var 2011-12 gibi üretim durdu temiz bişey de 50-60 arası yüksek geliyor bana fiyatı görünüş olarak güzel

0
    0 Yorumla
  • orford71granada
    orford71granada Takip Et
    Xper 4 Yaş: 54
    +1 yıl

Evet acemi olduğu için otomatik kullanmak daha kolay olur.

0
    0 Yorumla
  • greeneyes_sirena
    greeneyes_sirena Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 55%
    +1 yıl

Ehliyeti otomatik mi aldın

1
    5 Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Manuel

Yorumla
    • greeneyes_sirena
      greeneyes_sirena
      +1 yıl

Bence manuel al öyle alış her zaman otomatik araba denk gelmeyebilir

Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Acemilik varya şimdi manuel sanki zorlar beni

Yorumla
    • Akdenizemresahin48
      Akdenizemresahin48
      +1 yıl

Bana yazabilirmisin bisey sormak istiyorum @greeneyes_sirena

Yorumla
    • greeneyes_sirena
      greeneyes_sirena
      +1 yıl

Otomatikle alışırsan da manuel kullanamazsın ileride

Yorumla
  • didemdmrz
    didemdmrz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 40%
    +1 yıl

Uygun fiyatlı arabalar çarparsanız zayi olmaz.

1
    1 Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

En mantiklisi o

Yorumla
  • SailorSai
    SailorSai Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 38%
    +1 yıl

Git düşük model ucuz bir otomobil al onda öğren

0
    3 Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Pejo 206 falan iyi dediler

Yorumla
    • SailorSai
      SailorSai
      +1 yıl

Olabilir yani fiyatı uygun olsun hız yapma yeter

Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • Sıgmundfreuddd
    Sıgmundfreuddd Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 35%
    +1 yıl

Ne alırsa al gece yollar boşken bol bol kullan.

0
    0 Yorumla
  • selenaax
    selenaax Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 67%
    +1 yıl

Toggu öneririm dermişim hHahahha

0
    0 Yorumla
  • frhttze
    frhttze Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 62%
    +1 yıl

Manuel daha iyi hissederek sürüş yapıyorsun.

0
    0 Yorumla
  • nirhamm
    nirhamm Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 794 cevap paylaştı.

Otomatik kullansınlar

0
    0 Yorumla
  • Olgunadam23
    Olgunadam23 Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 39%
    +1 yıl

Peugeot 206 uygundur ben aldim 5 yil bindim

0
    0 Yorumla
  • Deliyimbendeliyim
    Deliyimbendeliyim Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 37%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 687 cevap paylaştı.

japon arabası alacaksın

0
    0 Yorumla
  • Sinakaplan
    Sinakaplan Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 47%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 354 cevap paylaştı.

Mini cooper alırdım ben olsam

0
    0 Yorumla
  • Alsahim124
    Alsahim124 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Acemi isen otomatik alma bence

0
    0 Yorumla
  • fangoria u
    fangoria Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 46
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 4b cevap paylaştı.

clio al

0
    0 Yorumla
  • FurkanUSTAM
    FurkanUSTAM Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Hyundai veya toyotaların hatchback olanları uygun

0
    0 Yorumla
  • parlayanyildiz66
    parlayanyildiz66 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Hyundai i20 ihtiyacınızı görür

1
    1 Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

En mantiklisi o duruyor şu an

Yorumla
  • kurusoğukk
    kurusoğukk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Fiyat aralığın nedir?

0
    0 Yorumla
  • Kanks3453
    Kanks3453 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Fıesta polo falan al kanks

0
    0 Yorumla
  • yatyanıma
    yatyanıma Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 37%
    +1 yıl

Çarpışan arabalar

0
    1 Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Ne kadar :)))

Yorumla
  • Nadıyekrhn
    Nadıyekrhn Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 67%
    +1 yıl

Banada önerin

1
    0 Yorumla
  • Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ u
    Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 34%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 616 cevap paylaştı.

Tofaş al.

0
    0 Yorumla
  • AROMATERAPİ
    AROMATERAPİ Takip Et
    Guru Yaş: 57 , eic 57%
    +1 yıl

Opel corsa çok uygun

0
    0 Yorumla
  • AntrenorYigit
    AntrenorYigit Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 52%
    +1 yıl

Bay mı bayan mı?

0
    0 Yorumla
  • Kaybolan23
    Kaybolan23 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Toyota yaris açık ve net

0
    0 Yorumla
  • Kutlamış
    Kutlamış Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 48%
    +1 yıl

Bütçe ne kadar

0
    0 Yorumla
  • nondeimea
    nondeimea Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 47%
    +1 yıl

Ucuz al.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Pilli kurmali araba nnxjdk

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Otomatik vites ve heçbek öneririm

1
    0 Yorumla
  • erkekadamm34
    erkekadamm34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

murat 131

0
    2 Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Kaldı mı o

Yorumla
    • erkekadamm34
      erkekadamm34
      +1 yıl

evet otomqtikleri de var zor bulunur
      heryere vur gitsin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hyundai Getz veya Suzuki Alto

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

toyotadan şaşma

0
    2 Yorumla
    • Ararat344
      Ararat344
      +1 yıl

Neden toyota

Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Yaris mi

Yorumla
  • jezel
    jezel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Clio kfkfkfdk

0
    0 Yorumla
  • QuadrifoglioVerde
    QuadrifoglioVerde Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Bütçe nedir?

0
    0 Yorumla
  • İsviçreliKilimAdamı
    İsviçreliKilimAdamı Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

En iyisidir hatta.

0
    0 Yorumla
  • sirinbaba61
    sirinbaba61 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

scirocco xdd

0
    3 Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Oda ne :)))

Yorumla
    • sirinbaba61
      sirinbaba61
      +1 yıl

volsvagın şirokko yaz çıkar

Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Gördüm :)) baya sağlam

Yorumla
  • kendi_kurallarım
    kendi_kurallarım Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

şahin

0
    0 Yorumla
  • Hacıçorbacınız
    Hacıçorbacınız Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27
    +1 yıl

Evet otomatik iyidir

0
    0 Yorumla
  • akigolar1990
    akigolar1990 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Hyundai getz

0
    0 Yorumla
  • Kirazli98
    Kirazli98 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27
    +1 yıl

Murat

0
    1 Yorumla
    • Raporsuzdeli07
      Raporsuzdeli07
      +1 yıl

Hahaahha helal be

Yorumla
  • antagonizm
    antagonizm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Tofaş al

0
    0 Yorumla
  • ölüayan
    ölüayan Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Otomatik olanlardan

0
    1 Yorumla
    • volkanyetkin
      volkanyetkin
      +1 yıl

Hangisi mesela

Yorumla
  • 1245Merve
    1245Merve Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Manuelden sasmm

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Acemiler için araba önerisi verir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Araba önerisi verir misiniz? 32 cevap verildi
Araba önerir misiniz? 6 cevap verildi
Araba önerir misiniz? 13 cevap verildi
Araba önerir misiniz? 7 cevap verildi
Akülü araba önerir misiniz? 3 cevap verildi
Araba öneriniz var mı? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Konuşmadan önce düşünür müsünüz?
  • Saçlarınızın modelini ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
  • Sert müzikleri sever misin?
  • Saçlarınızı ne sıklıkla kestiriyorsunuz?
  • Dünya Kupası 2026 Türkiye grup maç saatleri size uygun mu, canlı izleyecek misiniz?
  • Regl oldum karnıma ara ara sancı giriyor, bana gecmiş olsun demek ister misiniz?
  • Buradan mesajlaşmaktan en keyif aldığınız arkadaşınız kim?
  • Gece saatlerinde tost yer misiniz?
  • Sevgilinizin karşı cinsten kankası olabilir mi?
  • Gece aldığınız kararlar sağlıklı oluyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨