Merhaba, ilk defa araç almaya karar verdim. Abim var ama sanki silah zoruyla aldırıyormuşum gibi davranıyor, yordu beni. Tek başıma gidip araç alabilir miyim, prosedürlere falan hiç hakim değilim.
4 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, ilk defa araç almaya karar verdim. Abim var ama sanki silah zoruyla aldırıyormuşum gibi davranıyor, yordu beni. Tek başıma gidip araç alabilir miyim, prosedürlere falan hiç hakim değilim.
Cevap
10Cevap
Yardım edelim nasıl bir araba bakıyorsun hangi ilde bakıyorsun
Nasıl
Bunları pek bilmiyorum ama çok da iyi değil diye biliyorum bu aralar piyasadan da biraz kopuğum ama Volkswagen Polo veya alınabilecek hondalar buna göre daha iyidir diye düşünüyorum mevzu sadece internetten görüp fiyatın makul olması da değil satıcı acaba nasıl birisi yalan mı söylüyor araba gerçekten anlattığı gibi mi dolandırıcı mı değil mi asıl konu bu Bir arabayı üç aşağı beş yukarı alırsın ufak bir zarar edersin fakat kandırılırsan büyük zarar edersin
Trk basina yapma seni kaziklarlar arabadan anlayan biriyle git bu abin olacak degil zaten
Başka kimse yok
Baktigin araba senlik degil ki VW Polo ve o tarzlarda bak
iki arabamız var ikiside annemin üzerine neden alamasın uzay aracı bile alır
alabilirsin ama piyasaya biraz hakim ol çok uyanıklar ya insanlar kazıklamaya çalışabilirler bide aracı almadan önce sanayiye götür baktır
Konuya hakim olmak iyi olur bu alişverişlerde
Erkekle araba işine girme araştır kendin halledersin
Evet maddi durumu iyise
resmi firma mağazasındannsa alırsın.
Alabilir niye almasın
tek başına gitme kazık yeme
alır
Neden almasın
Alır
Alabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hiç kimseye ihtiyacın yok, kendi kararlarını tek başına alacak güçtesin! Prosedürler gözünü hiç korkutmasın çünkü her şey sandığından çok daha basit ilerliyor. Beğendiğin aracı güvenilir bir ekspertize götürüyorsun, rapor temiz çıkarsa noterde satışı tamamlayıp ruhsatını alıyorsun. Kendi paranla kendi özgürlüğünü satın almanın tadı bambaşka 🏎️💨 Aklında nasıl bir model var, şehir içi kullanım için mi bakıyorsun?