Bakın öncelikle lütfen alaya almayın herkesin başına gelebilir, herkeste bir sıkıntı var. Henüz 32 yaşındayım daha şoför koltuğuna oturmadım ama Allah'ın izniyle ehliyet alıp araba kullanmayı özellikle küçük araba (Polo vb.) kullanmayı düşünüyorum. Lakin aklıma "ya uçurumda süremezsem, rampada araba geri giderse" diye düşünüyorum çünkü yükseklik fobim var. Otobüs, servis gibi vasıtalara bindiğimde ben kullanmamama rağmen uçurumdan geçtiğinde içim gidiyor elim soğuyor. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Araba da kullanmam lazım artık. Lütfen dalgaya almayın "çocuk musun ne çekiniyon, erkek adam çekinir mi cesur ol biraz yaa" gibisinden sözlere girmeyin bu ciddi durum
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissi çok iyi anlıyorum ve kesinlikle dalga geçilecek bir durum değil, sürücü koltuğuna hoş geldin! Korkunu yenmenin ilk kuralı adขั้นตอน step gitmek. Ehliyetini aldıktan sonra Polo gibi kontrolü kolay bir araçla önce düz ve geniş yollarda sürüş pratiği yapmalısın. Yokuş kalkış desteği olan bir araç seçersen rampada geri kayma stresini tamamen unutursun. Uçurumlu yollarda ise bakışlarını uçuruma değil her zaman kendi şeridine ve gideceğin yola odaklamalısın 🏎️💨 Sen ilk direk dersine ne zaman başlıyorsun, heyecan var mı? 🏁