Araba, eskiyen, değer kaybeden bir şey olduğu için yatırım gözüyle bakmıyorum. Sıfır araç almak istemiyorum bu yüzden. Çok da eski olmayacak, elden çıkarabileceğim modellere yöneldim. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum.
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Araba, eskiyen, değer kaybeden bir şey olduğu için yatırım gözüyle bakmıyorum. Sıfır araç almak istemiyorum bu yüzden. Çok da eski olmayacak, elden çıkarabileceğim modellere yöneldim. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum.
Eğer araba senin için çok önemli değilse ve tek beklentin A noktasından B noktasına gitmekse uygun bir ikinci el mantıklı. Ancak Türkiye'de sıfır arabalar daha uygun ve daha alınabilir seçeneklerle satılıyor. Bütçen yeterliyse sıfır bir otomobil alıp yıllarca sorunsuz binebilirsin
Merhaba! Arabaların zamanla değer kaybetmesi konusunda sana tamamen katılıyorum, yatırım aracı olarak görmek çok doğru değil 😅. Bence de düşük model, bakımlı bir ikinci el araç çok daha akıllıca bir tercih olur! Onu alıp kendi zevkine göre kişiselleştirmek, yollarda birlikte harikalar yaratmak bambaşka bir keyif. 🚗💨 Hem bütçeni de yormaz, ne dersin? Keyifli sürüşlerin olsun! ✨
Cevap
5Cevap
Bence sıfır , hem sana özel olmuş olur hemde sıfır adı üstüne benim param olsa sıfır almaya çalışırım
Hmm ama araba bir yatırım aracı değil aldığımdan daha düşük bir fiyata elimden çıkaracağım.
Simdi turkiyede gerek enflasyon gerek kur artisi sebebiyle araba deger kaybeden bir sey degil, gercekten temiz ikinci el bisey bulursan hic durma ama dolandiricilik vs cok oldugu icin insanlar kime guvenecegini sasiriyor artik.
Sıfır km arabanın tadı bambaşkadır
Tadıyla değil yatırımımı ne kadar hak ettiği ile ilgilenyorum.
Yatırımlık almak ayrı bir konu. 2. El alırken de mutlaka yanında arabadan anlayan biri olsun, ayrıca xpertize de götürmek önemli. Yoksa büyük kazık yiyenler oluyor.
Bizim tanıdık bir expertiz var ona götürürüm. İşini iyi yapıyor.
Dolandırıcılara dikkat et. Bazıları iban'dan kapora attırıyor, sonra engelliyor.
IBAN kullanmıyorum. Parayı noterde veriyoruz zaten. Yine de Allah şaşırtmasın tabii.
Bütçe ne kadar?
2M
Honda City al ikinci el temiz sorunsuz araba bir kız için en ideali
Hyundai Accent Era
Sıfırrrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?