28000€ bütçemiz var taksitli kredi dahil. Bununla sıfır araba ya da ikinci el ancak daha iyi araba alma şansımız var sizce hangisi daha iyi olur…

Sıfır
İkinci el
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
28000€ bütçemiz var taksitli kredi dahil. Bununla sıfır araba ya da ikinci el ancak daha iyi araba alma şansımız var sizce hangisi daha iyi olur…

28000€'luk bir bütçeyle sıfır araba veya daha iyi bir ikinci el araba almak arasında bir karar vermek karmaşık olabilir. İkinci el bir araba genellikle daha düşük maliyetlidir ve bütçenizle daha yüksek bir model almanıza olanak tanır. Ancak, ikinci el araba satın alırken dikkat etmeniz gereken bazı riskler vardır, örneğin aracın geçmişi, durumu ve olası gizli maliyetler.
Diğer yandan, sıfır bir araba daha az sorunla başlar ve garanti avantajlarıyla birlikte gelir. Ancak, aynı bütçeyle daha düşük bir model alabilirsiniz ve arabanın değeri ilk satın alma anında önemli ölçüde düşer.
Karar verirken ihtiyaçlarınızı, tercihlerinizi ve uzun vadeli mali durumunuzu göz önünde bulundurmanız önemlidir. Hangi seçeneğin sizin için daha iyi olduğunu belirlemek için detaylı bir araştırma yapmanız ve birkaç farklı seçeneği değerlendirmeniz önerilir.
Sizin bütçeye anca motor hacmi düşük, ekonomik paket 0 km araçlar olur ama kafanız rahat olur aracın ilk sahibi siz olursunuz. İkinci ele gelecek olursak o bütçeye çok iyi 2. el modeller var ama içimiz rahat etmez diyorsanız siz bilirsiniz karar sizin.
Cevap
31Cevap
Sıfır alın her zaman
Aslinda imkansiza Event diyoruz maalesef kac kisi sifir araba alabilir Turkiyede.. Ama en dogru olan zenginler icing olan yol..
Turkiyede değilim belcikadayim
Sadece tatil icin mi kullanacaksiniz..
Belcikada araciniz var mi? Belcikadan hic aracla geldiniz mi? Geleni gordunuz mu? Eger kisa bir sure icin gelecektiniz hic araba almayin Ben temelli donuts sandim o yuzden yeni araba dedim. Gecici olarak gelecekseniz. Acil ihtiyacta taksi normal ihtiyacta otobusu minibus metro kullanin
. arac almayin. tatil icin ise degmez..
🤦♀️ arabayı Belçika’da kullanacağım. Türkiye’de değil! Türkiye’de 28000€ya ne alınabilir ki? 2. El egea 😂
İyi bir model tamiri kazası değişeni yoksa daha mantıklı bence satışı senin için de rahat olur satmak istersen
Kaliteli bir marka ve modelin en çok 5 yaşındaki genç bir ikinci eli, ortalama markaların sıfırından iyidir.
Bu bir tercih meselesi. Ben 0 km clio almak yerine aynı fiyata 5 yaşında C segmenti bir araba almayı tercih ederim.
Burada alınacak olan 0km ve daha iyi ama ikinci el olan araç kıyaslanması lazım
Herkes 0 almak ister durumu olmayanları 2. el alırlar. Benim duruma göre değişir.
Sıfır alın bence en azından ne olduğunu bilirsiniz.
Sıfır almak daha iyi bence
Para varsa tabiki sıfır yoksa da güzel araştırıp 2. el
Milletin döküntü aracını ne yapayım
?
Tr de değilsin muhtemelen
Bütce meselesi
Sıfır araba almak daha mantıklı
Herşeyin sıfırı daha güzeldir 😇
Sıfır araba daha iyi olurdu
Sıfırdan şaşmayın.
Bu şartlarda ikinci el mantıklı
her şeyin sıfırı