Arkadaşlar elinizde 600 700bin para var diyelim bu parayı ikinci el premium araç için mi kullanırsınız yoksa standart sıfır araba mı alırsınız?
2 ay
İkinci el premium araba mı sıfır mı?

Arkadaşlar elinizde 600 700bin para var diyelim bu parayı ikinci el premium araç için mi kullanırsınız yoksa standart sıfır araba mı alırsınız?
Kardeş sen ne istiyorsun o önemli. şöyle açıklamak istiyorum sana. bazı insanlar sıfır araba olsun. yüksek model olsun maksat herkes onu övsün işte bak sıfır araç aldı vs. ya da sıfır araç alıp ilk kullanan o olmak ister. Bazıları da daha lüks daha sağlam daha donanımlı bir araç almak ister.
kendimden örnek vermek istiyorum.
ben o paraya egea ya da taliant almak yerine 2016-2017 v40 ya c60 almayı düşünürüm. Zira o sıfır araçlar teneke, camlar bile çevirmeli, donanım yok güvenlik yok. 5 yıl sonra aracın döküldüğünü fark edersin.
Onun yerine gidip Mercedes Volvo Audi gibi lüks araçlardan alırım. Tabi yine tercih meselesi.
Ustam cevap için teşekkür ederim bende senin gibi düşünüyorum bu paraya ikinci el Civic için düşüncen nedir
2019 model 1.5 Sport Plus, dolu paket sanırım
600-700 arasında ben uzun sedancıyım o yüzden bakacağım araba Passat'tan başlardı ama premium diyorsun Mercedes, Bmw, Audi olacak en azından bu paraya bu markalardan alırsan öyle yeni veya tertemiz bir araba bulman çok zor ben daha makul olan Passat bakardım bulamazsam da Renault Megane alırdım.
Görüş
2Görüş
Öncelikli sıfır bulabilirsem bulamazsam düzgün bakımlı bi ikinci el olabilir
İkinci el düşük kilometre premium araç alırdım
Ustan ve fazladan paran yoksa git sıfır al
En İyi Görüş