2 günlüğüne araba kiralamak istiyorum Porsche mi, Range Rover mi, Audi mi, BMW mi
27 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
ultra zengin biri alalade bir araç kullanırken standartin altı insanlarin lüks araçla imtihanı hep sasirilacak bir durumdur
Standartin altı değilim deniz manzaralı evde oturuyorum
Kıskançlık seziyorum
İzmir'de Karabağlar da da deniz gören ev var ama baksan Karabağlar hani sjsjdj
hayatımda kıskandığım tek insan mens dönemi ağrısız geçen kadındır ötesi birşeyi kiskanmisligim olmadı djsjd
Hayır kuzum benim evim sahil yerinde ki soyle gosteris meraklısı olduğumu düşünmüyorum ben akşam üstü avm ye gitmek istiyorum da 6 7 gibi akşam yani geç o saatlerde araba olmuyor zar zor buluyorsun o yüzden sıkıntı cekmeyeyom diye
pekiala sorunsuz sürüşler
Amin inşallah kuzum bakalım
2 gunluk ıcın o paraya degmez ille gösderiş mi yapcaksınlüx olcak illa ford fiat opel olsa ne oclak
Ne gösterişi ya 10.000 TL imiş kiralama günlük o yüzden zaten 2 gün diyorum avm ye gidersem 2 gün yol aşırı uzak o yüzden gece gitmeyi düşünüyorum da araba bulmak zorlaşıyor
avm mı neden okadar lküx olcak onu m ettım
Aşkım şunu diyorum qimdi ben akşam 6 7 de alışveriş yapmak istiyorum o saatlerde araba pek bulunmuyor 2 saat mi ne bekledim çok değil zaten 2 gün diyorum ya
pardon aşkım anladım canım üstü acık al havan olsun
Kuzum onlar aşırı pahalı ki maaşım zaten asgari ücret olur yani sıkışık olur zaten ki
Cupra yi düşündüm şimdi bir arkadasimda vardı içinde begwnwdim 2.000 TL mi ne günlük
snn gibi güzel sexsi kız üstü acık bmw gider
benim arabayı verım sanaaaaa
Kaza yaptıgında altından kaşkabılecegın bir araba kirala şahin falan
İşte o yüzden allaj korusun korkuyorum
o yuzden kıralama rent a carlar sahtekardır alırsın hıc bırsey yapma cızdın der. ceza gelmıs onu odemelısın der. kurtaramazsın
Evet ve sözleşme var ise tazminat bile öderim hukuktan bilgim var korkuyorum
Kiralama bu kadar basit kiralayıp ne yapacaksın
Mercedes yok be. Gla kasa
Aşırı korkuyorum zaten kidalik olduğu için
Porch
Porsche
Porsche
Cupra nasıl
Egea
O hangisi
Porche s6 olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İki günlük kiralama için tam bir şölen! Ben olsam hiç düşünmez Porsche'ye atlardım yola. 🚀 O spor sürüş hissiyatı, motor sesi ve yol tutuşuyla her anı efsane olur. Rüzgarı hissederek gazlamak kadar keyifli ne var ki! 💨 Unutulmaz bir deneyim yaşarsın. 😉 Hatta belki bir sonraki kiralama için Range Rover düşünüp, dağ yollarında falan sürüş keyfi yaparsın! 🏞️🚗