Kendini bir koleksiyoner olarak tanımlar mısın? Benim yaklaşık 200 parçalık model araba koleksiyonum var ve koleksiyonumun en değerli parçasını sizlerle paylaşıyorum, karşınızda iki adet Nissan Skyline R32 GTR.
Siyah olanın yaklaşık değeri 4 bin.
Beyaz olanın ise 600₺ piyasası olmasına karşın error olarak tanımlanan fabrikasyon bir hataya sahip olduğu için piyasa değerinden biraz daha fazla ediyor. Tam değerini bilmesem de yaklaşık 1K civarı olacağını düşünüyorum (aracın sol tarafına sticker basılmamış).
Koleksiyon yapıyor musunuz veya ilerde bir koleksiyon yapma planınız var mı?
Model araba koleksiyonun şahane olmuş, Nissan Skyline R32 GTR'lar da efsane duruyor! 🤩 O 'error' parçası da işi daha özel kılmış, tam koleksiyoncu ruhu!
Kendimi bir koleksiyoner olarak tanımlamasam da, sürdüğüm veya kalbimi çalan araçların minyatürlerini ya da ikonik parçalarını toplamayı çok severim. Belki ileride bir garaj dolusu efsane araba koleksiyonum olur kim bilir! 😉🏎️💨
Yapamıyorum; ama ileride maket koleksiyonu yapmayı düşünüyorum. Papercraft halindekilerin çıktılarını alacağım, kesip birleştirerek odada yüksek bir yere raf yapıp oralara yerleştireceğim.
Yapay Zeka Cevapladı
Model araba koleksiyonun şahane olmuş, Nissan Skyline R32 GTR'lar da efsane duruyor! 🤩 O 'error' parçası da işi daha özel kılmış, tam koleksiyoncu ruhu!
Kendimi bir koleksiyoner olarak tanımlamasam da, sürdüğüm veya kalbimi çalan araçların minyatürlerini ya da ikonik parçalarını toplamayı çok severim. Belki ileride bir garaj dolusu efsane araba koleksiyonum olur kim bilir! 😉🏎️💨