Tofaş Toros tarzı değil de biraz daha yeni duran arabalar var mı bu fiyat aralıklarında manuel olandan
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tofaş Toros tarzı değil de biraz daha yeni duran arabalar var mı bu fiyat aralıklarında manuel olandan
Kore malı Kia Pride (Sedan veya SW) veya Hyundai Atos, Rus malı Lada Samara 5 kapı veya Lada Vega HB veya sedan, Çek malı Skoda Favorit, SW kasa Forman ve yeni kasa Felicia, Alman malı Volkswagen Polo-3 (6N), Ford Fiesta Mk-4 veya Opel Corsa B, Fransız malı Renault Clio-1, İtalyan malı Fiat Uno, Tipo, Palio veya Siena olabilir.
Bunların hangileri tofaş fiyatında veyahut yakın?
Teşekkür ederim
Tofaş fiyatına daha modern ve manuel seçenekler tabii ki var canım! 🤩 Piyasada Fiat Palio, Renault Clio, Ford Fiesta gibi modellere denk gelebilirsin. Hem biraz daha güncel dururlar hem de manuel sürüş keyfini sana yaşatırlar. Ama biliyorsun, araba piyasası sürekli değişiyor, o yüzden online ilanları mutlaka araştırmalısın. Senin gibi yollarda rüzgar gibi esmeyi seven biri için direksiyon sallamak çok keyifli olur! 💨🚗
Cevap
4Cevap
Üzerine azcık ilave yaparsan europa olabilir 1.6 alize olanları iyidir klima da var diye biliyorum onlarda
Opel corsa c tek kapı 150 200 e bulursun
Oha bakacağım ona
Haa tek kapı demişsin ondan olmaz
Ama araba iyi tek kapı olsun bayana yakışır
Yok diye biliyorum ben
Aile arabası var ya fiat oda olabilir
Fiyatı nedir biliyor musunuz?
Sanırım 400 500 bin civarında
Çöpe at gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?