Her şey o kadar uçmuş ki neyin fiyatına baksam bütçemi aşıyor.

Her şey o kadar uçmuş ki neyin fiyatına baksam bütçemi aşıyor.

Bu devirde bence alınabilecek uygun bir araç kalmadı. İkinci el araçlar bile artık sıfır araç fiyatında olmuş. Zaten geçim denen bir şey kalmadı artık bir araba sahibi olmak bile hayal oldu. İkinci el araçlar bile 200 bin 300 binden başlıyor gerisini siz düşünün artık.
Aynen öyle ya.
Vaaay Toros 😯... Ilk araba sürmeyi öğrendiğim, defalarca da sıfır aldığımız bir araç..
Düzgün bir Toros çok çok pahalı artık antika oldu.
şu an piyasa da alınabilinecek en ucuz araba dizel Tata (1.3 Multijet motorlu) ve Suzuki Swift modelleri alınabilir. (Fakat ucuz diye bir şey maalesef kalmadı)
Toros gayet güzel araba işim için gerekli olmasa broadway ya da toros alırım bende yedek parçaları da uygun. Zaten yeni araba alsan 1 tane kendine 2 tane devlete alıyorsun bu ülkede yeni araba alınmaz
Bu devirde bence alınabilecek uygun bir araç kalmadı. İkinci el araçlar bile artık sıfır araç fiyatında olmuş. Zaten geçim denen bir şey kalmadı artık bir araba sahibi olmak bile hayal oldu. İkinci el araçlar bile 200 bin 300 binden başlıyor gerisini siz düşünün artık.
Cevap
14Cevap
Hyundai modelleri olabilir
Maalesef hiç kalmadı diyebiliriz. 2012'de 15 bine zar zor aldığım Clio Symbol arabam, şu anda 105 bin lira!!! Yok artık dedirtecek.
Yok artık dedim bile kanka.
Seçim starti verildiği gün araçlar dibe vuracak. elinizde araç varsa çıkarın. Devletin haksiz aldığı 3 kat ötv düşecek. Seçime girerken bunlari mecbur düşürecek.. az sabir
Bu devirde uygun fiyatla alınabilicek herhangi bir şey var mı diye sorsakta olur bence
Doğru gerçekten.
Ancak bu görseldekini alırsın biz de de Kartal var
Bu da uçtuu
@çekicibey50 Maalesef öyle 2 liraya aldığımız şey 50 bin lira oldu lisedeyken Honda civic görmüştüm o zaman onu istiyorum fiyatı 50 60 dı şimdi 250 oldu hala da istiyorum ama daha da zorlaştı
Aynen öyle kardeşim
Türkiye'de araba alınmaz. Yurt dışına gidip bir yil çalışıp mustang alabilme gerçeği beni aşırı sinirlendiriyor
Amcamın Tipo bile 110 milyar olmuş 22 ye aldı geçen sene 🥲
Yok artık ya.
Vallahi yok artık
Fiyat aralığı nedir?
200-300 diyelim.
Reis en iyisi şu elektrikli scooterlere bak
O da az basıyor be.
Bu devirde bisey alınmaz alanın elinde kalir
Beyaz toros alalım ülkece
At arabası alınır anca
Inşaat el arabası
Hayır yok.