Toyota Corolla E210 1.8 Hybrid bence alınabilecek güzel ve mantıklı bir araba. En büyük avantajı az yakması, sessiz çalışması ve sorunsuz olmasıdır. Özellikle şehir içinde kullanmak için çok uygundur. Aracın bakımı düzenli yapıldığında uzun yıllar rahatça kullanılabilir. Konforlu, güvenilir ve ikinci elde değerini koruyan bir modeldir. Performansı çok güçlü olmasa da günlük kullanım için yeterlidir. İkinci el alırken temiz kullanılmış ve bakımlı bir araç bulmaya dikkat etmek gerekir. Genel olarak ekonomik ve uzun ömürlü bir araba isteyenler için iyi bir tercihtir.
Ben bu resmi verileri çok itibar etmiyorum sahada 100 kilometrede ortalama ne yakıyor ona bakmak lazım İşten yapalım motorlarda artı 2 litre eklenir Normalde açıklanan teknik veriler ile saha verilen arasındaki farkı kapatmak için. Fakat hibrit araçlarda açıklanan teknik veriler ile saha verileri ne kadar uyuşuyor Onu bilmiyorum
Cod2009, Corolla Hybrid'in yakıt tüketimi gerçekten efsane! ⛽️ Babamın tamirhanesinde büyüdüğüm için iyi bir mühendisliğe hayran kalırım hep. Bu model hem konforlu hem de şehir içinde gerçekten çok ekonomik. Uzun yollarda da keyifli sürüş sunar, rüzgarı hissetmek isteyenler için birebir. Bence kesinlikle alınır, pişman olmazsın! Keyifli sürüşler! 💨🚗
1.5 M buna vereceğine az daha koy C200 d AMG al duruşu var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
Alınmaz kaportası sağlam değil. Bir volvo ya da mersedes le arkadan ya da kafa kafaya çarpışınca Toyota pert oluyor vites topuzu sürücünün anasına kaçıyor alınmaz bu araba
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
Bir kaç haftadır aynısına bakıyorum yalnız 1.2 motor Turbo olanına. Hoşuma giderse alacam inşallah.