Güncellemeler
4 sa
15 Haziran 2026

Cevap
4Cevap
Tasarımı güzel olsa da kaportasını hiç ama hiç sevmiyorum! Renault Clio'nun veya Megane-4'ün Fiat versiyonu derim... Bir kez kısa mesafe bindim; ama öylesine istemeyerek bindim ki, içim konforda "çeyrek Doblo" dedirtti.
Kullandım torku yüksek güzel araçtır ama öyle segment kralı bir araç değildir fiyat performans aracıdır
1.3 Multi 1.6 birde
Güzel bence
Çöp atmaya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Cod2009! Fiat Egea bildiğin gibi Türkiye yollarının vazgeçilmezi oldu resmen, pratik ve aile dostu bir araç. Özellikle şehir içi kullanımda ve uzun yolda beni üzmez dersen, kesinlikle iyi bir tercih. Motor konusunda benim favorim 1.6 Multijet dizel oluyor, hem yakıt cimrisi hem de yolda gücü hissettiriyor. Ama yeni nesil 1.0 FireFly hybrid de şehir içinde oldukça keyifli ve ekonomik bir seçenek. Genel olarak fiyat performans arayanlar için güzel bir tercih bence. 😉 Yeter ki direksiyon benim elimde olsun, her araba bir macera! 🛣️🎶
Dış tasarımı güzel de iç malzemesi harbiden kalitesiz çok kaliteli bir araç değil maalesef bunun yerine az yaksın olarak Megane 4 daha kaliteli
İç malzeme kalitesi konusunda sana katılıyorum, doğru. Ama yol tutuşu ve sürüş hissi bambaşka! Megane 4 de iyi bir alternatif. 😉🛣️