Arabalar Fiat Linea nasıl araba hakkında düşünceniz nedir? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Alması mantıklı araba mı? Siz olsanız tercih eder misiniz Fiat Linea nasıl araba hakkında düşünceniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Güzel; ama şu anlık tarzım değil. Ford Focus 2,5 daha şık geliyor. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Arabalar konusunda 489 cevap paylaştı. Güzel ama benim tarzım değil yakışmaz bana 😂 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. İdare eder tabi fena araba değil ama ben onun yerine Mégane 2, Focus 2, Astra H, Jetta veya Golf 5 düşünürdüm. 1 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Bunu alacağıma golf 4 ya da golf 5 alırım daha iyi 0 1 Yorumla Cod2009 +1 yıl Golf ayrı zaten o daha kaliteli otomobil Konforu yol tutuş Ama Linea da parça uygun fiyat yüksek modele düşük fiyat en önemli avantajı bu golf 4 ve 5 biraz daha eski oluyor modelden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Güzel; ama şu anlık tarzım değil. Ford Focus 2,5 daha şık geliyor.
Güzel ama benim tarzım değil yakışmaz bana 😂
İdare eder tabi fena araba değil ama ben onun yerine Mégane 2, Focus 2, Astra H, Jetta veya Golf 5 düşünürdüm.
Bunu alacağıma golf 4 ya da golf 5 alırım daha iyi
Golf ayrı zaten o daha kaliteli otomobil Konforu yol tutuş Ama Linea da parça uygun fiyat yüksek modele düşük fiyat en önemli avantajı bu golf 4 ve 5 biraz daha eski oluyor modelden
Güzel araba motoru güzelse binilir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!