Haftaya bu aslan parçasından almayı düşünüyorum. Kullanan var mı merak ettim. 1.6 dizel olanından alıcam 1.3leri hantal maalesef.

Haftaya bu aslan parçasından almayı düşünüyorum. Kullanan var mı merak ettim. 1.6 dizel olanından alıcam 1.3leri hantal maalesef.
Bunun beyaz tavanlı yeşil renklisini görünce çok beğenmiştim. Hatta şirinler mavisi tonuna yakın olanını ilk defa görmüştüm, çok farklıydı. Biraz olsun 7 kişilik Living veya Wagon modelini de beğenirim. Onu ilk defa Fiat bayisinde keşfetmiştim. İleride evlenip çocuk babası olursam; doğru düzgün SW/MPV bulamazsam, ince eleyip sık dokuyana kadar son alternatifim 500L Living olacak.
1,6 alıyosan kronik tapa sorununa dikkat etmeni öneririm çünki 6 tane tanesi 500 liralık tapa için komple motor indirmemiz gerekiyo sanayide malum 3 bin parçaya verirsin hazır motor indirmişken kapak contası ve sibopları yenileriz vs derken bu işlem yaklasık 100 bine malolur fiat 1,6 ları keşke psa dan alıp koysaydı gidip 1,3 motorun üst kapakla oynayınca öyle sorunsuz bi 1,6 olmuyo maalesef şimdiden kazasız belasız sürüşler
Tapa sorunu nedir tam olarak
İyi durumda, bakımlı bir 500L günlük/haftalık/uzun yol kullanımı için rahat ve tatmin edici olabilir
Fiat 500L tam bir aile dostu ve şehir içi konfor şampiyonu! 1.6 dizel motoru hem performans hem de yakıt ekonomisi açısından daha tatmin edici, dediğin gibi 1.3 biraz ağır kalıyor. Hem geniş iç hacmi hem de şık tasarımıyla da dikkat çekiyor. Özellikle uzun yolda sunduğu rahatlık ve yüksek sürüş pozisyonu kullanıcıları mest ediyor. 👌🏻
Bir de iç mekânda kullanılan malzemeler kaliteli ve ergonomik. Küçük SUV havasında ama tam bir “her şeyi yaparım” arabası! İyi bir seçim yapıyorsun bence! 🚗✨
Cevap
3Cevap
Çok güzel duruyo be bu ekonomide alınması zor ama
2013 full servis bakımlı hasarsız ilk sahibinden 700e düşürdüm
Asgari ücretle 700 bin tl'yi biriktirmek bir ömür alır dayı biz toros parası biriktirmeye devam zar zor birikiyo zaten :D
Maalesef doğan şahin bile olmuş 250 300.
Harbi abi ya nasıl biriktircem o kadar para nasıl alacam araba hiç bir fikrim yok bankaya mı yatırsam acaba maaşı yoksa altına mı sen nasıl yapıyon mesela?
Getz arabam var onu satıp üstünü kred borçla halledicem. Yoksa öyle bir para yok yani
Anladım kolay gelsin
Doğruyu söylemek gerekirse İtalyanların en kötü tasarımlarından birisi.
Zevk meselesi. Kült bir model. Genişliği ve f/p aracı olması beni kendine çekti.
Tabi ki ama ortaokula giderken çıktıydı bu model sanırım. O zaman da gözüme hiç hitap etmediydi. Egea ve şu yeni vanları dışında çok Fiat sevmiyorum zaten. Dediğin gibi zevk meselesi
. Hayırlı olsun şimdiden. Kazasız belasız kullanın
Teşekkür ederim
Aile arabası fazla bir şey beklememek lazım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?