Aranızda Fiat Egea kullanan var mı?
#gündüzüngüneşisoruyor
#kizlarsoruyor

1.6 multijetleri çok iyi diyorlar, yokuşta köpek gibi çıkıyor diyorlar ama ben sevmiyorum. Benim için en önemlisi sağlam ve konforlu oluşu, bir de yol tutuşuna çok önem veriyorum. Fiat'ta bu saydığım özellikler çok geride. Hele ki kaporta konusunda sınıfının en gerisi diyebilirim. Dostum Fiat grubuna bulaşma kısacası.
Bulaşılmaz zaten Volkswagen Grubu çok daha iyi
Bir de Jeep de var
Ben Mercedes seviyorum Volkswagen de iyi
Mercedes de çok güzel ama en güzeli Bentley abi hem lüks var hem konfor var hem hız var
Herkesi zevki farklı tabi. Bentley çok üst düzey segment bir araç ama Rolls-Royce mi Bentley mi desen Rolls-Royce derim ben
Kime göre neye göre dandik olduğu tartışılır.
Ne derler bilir misin?
'Ne kadar para o kadar köfte' Senin imkanın buna yetiyorsa bu senin için bir Mercedes'ten farksızdır.
Avantaj ve dezavantaj bakımından bakacak olursak eksi ve artıları her araç gibi bu araçta da vardır.
-Sacı ince bir arabadır. Albea ailesinden gelir kaza esnasında ön tampon demiri kolayca ezilir. Ama kazalar sonucunda ne kadar test yapılırsa yapılsın sonucunda kime ne olacağını hiç birimiz bilemeyiz. Ortadan ikiye ayrılan TOFAŞ'tan sağlam çıkan insanlar var. BMW , Mercedes'te ölen insanlar da var. Buna bakmamak gerekiyor.
-Motor tipi bakımından Linea motor tipinin geliştirilmiş olanını kullanıyor. Ayrıca kullandığı kasa tipine göre de Linea'dan ayrı tutmak gerekiyor. Linea hantal bir araç , bu ona göre daha atik ve seridir.
Hiç bir şeye bakmamanı tavsiye ediyorum. Kendine şunları sor ;
-Kaç adet satmış?
-Şirketler kullanıyor mu?
-Taksiciler kullanıyor mu?
-Ne kadar yakıyor?
Bu soruları sorman yeterlidir. O arabadan fazlasını beklememek gerekiyor. Ama o aracı da gömmemek gerekiyor.
Bence de çok doğru söylüyorsun
İleride durumum iyi olursa Volvo alabilirim belki
İnşallah abi bir de ilk kez araba süreceğim ilk arabam olacak daha acemiyim
Türkiyede üretilen araçların hangisi dandik değilki zaten bir peugeot, renault, honda, hyundai, fiat vs çok bir şey fark etmiyor.
Aynı fiyata alacağın başka bir marka egea, dan çok farklı olmayacak bence ömür bittimi kaporta maporta abs vs fasa fiso bir mercedes gördüm iki ay önce peynir gibi yam yassı olmuştu içindeki dört kişiden sadece biri sağ kurtuldu oda sakat kalmış sol gözünden yani bu sözlerin hepsi afaki egea gayet şık bir otomobil allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin!
Amin abi
Amin
Bir arabamız olsun işimizi görsün yeter abi! Vallahi ben sadece dizel, otomatik vites az yakan çok kaçan bagajına bir şeyleri yükleyebileceğim gezmelik bir araba istiyorum. İnşallah olur
İnşallah
Dolu paket multijeti alınabilir. Yalnız şahsen tercih etmezdim.
Niçin?
Her aracın boş paketi ile yaramıyor. Dizel seçeneği brnzinden daha iyi. Menzili daga uzun gider. Birde dolu pakette araç sürme keyfi daga da artar.
Ben en dolu paket alacağım
Hayırlı olsun şimdiden. 👌
Eig için teşekkür. 👌
Ne demek
Cevap
5Cevap
Tasarımı çok hoş; ama kaportası çok zayıf. 2016'da Egea'lar çıkalı 3 ay olmadan, çok korkunç kaza haberi aldım. Fiat Egea, babamın son çalıştığı iş yerinde okuyan bir üniversite öğrencisine mezar olmuş. Çok süratliymiş ve sürücü direksiyon kontrolünü kaybetmiş. Araba köprü korkuluklarına bodoslama vurmuş. Kaporta kağıt gibi ezilmiş. Bu yüzden Fiat Egea sevmiyorum. Olay o zaman Kütahya-Afyonkarahisar yolunda olmuş.
Allah rahmet eylesin çok korktum ne almalıyım bütçem kısıtlı
Fiat sonuçta ne kadar iyi olabilir.
Bence de ben de Fiat'ı sevmiyorum. Ancak paramız ona yetiyor ben de acemi şoförüm.
Dizel Otomatik Sedan mı?
Yok 270.000 tl
kaç para
dizel mi?
Belli değil dizel otomatik lounge plus donanım istiyoruz
kaç para aşağı yukarı
Tahmini 220.000 tl olabilir fiyatı belli değil
Parasına göre iyi ne kadar para o kadar kalite
Doğru mesela ben Audi A3, Volkswagen Passat veya Peugeot 3008'e binmeyi bilmez miyim? Ancak paramız yok
Ancak Fiat Egea'yı alacak güce sahibiz o zaman ülkenin bu durumuna bakacak olursak o zaman hiçbir zaman ayağımızı yerden kesecek bir arabamız olmasın.
Sac olarak hafif ama konforlu ve güzel bir araba.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?