Arabalar 2 gü Kadınlar arabacı olsa arka cama ne yazarlardı? aklımdadelısorular12 Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Soruyu instadan aldım, sabaha oradakinden güzel cevaplar bekliyorum ona göre 😂😂Arka fonda JJ- Still çalıyor 😄🌼#Aklımdadelisorular12#13HaziranCumartesi #04:28 Kadınlar arabacı olsa arka cama ne yazarlardı? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
sᴜᴘᴇʀɴᴀᴛᴜʀᴀʟ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 6 sa Trafikte kadın görünce uzaklaşıyorum buna göre yazsa iyi 1 1 Yorumla aklımdadelısorular12 4 sa Direk kadın şoför yazsın, sen görünce ayağını denk al artık 🤣 Yorumla
High-Serotonin Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 9 sa Kadınlar insanlığın yarısıdır. Diğer yarısının da anasıdır. 2 0 Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 2 gü Yakıt bitti ama dedikodu deposu full 2 2 Yorumla aklımdadelısorular12 2 gü Vaaaaayyy güzel 😄 YasinTR 2 gü 😁
Balımmmki Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 12 sa Kamyon şoförü değil miydi bu soru jsjsjsjs 3 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 gü Arabalar konusunda 571 cevap paylaştı. Makyajimi tazeliyorum kornaya basma hdhs 1 2 Yorumla aklımdadelısorular12 23 sa Yaaaaa 🔥 🔥🔥🔥🔥 Yorumla emre00 23 sa 😂😂😂 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 3 sa Arabalar konusunda 463 cevap paylaştı. hallerdeyim dokunmayın bana :) 1 0 Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 5 sa Ehliyetim pazardan Allah korusun nazardan ksjsjs 1 0 Yorumla
Sulfuric_Acid Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 2 gü Erkekler kapatılsın yazardı biri kesinlikle 😂😂 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 13 sa Arabalar konusunda 343 cevap paylaştı. Marlborored yazardı 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 gü Arabalar konusunda 347 cevap paylaştı. Size sormalı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Trafikte kadın görünce uzaklaşıyorum buna göre yazsa iyi
Direk kadın şoför yazsın, sen görünce ayağını denk al artık 🤣
Kadınlar insanlığın yarısıdır. Diğer yarısının da anasıdır.
Yakıt bitti ama dedikodu deposu full
Vaaaaayyy güzel 😄
😁
Kamyon şoförü değil miydi bu soru jsjsjsjs
Makyajimi tazeliyorum kornaya basma hdhs
Yaaaaa 🔥 🔥🔥🔥🔥
😂😂😂
Gaz vermeyi biz sadece arabada yaparız.
Saçlarım şekil yolumdan çekil
hallerdeyim dokunmayın bana :)
Ehliyetim pazardan Allah korusun nazardan ksjsjs
Kaç şeker şekerim :) :)