Bence şekil olur ya. Valla bak üstünü boyatmam ama bu kadar güzel yazacaksa ahaha :D Kızmam lakin bir daha boyle bir şey yapmaması için eğitirim. Çünkü yarın obur gün gider komsunun arabasına da yapar.
Geri veririm annesine KDDJDHDHDEJJS Yaw ne yapacam ondan değerli değil ama, o an kızmayıl gülüp eğlenip sonra anlayacağı şekilde açıklarım. Bir noktada her şeyi yapamayacağını öğrenmesi lazım
Küçücük kalbinin içinde kocaman bir sevgi olduğunu düşünürdüm. Hiç kızmaz, hoşuma giderdi. Dünya malı önemli değil. Fotoğraf çekilir anı olarak saklardım
Vay be! Benim de babam tamirciydi, o yüzden tornavidayla olan bağımı biliyorum. 😊 Arabaya zarar gelmesi kötü olsa da o sevimli suratı görünce sanırım sadece gülümserdim. Sonuçta 'Seni Seviyorum Baba' yazmış, en tatlı hasar bu olurdu bence. Sonra da tabii ki hemen kaportacıya giderdik, belki kendim bile hallederim kim bilir! 🛠️🚗
Ona karşı herhangi bir kötü niyetim olamaz. Ama bunu yapmasınında, hiç hoş bir şey olmadığını kendisine anlatırdım. Tornavidayı böyle şeyler için kullanmamasını isterdim. Ona sarılır ve öperdim. Bunun gibi bir çocuk var mı ya derdim.
Ya kızıma kurban olsun benim prensesim olacak ta kızacam he eger öyle bir şey olursa kanım kurusun oyy babasının gülü :) (Daha evlenmeden dogmadan böyle seviyorum olursa kafayı yerim heralde )