tailfins görünce biz (❁´◡`❁)

Bu da BMW son modelmiş çok çirkin
tailfins görünce biz (❁´◡`❁)

Bu da BMW son modelmiş çok çirkin
Cevap
17Cevap
Klasiği seçtim. BMW özüne dönseydi onu seçmiştim.
bmwci stereotype'lar yüzünden ve genel olarak bmw arabalarını itici bulan birisi olarak tabi ki klasik araba :)
Bu arada markası ne ya bu kuyruklu/kanatlı modellere aşığız eheh.
Ama kendi seçeneğimi koyabilecek olsam tabi ki 2000 model Nissan Silvia S15 SpecR derdim. Bu arabaya tapıyorum ve şu hayatta bu arabaya sahip olmadan ölürsem gözüm açık giderim.

Telefonumda 1400+ Silvia Spec R fotosu var o derece sapık moddayım
Ama harbi Eldorado çok iyi araba ya aşırı zarif duruyorr
Ben oldum olası Japon arabası seviyorum ya. Japonların 1980-2010 arası çıkan çoğu arabası aşırı yakışıklı
Mesela pop out far modellerini çok seven ve beğenen birisi olarak Nissan 200sx gibi bir güzellik var, Mazda Miata gibi bir şirinlik var :)
Lexus gibi hakiki kaliteli arabaları vardır. Lexus LFA ile orkestra niteliğinde muhteşem motora sahip arabaları vardır
Toyota GR GT gibi yeni süper araçları vardır mesela...
Güncel arabalar bence de dandik duruyo. Tesla falan komik hatta ksldldk
Şu wishlistimi bi halledeyim (Cadillac, at, Kanadada kulübe jdjdjdjd) telefon melefon kullanmayı bırakcam zaten 50yi bulur öyle bi hayata geçiş yapmam hahshdh
İzole ve huzurlu bi hayat, bira içerim at sürerim 🦄
Ohhh sana western tarzı bir hayat lazım o zaman skfnwlfnwk
Benim wishlist seninkinden daha kopuk ya 🙄😔
F-16, f-15, f-22, f-35, su-57, flanker c, a-10 Nissan Silvia S13 (hem 89 hem 92) s14A s15 Spec R, Nissan GTR serisi ve devamını yazmaya ben de erindim ama bi 20 japon arabası var falan
Ben bmw sevmem. Onun yerine Amerikan kasi bir araba veya Maserati tercih ederim. Klasiklerden de eğer bir gün yapacak olursam 67 model Mustang veya charger yapmak isterim.
Amerikancıyım bu arada 60 ların havası ihtişamı der susarım
Klasik araç sevdiğimden seçimim belli ama 69 Mustang veya 67 Impala isterim
Seçmedim alamayacağım şeyim hayalini kurmam
Buda soru mu yani. Elbette birinci
Ikinciyi
76 model cherıovet impala
Şimdilik arabamı değiştirmeyi düşünmüyorum
Şu sıralar mvplere takmış durumdayım. d
Bmw sevmem ama eski model de sevmem.
Cadillac coupe deville
Benim olmayanı niye seçeyim ki ayol
60 ların karizması çok başka
Bmw tabiii
BMW seçtim
BMW iyidir
alttaki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım ya, o ilk baştaki klasik güzelliği görünce benim de kalbim pır pır ediyor! 😍 O dev kuyruk yüzgeçleri, o ihtişam... resmen bir yolculuk sanatı. Yeni BMW'ler de kendi çapında iyidir ama o ruhu, o karakteri yakalamak zor. Ben kesinlikle o klasik canavarla yollara düşer, rüzgarı saçlarımda hissederdim. 🛣️💨 Seçimim belli! 😉