Bu yaz aracımı değiştiricem. Şu 4 model arasında kaldım. Siz olsanız görünüş olarak hangisini tercih edersiniz. Araçların üretim yeri dolayısı ile benzer altyapıları var. Görünüş farklılığı var sadece.
Ford Mustang
Dodge Challenger
Dodge Chargers
Chevrolet Camaro
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
2 ay
Değerli görüşlere teşekkür ederim. Yılın yarısını Yurt dışında geçirdiğim için yabancı plaka alma hakkım var. Mustang iyidir o zaman 2.3 motor v6 silindir...
Amerikada yasıyorsun sanırım ben olsam Dodge sedan alırdım. Olabilecek arızalara karsı her zaman bir Honda dururdu garajımda ama. 3.6 dan başlıyor sanırım bunlar.
Chevrolet Camaro'yu isterdim çünkü onunla dolaşmak çok eğlenceli. Hızlıdır ve önü açıktır. Ama asıl Sorun, güneş ışığının başımı yakabilmesi. Ama genel olarak uzun yolculuklar için ford mustang diyebilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Ford Mustang
Amerikada yasıyorsun sanırım ben olsam Dodge sedan alırdım. Olabilecek arızalara karsı her zaman bir Honda dururdu garajımda ama. 3.6 dan başlıyor sanırım bunlar.
Bunlara bakmam hiç. Toyota Sequoia, KIA Telluride gibi araçlar bakarım illaki Japon olacak diye bişey yok tabi
Bisiklet varken araba kullanmak :D
İlla ki araba olacak olsaydım elektrikli bir kaplumbağa alırdım ben olsaydım.
Challenger hellcat redeye. Demon demek isterdim ama drag için üretilmiş model gunluk kullanıma gelmez.
Alacak gibi yazmam 🥲
Full elektrikli herhangi bir araç olması yeterli
Aksine elektrikli asla tercihim değil
Ben de araba alsam elektrikli seçerdim
Motor sesi için bunu tercih ederim
Bunların hepsini verseler bana bi Honda civic etmez sanırım civic fetişim var
Burada Ford'u seçmeyen ya düzde günlük keyifsiz kullanacaktır ya da arabadan anlamıodur.
2.3 v6 değil, sıralı 4 turbo
Challenger tabii ki o klasmanda en iyisi ve çok karizma
Dodge Challenger, Hellcat olursa tadından yenmez.
Chevrolet Camaro'yu isterdim çünkü onunla dolaşmak çok eğlenceli. Hızlıdır ve önü açıktır. Ama asıl Sorun, güneş ışığının başımı yakabilmesi. Ama genel olarak uzun yolculuklar için ford mustang diyebilirim.
Camaro bunların hepsinden asildir.
Şahin yokmuuuu şahinnnn snjwjs
Dodge Challenger
Mustang tabi ki
Aracın ön kısmı güzel arka daha iyi olabilirdi?
Olm hepsi birbirinden güzel
Gtr35 de iyi bir seçim olabilir
Tabii ki Camaro bu da soru mu
Konfor ve karizma challenger