Arabalar Hangi araç türünü tercih edersiniz? kralkaan34 Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sedan Hatchback SUV Pick up Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi araç türünü tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. suv araç türü tercih ederim 0 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle SUV tercih ederim ama sedan kullanıyorum 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yere yakin sedanlar seviyorum honda civic veya bmw gibi. Ama kizlarin gozu hep suvlarda oldugu icin mecbur suv a biniyoruz 0 2 Yorumla biraslanparcasi +1 yıl Kızların gözü içinmi araba kullanıyorsunuz? Ne kadar saçma mantık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kizlar yemiyor bu numaraları artik hacı.. daha ilginc yontemler bulman lazim. Yorumla
johnnyepp Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl YERLİ VE MİLLİ TOGG 0 3 Yorumla Epoch +1 yıl Tam olarak yerli ve milli olduğuna emin misiniz? 😂 Yorumla johnnyepp +1 yıl @Epoch değiliz 😂 Yorumla johnnyepp +1 yıl Ama olsun her nolursa olsun TOGG Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
suv araç türü tercih ederim
Kesinlikle SUV tercih ederim ama sedan kullanıyorum 😅
Yere yakin sedanlar seviyorum honda civic veya bmw gibi. Ama kizlarin gozu hep suvlarda oldugu icin mecbur suv a biniyoruz
Kızların gözü içinmi araba kullanıyorsunuz? Ne kadar saçma mantık
Kizlar yemiyor bu numaraları artik hacı.. daha ilginc yontemler bulman lazim.
Shooting brake.
YERLİ VE MİLLİ TOGG
Tam olarak yerli ve milli olduğuna emin misiniz? 😂
@Epoch değiliz 😂
Ama olsun her nolursa olsun TOGG
Ben SUV model almak istiyorum
Seat leon fr😀