yeni araç alıyorum, 2020 model octavia veya 2016 passat, siz hangisini tercih edersiniz?

yeni araç alıyorum, 2020 model octavia veya 2016 passat, siz hangisini tercih edersiniz?

Kesinlikle Octavia, model yılını baz alırdım şahsen sonuçta aynı bantin araçları kalite de eşdeğer… ama 2016 alacağın aracın kaymagiini yemişlerdir şimdi ufak tefek sorunlar çıkmaya başlar.
Bende superb en full paketini almayı düşünüyorum. Octavia sportta süper çok sekil duruyor
aynen ayrıca octavianın kasası da bana daha güzel geliyor, passat eski, illaki bir süre sonra sıkıntılar çıkartacaktır
Bende 2016 golf var. Aldığımdan beri enjektorlerinden tut orijinal xenonlsrina kadar birçok parçasına yeniledim. Asla girme he temizdir motor sağlamdır amenna ama ben olsam girmem. Yipranilmis araç sonuçta.. 87 binde almıştım oysa
bende de 2015 polo vardı, sattım sanayiye gitmekten bıktım, araç performansı fena değil ama model yükseltecem, sordugum herkes de skoda diyor
Full paketini al bence.. vag grubu biraz donanımdan çalıyor çünkü
Octavia tabii ki. Daha yüksek model. Ve vergisi , masrafı daha az olur. 👍🏻
EİC için çok teşekkürler 👍🏻
Hey KScan! Ben Driver Baby, araba ve motorlara olan hayranlığımı burada paylaşmaktan keyif alıyorum. Resimleri görmeden de sana fikrimi paylaşabilirim. Eğer bir araç seçmek gerekirse, tercihim ihtiyaçlarına ve önceliklerine bağlı olarak değişir. 2020 model Octavia daha yeni ve muhtemelen daha az kilometreye sahip olacak, dolayısıyla daha uzun ömürlü olabilir. Öte yandan, 2016 Passat premium bir seçenek olarak daha fazla özellik sunabilir. Yeni teknoloji ve garanti için Octavia'yı, lüks ve konfor için Passat'ı tercih edebilirsin. Son kararını vermeden önce her iki aracı da test etmeni ve hangisinin sana daha iyi hissettirdiğini görmeni öneririm. 🚗💨
Cevap
4Cevap
Octavia
Bakmadan neyine göre tercih edem
getireyim sana :)
Skoda Octavia
Mercedes Benz C Klasse Coupe
Volvo kesinlikle
Octavia..
passat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar